Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Cristina! Sa fii fericita alaturi de sot si minunatele voastre gemene!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Cristina. Multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina
La Multi Ani! cu sanatate, multa fericire alaturi de Mihai si multe bucurii de la gemenutze

ce liniste e pe aci Ce-i cu voi? s-a asternut o liniste obositoare, se vede ca mai toate ati inceput munca io ma stresez la maxim cu examenul...mi-e musai sa-l iau ca deja e prafu de 1 m pe masinutza Clau care niciodata nu mi-a spus o vorba, nu mi-a impus ceva, azi a spus ca nu-l intereseaza ce si cum fac dar sa invat si sa fac bine sa iau examenul disperareaaaaaaaaaa cand imi vineeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Multumesc pentru urari.
Clau, spor la invatat...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Cristina !sanatate,bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Maria_rubi cum a fost la zoo?

Pana la urma nu s-a mai mers la gratare ,numai in drumetie si eu am spus pas .Unde sa merg cu caruciorul pe acolo.Plus ca suntem cam raciti :noi parintii si Mela si am dormit cam rau noaptea.

EDIT:nu ne intalnim zilele astea la locul de joaca de la Armonia?e gratuit si e din 8-16.11 parca?in timpul saptamanii e de la 15 la 20 si in We de la 12 la 21?Ce ziceti?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI CRISTINA SI SARBATORITELOR DE ZILELE TRECUTE!

Noi am fost in WE la Timisoara,la prietenii cu care am fost la mare.Am fost si la Zoo cu fetele cu ocazia asta.

Si noi vrem sa mergem la Armonia,sper sa reusim.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen noi am fost aseara la locul de joaca de la Armonia. E cam aiurea ca nu lasa numa 5 minute cate 10 copii o data. Fluire cu o trambita si ies afara iar daca mai vor ... mai stau la coada o tura. De ce lasa numai 10 copii nu stiu ca e destul de mare locul... Ai mei au fost trei ture...iar la 20 s-a inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ooo...ce nasol,Gabi.Nici nu stiu ce sa fac ,sa merg sau nu cu Mela.Parca vad ce se va necaji ca trebuie sa iasa dupa 5 minute.
Moni cum e gradina zoologica de la Timi?nu te apuca jalea?Cea de la Budapesta e beton.In vara asta au fost prieteni de-ai nostri intr-o minivacanta pe la locuri de distractii de pe acolo.Eu le-am tot propus de vreo 2 ani sa mergem.Eu stiu pt ca am fost cu copii intr-o excursie asa si a fost super.Na si ei s-au gasit sa mearga tocmai cand eu stateam sa nasc.
Clau spor la invatat!De ce sta praful asezat pe masina,Clau nu o conduce?

Mela e racita cobza.Cred ca a racit de la baile cu Serban pt ca nu ajunge in apa decat pana la brau,asa cum sta in fund,desi fac foarte cald in baie.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Apai daca asa sta treaba la armonia noi mai asteptam pana se deschide centrul asta comercial ce include si Realul. Eu trag speranta ca o sa faca si loc de joaca. Realul se deschide in 20 luna asta, dar Obi si galeria comerciala cu care se lauda nu stiu pe cand...
Clau, multa bafta iti urez la examen!!!
Carmen, voua multa sanatate!

Mergi la inceput

Ioooi, am uitat sa ma laud cu noua noastra catelusa, schnauzer pitic alb. Imediat pun poze. Cleo o cheama.

Mergi la inceput