Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, acu am terminat de papat/.....bineinte;es iarasi mancare greaaaa pt ora asta!!!

deci toata ziulica de azi am umblat prin magazine: am 'cercetat" piata ante premergatoarelor... asa ca PUSSI , gasesti la miniblu 2 variante cu 175 ron, gasesti la un magazin langa miniblu in mall de la Vtech cu 2 mil si ceva, gasesti in kappa cu 2 mil, in metro tot cel de la vtech cu 250 ron!!! eu m=am hotarat si comand de pe net!! e cel mai ieftin. i-am cautat iasminei cizmulite de piele si nu am gasit nimic multumitor si i-am, cautat bratarica ca a pierdut-o pe cea primita la botez de la nasa. asa ca am avut o zi plinaaaaaa si acu stau cu laptopul pe burtoiu plin......si cu un somnnnnn!!!!!

bianca, cum se simte printesa???

MAI 4 ZILE SI IMPLINIM ANUL!!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

da Miha, dar iti dai seama ca vii cu ceva probe dupa pozele tale! Fac comanda ca la catalog, ia sa vad cat de curajoasa esti acuma!

Io vin,sa te vad acu cand faci invitatia pe bune.
Si proba o dau la fatza locului...dupa ce primesc comanda din catalog.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

jasmin, eu nu te pot ajuta, iasminei ii place muuullt de tot si aspiratorul si cum face aspiratorul, si cand am treaba cu blenderul sau mixerul!!!
petro, ai o papusica frumoasa foc!!!! am vazut azi pozici cu ea!!!o scumpete de fetita.
iasmi a zis astazi pui-pui la porumbei!! iar pe bunica sa o striga si nena si baba!!

ati auzit de vreun caz sa ramana cineva gravi cu tot cu AC???? intreb pt ca luna asta mi-a venit ffff putin, de vreo doua ori cateva pete, sanii ma jeneaza, m-am cam "balonat"....iar azi dimi zic ia sa imi iau eu TB si era 37.1 !!!! ce ziceti??? mai am vreo 8 zile pana ar trebui sa imi vina!!!

eu va zic somnic pufos!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!

nu am apucat sa citesc din urma pt. ca in we am sta cu prieteni,apoi .....asta seara ne-am mutat inapoi la bloc...la tati...ca a stat destul singurel !acum pe cand e zugravit tot , dar ec sa fac, o mai scutesc pe mama mea pana in ian. cand ma intorc la serviciu...desi in aceasta perioada se intrevad multe intreruperi(din nou...)
pana acum e ok, desi imi era putin frica ...de cand nu a mai fost p-aci....!m-am gandit ca poate imi trage vreun plans...dar ea nimic...frumos din partea ei ....
am stat cu tati si am selectat poze pt. un album, ca saraca nu are unul klumea...asa ca am selectat noi vreo 170 de poze...incepand din spital ...pana acum...sa vad daca gasesc asa album mareeee !

ce sa zic...nu prea a mancat nici azi, astept analizele (exudat faringian si scaun)apoi mai vedem...ea e tot ff vesela si activa...dar cu mancarea o da in bara ! antibioticul prescris nu a vrut sa-l inghita, asa ca am facut pauza vreo 2 zile..acum l-am reluat (macar 3 zile sa-l ia consecutiv, desi medicul mi-a zis 5), avem tot 3 dintisori(dar nu ma impacientez, tre sa-i dau calciu...)

in rest...are o viteza de deplasare extraordinara, imp. e ca atunci cand ajunge la scari sau praguri ma striga sa-i dau o mana de ajutor,catelusul vorbitor e acum in voga, pusul capacelor(la oale, sticle, cutii, sticluta de ceai), imi aduce cartuliile cu animale sa-i arat eu ce si cum sta treaba cu ele , ne cere sa-i punem muzica pe telef. mobile, are o fascinatie pt. bani (bancnote-daca prinde vreo-una nu o mai primesti inapoi si patruleaza cu ea in tota casa chiuind , razand)chei, i-a telecomenzile...se posteaza cu ele in fata tv si butoneaza asteptand o schimbare(acum seara, nefiind tv aprins s-a postat in fata PC...ce draguta era si nedumerita ca nu se intampla nimic cu imaginea desi ea apasa cu ambele maini)si multe altele...o iubesc nespus...asta-i adevarul !!

maine ma duc la ctrl , pt ca in ultimul timp ma cam inteapa in jurul operatiei,(ma gandesc ca e normal..), dar oricum macar 1 data pe an trebuie un ctrl,nu? ca pe cal de 6 luni l-am scapat...
LA MULTI ANI TUTUROR BB-ILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR...!!!!...
SARA...gill
ANYA...oanar

dar si celor care au mai adaugat o lunita la vasta lor !
EVA...rxandra
ANDREI...dmtranca
LISANDRU...nelia
BIANCA...geoionita
DARIA...iuliana
PAULA...rodicamarza
ANDREI...lalaD

am zis destuuuule ....acum ma duc in pat , ca si maine e o zi...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bbyasmi....ce zici tu acolo?!...maia steptam cateva zile totusi, poate poate....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ati auzit de vreun caz sa ramana cineva gravi cu tot cu AC???? intreb pt ca luna asta mi-a venit ffff putin, de vreo doua ori cateva pete, sanii ma jeneaza, m-am cam "balonat"....iar azi dimi zic ia sa imi iau eu TB si era 37.1 !!!! ce ziceti??? mai am vreo 8 zile pana ar trebui sa imi vina!!!

He-he, se poate sa ramai, cum sa nu, contraceptia orala nu e 100% sigura, a se vedea si filmul Cum sa fii tatic cu Hugh Grant! Mai sa fie, am auzit si de cazuri cand au ramas facand trololilu cu prezervativul! Sau cu sterilet!
Doamne, si eu fac acum 2 injectii pe zi de hormonale si o gramada de proceduri ca poate raman gravi, si am sanse doar 35%! Eu te felicit daca esti, pt mine e o minune in continuare tot misterul acesta si ma bucur enorm pt fiecare in parte!

Fetelor, voi la un an faceti analize de sange la bebici? Ca asa mi-a spus o doftoreasa de la CMU, ca la un an se fac. Ce vaccinuri ii bag Alesutei dupa un an? Please raspundeti si la fata ca sunt plina de hormoni si uit repede !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

neata

bianca, multi pupici la printesa!!! sa fie totul bine!!!
sherry, nu ma felicita pt ca NU imi doresc sa fiu gravi, mi se pare mult prea repede si pt mine, si pt tati si pt iasmi ca sa mai apara un bb acum. iti doresc tie in schimb, din tot sufletul sa vi se implineasca cat mai repede visul de a fi parinti cu 2 ;poate chiar 3 bebei!!!

Mergi la inceput

are cineva jucaria asta? http://reclama/products/230-012_luni/3582-simba_baby_jucarie_educativa_4_in_1.mbs
ati comandat careva de pe site-ul asta?? in cat timp ajunge? sunt seriosi??? eu as comanda dar sa imi ajunga pama vineri.

miha, ellis v-ati luat ante premergator de la car\efour???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pussi si daca faci tot 2?
mai sti ceva de Sheri ca imi spunea andreea (Aniast) ca a inceput procedura de fiv.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Aicea sunt! Prezent ! Phii bine ca te-am citit sa fug sa-mi fac injectia ca ma uitam la pozele Tustelor si am uitat de ea! Vineri merg la profu sa vada cate oua are baba in cuibar!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

vorbeam serios, de glume imi arde mie, care port doar E si F???????

da am auzit de un chirurg care le sculpteaza asa fain.....a pro pos..si Alessia rade cand imi vede ...pai asa am ajuns mai, de rasul copilului?!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

deci si tu esti campioana la tzatzici...ma si eu ma gandeam la un dr bun dar sa fac baiatul si pe urma cautam o solutie.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput