Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
Vasari spune:
Geta, asa care va sa zica... iti faci ucenicia.![]()
Adina, acum te inteleg de ce esti ingrijorata... e posibil sa pape noaptea mai mult? E de la dintisori? Din ce am inteles v-a vazut si pediatra. Sper sa va reveniti in curand.
Maria face Pentaxim. Eu am cumparat tot pachetul de vaccinuri pana la 1 an de la inceput si l-am pastrat la frigider. Abia acum apreciez.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Multumesc inca odata pentru urari.
Eu ma culc devreme azi, parca eu am alergat prin parc si m-am dat in leagan si pe tobogan, somn usor tuturor!!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mykidutza spune:
Sa zic ca sunt ok...incerc sa nu ma mai gandesc...joia trecuta am plans mai toata ziua...imi aminteam la fiecare 5 sec ca sunt in luna 10...amr-ul era de 6 max 10...sigur trecem noi si peste...cu tratam...cu sedinte...DAR MERGEM DOAR INAINTE...
Moralul mi-l ridic singura...
Uite am pus un filmulet cu Robert pe cand avea 8 luni si 10 zile...sa vedeti ce jucarii prefera el...nu antemergator...desi i-a luat mami de la v-tech...bani dati aiurea spune tati...
In prezent preferintele sunt cam aceleasi...sau se joaca cu ceapa..decojezste mai bine zis,prefera bidoane,castronele,limguritze si pisica...cum o prinde cum o trosneste saraca...ca vine repede la mine sa-mi spuna ca iar a trosnit-o Robert...iar mami iar il pupa...in loc de bataitza...
[/quote]
Geta, cred ca e greu cu 2, dar cred ca e si frumos... succes la bebe 2... Tu cum te mai simti? vad ca stai bine cu moralul...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
[/quote]
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment
mykidutza spune:
Doamne...al meu pui are doar 4 dintisori...2 sus si 2 jos...ma gandesc cum de-i cred asa de greu...
Citesc ca voi deja aveti 8...altii chiar si maselute...iar noi mai avem putin si facem anul si doar 4 dintisori...
Pediatra a spus ca e ok Robert...dar totusi 

El nu vrea sa mearga decat tinandu-se de mainile nostre,sg il mai pacaleste tati...cate putin dar se prinde repede![]()
E disperat dupa muzica...toata ziua trebuie sa-i gadile urechile ca altfel e jale...cum o aude incepe sa danseze in felul lui.Eu ma bucur atunci cand da din cap...e cu rokul ca mami ![]()
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment
mykidutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Multumesc inca odata pentru urari. ![]() Eu ma culc devreme azi, parca eu am alergat prin parc si m-am dat in leagan si pe tobogan, somn usor tuturor!! ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Felicitari si din partea noastra...desi cu intarziere,sory...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mykidutza Doamne...al meu pui are doar 4 dintisori...2 sus si 2 jos...ma gandesc cum de-i cred asa de greu... Citesc ca voi deja aveti 8...altii chiar si maselute...iar noi mai avem putin si facem anul si doar 4 dintisori... Pediatra a spus ca e ok Robert...dar totusi ![]() ![]() ![]() ![]() El nu vrea sa mearga decat tinandu-se de mainile nostre,sg il mai pacaleste tati...cate putin dar se prinde repede E disperat dupa muzica...toata ziua trebuie sa-i gadile urechile ca altfel e jale...cum o aude incepe sa danseze in felul lui.Eu ma bucur atunci cand da din cap...e cu rokul ca mami |
Geta,Amirei abia ce i-a iesit primul dintisor si tu te plangi de 4?
Si apropo de mers...Robert are un pahar cu pai,din care-si bea laptele seara inainte de culcare.Si Amira atat e de fascinata de paharul ala...Si eu n-am mai apucat sa-i iau unul.
Si nu stiu cum a facut in seara asta ca a reusit sa puna mana pe el...
L-a insfacat si a vrut sa fuga...
A fost asa haioasa...A facut un pas si si-a dat seama ca nu se tine decat de pahar...
Pupici la rocker-ul mic si scump.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Pussi, va astept! Pai facem gradinita, eu doi, tu doua, deja avem 4. Noi stam la un pahar de vin, ca ei au ocupatie!
Avem si un motan, ce mai, nebunie curata!
Ellis, pai eu nu eram in papnica, dar recunosc ca m-au lasat candva nervii. Ca am eu rabdare, dar si cand nu mai merge, sunt cam impulsiva!
Alina, pediatra ne vazuse cu 2 ziule inainte de a incepe odiseea. Dupa am vorbit doar o data cu ea, si ramasesem sa ne vedem daca sunt eu de parere ca nu-i nici o ameliorare.
Oricum, azi a mancat muuuult mai bine, dar in disperarea mea l-am lasat la multe chestii pe care de altfel nu i le-as fi dat, si mult prea condimentate, dar na, bine c-o mancat ;-) Si mi se pare ca a iesit si un coltisor al dintelui No 5
Geta, succes la bb2! Si nu ai de ce sa-ti faci griji cu dintii, numarul dintilor nu spune nimic despre gradul de dezvoltare al prichindeilor! Ba circula si teorii ca,,, cu cat mai tarziu ies dintii, cu atat vor fi mai sanatosi. Dar nu pot zice cat adevar e in asta.
BB, ce faci tu acolo? Mi-ai facut pofta de costite ![]()
Vii si tu cu Pussi? Cu tot cu costitele alea? Ah, si eu zic sa vina si Miha, si daca tot ne-am adunat asa, la noi in satul asta unde ne-am mutat este o sala mare unde se organizeaza petreceri si baluri (vin si din alta parte ptr aasta), si zic ca facem aici petrecerea bulgarasilor 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Vii si tu cu Pussi? Cu tot cu costitele alea? Ah, si eu zic sa vina si Miha, si daca tot ne-am adunat asa, la noi in satul asta unde ne-am mutat este o sala mare unde se organizeaza petreceri si baluri (vin si din alta parte ptr aasta), si zic ca facem aici petrecerea bulgarasilor |
Da da...neaparat vin si eu.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
da Miha, dar iti dai seama ca vii cu ceva probe dupa pozele tale! Fac comanda ca la catalog, ia sa vad cat de curajoasa esti acuma! 
cristi07 spune:
Adra, cred ca si Radu a fost emotionat ca nu a vrut sa doarma desi era f obosit.
Eva e dulce rau...f zambareata si cu niste zulufi iesiti din caciulita (mai jos gasiti exemplificarile).
Draga Eva, sa le spui parintilor tai cand mai trec prin Bucuresti sa faca popas si in Cismigiu!
http://picasaweb.google.ro/cristinacovoran/EvaSiRadu27102008#
Cristina si Radu 3.12.2007