Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
deci si tu esti campioana la tzatzici...ma si eu ma gandeam la un dr bun dar sa fac baiatul si pe urma cautam o solutie. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
asa e mai omu'... vesnic nemultumit...
sanatoase sa fiti...
ce mai conteaza dimensiunea...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Andreea eu imi mai doresc un bb dar nu acum ,acum daca e sa fie este binevenit numai sa nu fie vreo problema de la pastile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anacami spune:
Buna!
Myki, noi suntem mai mari ca voi si avem doi dinti,deci...Tu ce mai faci, ai facut/esti pe tratament medicamentos? ai facut operatie?
BB,nu ma pricep, imi dau doar cu parerea:da,se poate ramane
si peste AC,stii cum este cu procentele 99,99...%.
Pastilele de slabit pe care le-ai luat anterior pot deregla ciclul sau sa taie efectul anticonceptionalelor..
Daca ti-au dereglat ciclul poti fi acum la ovulatie, moment in care stiu ca poate creste TB (nu neaparat insarcinata)..Oricum,trebuie sa urmaresti problema..Bafta,oricum va fi..
Sheri,bafta,sa se intample minunea cat mai curand!
Adra,asa deci,intalniri romantice..
Cristina,am inteles,de asta nu ne baga Raducu un seama!!!
Lixa,ce mai faceti? mai da-ne un semn de viata,te rog!
Adina,poze noi cu Floris nu ai? ai gasit cablu' de transfer?te rog, sunt curioasa cum a mai evoluat frumosul tau bebelus (de reclama)!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea eu imi mai doresc un bb dar nu acum ,acum daca e sa fie este binevenit numai sa nu fie vreo problema de la pastile ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
ai mai luat pastile de-astea? le-ai schimbat vreodata? medicul ti le-a recomandat?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
cami, multumesc frumos de raspuns. la ovulatie sigur nu sunt pt ca mai am doar vreo 4-5 pastile in folie. da e adev ca se poate sa ma fi dereglat de la pastilele de slabit si ss se fi produs ovulatia. azi imi cumpar un test.
andreea, pai tocmai ca nu imi doresc sa vina pe nepregatite si imi mai doresc un bb dar cand creste iasmi mai are, peste vreo 3-4 ani!!
gata fug sa imi iau bubulina de la buni!!!
pusi
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
anacami spune:
aaa,chiar daca se mai organizeaza ceva pana pe 16, noi nu venim la petrecere.
Am gasit insa ceva interesant, daca vreti sa verificati conditiile: petreceri pt. copii organizeaza si Hollywood Multiplex :
http://www.hmultiplex.ro/index.php?id=33&action=detalii
Au sala speciala, vad mochetata:
http://www.hmultiplex.ro/index.php?id=33&action=galerie..
(apasati pe "mareste", nu pe poza propriu-zisa)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Andreea am ami luat pastile dastea inainte sa ma gandesc la bb vreo 3 ani si nu am avut nimic.
BB pastilele alea anuleaza efectul la anticonceptionale ?
Nasol moment![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Buna seara... Noi suntem tristi, azi a plecat tati al nostru in spania... o sa fim fara el o luna ... deja ne e tare dor de el...Ellis, nu am fost eu jumulita ci Ramo. Si deci: Alessia e o mica muscatoare? |
Tocmai am vazut stirile cum ca in Spania e cod portocaliu pt ninsoare...

DaaaaEllis, eu mi-am primit jumuleala! Si daca nu sunt atenta cat de mult apropii capul de el... e un pericol iminent
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Jasmin, sa stii ca si lui Eric ii e frica de aspirator, uscatorul de par, de dus cand curge apa,de amsina de spalat haine.... sa mai zic????? |
Ciudat! Pe Vlad il pasionaza toate astea! Moare de placere sa se uite la masina in timp ce merge. La aspirator nu urla cand ii pun batista... nici la uscator (ci doar casca ochii maaari)... iar cand curge apa incepe si chiuie!
dany26 spune:
LA MULTI ANI SERBAN SI LUCAS!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007

...pai asa am ajuns mai, de rasul copilului?!
... deja ne e tare dor de el...