Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, spor la invatat?
Pe cand ai programat examenul?

Ada, astept pozele cu catelusa.

Fetelor, nu vreti sa ne intalnim la Evetrix intr-o seara?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Cristina
Sa fii iubita si fericita!

Noi din pacate spunem pas la intalnire saptamana asta si cealalta ca nu pot sa ajung sunt foarte obosita. Ieri am fost nevoita sa merg la tara dupa bunica-mea si sa o aduc la spital pt ca ii era rau de sambata si nu mancase nimic. Dupa salvare, urgenta, internare concluzia a fost ocluzie intestinala asa ca azi dimineata pe la 6 jumate a intrat in operatie. Io m-am plimbat de ieri de la 1:30 pana aseara la 10 si aseara am fost rupta. Azi dupa lucru direct la spital (e inca la reanimare) si abia de putin timp am venit acasa. Nu stiu cand o scoate de la reanimare si apoi o mai tine sigur cateva zile in spital.

M-am intalnit cu sotul Dianei la spital, l-am tras de maneca, mi-a spus ca Diana e ok, invata pt rezi, copii sunt bine.
Diana, daca ne mai citesti, bafta multa si sa stii ca mi-e dor de tine pe aici.

Ma duc la baie si apoi daca ma lasa Bogdi la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA eu tare as vrea, ca n-am mai fost demult pe-acolo.
CARMEN arata bine ZOO aia,dar e mica ,sunt putine animale.
Sunt ursi,struti,maimute,ponei,canguri,caprioarte,cerbi,lebede etc.
Zoo din Oradea e mai mare,cu mult mai multe feluri de animale,dar cam amarate unele (de exemplu lupii,dar vai de ei,aia nu-s de tinut la zoo in general, e crima curata) . Am fost anul trecut si acolo.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA sanatate bunicii.
CLAU bafta cu examenul!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Carmen, azi am fost la ZOO nu ieri. Noua ne-a placut, mica nu ni s-a parut, animalele foarte curate si frumoase, bine ingrijite....sunt foarte multe animale si am stat 4 ore in parc sa le vedem. Poate la vara mergem si la cea din Budapesta pe care am vazut-o doar din exterior ca nu aveam decat euro si nu am putut plati asa. Intrarea aici in Nyiregihaza e 1500 forinti si pt copii sub 4 ani e 50 forinti (50 nu 500). Marei i-a placut tare mult.
Alina, mana cereasca a fost caruciorul de la tine, fara nu aveam nici o sansa. E destul de mult de umblat pe jos si Mara nu ar fi facut fatza. A si dormit o ora in el. Maine dupa-amiaza ti-l aducem la lucru, multumim!
Flavia, multa sanatate bunicii tale!
Promit sa pun poze cat de curand.

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare

LA MULTI ANI CRISTINA

cLAU spor la invatat
Carmen sanatate tie si Melaniei .Si eu imi doresc sa ajung la anul la zoo in Budapesta si la parcul de distractii. Noi am fost la cel din Oradea dar nu-i nimic de el ,saracul.
Iti place http://www.dropshots.com/ILDI25#date/2008-11-11/12:36:27
Flavia sanatate bunicii tale .
Nico in curand incepem galeria .

la toate

De mult vreau sa va intreb ceva legat de telefoanele Digi,nu stiti se poate muta cartela intr-un alt telefon ,n-ati incercat sau auzit de la cineva , ca mi-e imi convine ca dau minute multe dar telefonul e jalnic .

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina fain ca ati fost la zoo. Sa ne anunti cand ai pus poze...poate te vedem si pe tine cu burtica.
Eu nu mai am timp de nimic...sunt tot timpul rupta de obosita. Copiii ma solicita la maxim. Amandoi vor ceva in acelasi timp...
Am inceput mesajul de mult, il timit asa ca nu mai stiu ce am vrut sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, multa sanatate bunicii tale si vindecare rapida.

Cristina M., ma bucur ca vi-a fost de ajutor caruciorul. Il mai tinem si noi pentru situatii din astea de plimbare lunga.

Moni, poze nu ai de la zoo?

Ildi, doar o poza???
Habar n-am cum ii cu telefoanele Digi...

Eu saptamana viitoare sunt in concediu, recuperez cea de-a doua saptamana, stiti ca am mers mai repede cu 2 saptamani in august. Sper sa-mi mai revin si eu cu oboseala desi mi-am propus sa fac "revolutie" prin dulapuri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ieri nu mi-a mers deloc webshotsu, dar acum vad ca se incarca deja pozele.
Flavia, imi pare tare rau de bunica ta. Sanatate multa ei si odihna placuta tie! Cum mai e Bogdi cu dermatita?
Alina, si eu tot fac revolutie prin dulapuri. Am zis ca ma duc la obor cu haine de vanzare ca nu mai am unde sa le pun nici pe astea ce ne sunt bune acum.
Ildi, ce mare a crescut printesa!
Clau, tu? Cand dai pt carnet iar? Vin sa te meditez unpic?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cleo

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput