Mamici de Arad (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani Miha si Gabi !
La multi ani Nicolas Mihai!
La multi ani Mihai de Cristinacsa!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai si Mihaela, Gavril, Gabriel, Gabriela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va multumesc de urari. La multi ani si celorlalti sarbatoriti:Miha, Nicolas Mihai, Mihai de Cristina. Flavia la multi ani si surorii tale!
Eu nu am stiut ce zi e azi pana nu am primit un mesaj de LMA, care am crezut ca e o greseala.Am intrat pe forum sa ma conving ce zi e azi
Am primit mai inaite si o floare de la PNL. Au sunat la usa si au intrebat de "doamna Gabriela". Acu mi-am amintit ca anul trecut m-a sunat Falca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Gabi, Miha, Mihai, Nicolas Mihai!

Gabi, n-am terminat de vizionat pozele tale, sunt f multe, dar vreau sa le vad pe toate.
Te rog sa-mi faci si mie CD.

Eu bucataresc si astept musafiri, finii nostri de la Oradea.
Stau la noi pana maine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Gabi, Miha, Nicolas Mihai si Mihai al Cristinei!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani tuturor ce-si serbeaza astazi ziua!

Edit:Gabi m-am uitat pe pozele tele.Foarte faine peisajele.Mi-a venit pofta de mers la gratar,tocmai pana la Soimos .Cica asta e programul maine.Eu intentionam sa stau acasa cu serban.Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Fetelor, multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

Am o rugaminte: cine are sa-mi dea imprumut pentru o zi un carucior? Vrem sa mergem marti in Ungaria la ZOO si caruciorul nostru s-a rupt acum cateva luni...

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Cristina, iti dau eu caruciorul daca vrei, noi nu l-am mai folosit in ultimul timp, e sport (Brevi). Daca vrei il iau cu mine la lucru si poti sa vii dupa el, pana la 14-14,30 ma gasesti acolo, sau poti veni si acasa maine dupa masa, cum vrei si ti mai usor. Eu lucrez pe O.Goga.
Sa-mi zici si iti scriu pe PM adresa.

Carmen, va gratariti la Soimos? Ati prins o vreme superba!

Acum mi-au plecat musafirii...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La multi ani Cristinacsa

Multa sanatate si tot ce-ti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristinacsa

si cu intarziere Gabi, Miha si Mihai de Cristina!

Mergi la inceput