Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi ancuta D. azi am sunat-o pe pediatra si tot imi respinge apelul, am auzit ca aduce cineva in TM Infarix cu 67 euro... dar nu stiu pt. ce varsta e si as fi vrut sa vorbesc cu ea. De sheri stiu ca trebuia sa inceapa pe 10 tratamentul pt. FIv... alceva nimic.. sau ar fi prea repede sa avem vesti de BB 2. Aniast cum e? se simte bine acum? Eu nu mai fac fiv ... vad ca multa lume ramen natural dupa fiv, asa ca astept minunea. PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
Pai Andreea am inteles ca are fetita acum in burtica si trebuie sa stea la pat ca are nu stiu ce probleme din pacate.
Pussi tu mai vrei un bb?Te admir pentru asta ....si eu tot 3 vreau,dar acum sa vad cu cine ii fac
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui ellis PUSSI - cica a iesit vaccinul... |
Ce vaccin? Ce vaccin
?Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ati auzit de vreun caz sa ramana cineva gravi cu tot cu AC???? intreb pt ca luna asta mi-a venit ffff putin, de vreo doua ori cateva pete, sanii ma jeneaza, m-am cam "balonat"....iar azi dimi zic ia sa imi iau eu TB si era 37.1 !!!! ce ziceti??? mai am vreo 8 zile pana ar trebui sa imi vina!!! eu va zic somnic pufos!!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
idem dar fara temperatura
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
idem dar fara temperatura anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
anca dar ti-ai luat TB?? pe mine asta ma pune rau pe ganduri pt ca atata aveam cand eram gravi.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Aicea sunt! Prezent ! Phii bine ca te-am citit sa fug sa-mi fac injectia ca ma uitam la pozele Tustelor si am uitat de ea! Vineri merg la profu sa vada cate oua are baba in cuibar!Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Lasa ca sigur gaseste tata Marinescu ceva pe acolo

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
Lavinia nu stiu cat am temperatura ca nu am masurat-o 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Sheritra spune:
Corrrrect Ancuto, o margica si tot gaseste ceva pe acolo!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mykidutza Buna seara... Desi n-am mai scris...de citit am mai apucat cate ceva...a fost calc ocupat de Ana,nepotica mea si de Robert...care au facut un f mare tam tam in acest week-end...ma gandeam oare cum rezista educatoarele cu cate 20 comori ca eu cu doi...nu ma auzeam nici in gand macar.Dar a fost frumos ce mai...cred ca o sa ma pun sa fac... poate iese vreo surioara Revin...ma striga Robert..asa-mi trebuie daca-s fara obraz...nu am voie nici 5 min liber... Geta o mamica SUPER FERICITA! http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all |
neata de la noi... uauu Geta, ce frumos... chiar ca ar fi bine o surioara... si eu ma gandesc intens la treaba asta...
cum mai esti?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mykidutza Doamne...al meu pui are doar 4 dintisori...2 sus si 2 jos...ma gandesc cum de-i cred asa de greu... Citesc ca voi deja aveti 8...altii chiar si maselute...iar noi mai avem putin si facem anul si doar 4 dintisori... Pediatra a spus ca e ok Robert...dar totusi ![]() ![]() ![]() ![]() El nu vrea sa mearga decat tinandu-se de mainile nostre,sg il mai pacaleste tati...cate putin dar se prinde repede E disperat dupa muzica...toata ziua trebuie sa-i gadile urechile ca altfel e jale...cum o aude incepe sa danseze in felul lui.Eu ma bucur atunci cand da din cap...e cu rokul ca mami Geta o mamica SUPER FERICITA! http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment |
Geta, eu zic ca nu conteaza cati dinti are acum in gura, de crescut tot o sa-i creasca, stai linistita...
e mortal in filmulet, se distreaza tare vad... are cine sa-l entertain...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
anca dar ti-ai luat TB?? pe mine asta ma pune rau pe ganduri pt ca atata aveam cand eram gravi. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
mai fetelor, de ce va ingrijorati atat?
oricum va doreati inca unul, nu??? e mai emotionant daca vine asa, pe nepregatite...acuma serios vorbind, baieti sa fie...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...

poate iese vreo surioara