Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzica spune:
Cristiana am bucur ca ti-ai gasit femeie. Eu cred ca ti-am zis sa dai anunt in ziar.Mie asa mi se pare cel mai ok. Tu alegi, nu mergi pe recomandarea nu stiu cui, care poate nu corespunde asteptarilor tale.
Carmen eu la Tudor am inceput cu fructele iar la Ioana cu legumele. La Tudor a fost mult mai lenta decat la Ioana pentru ca inceput mai repede cu el. Lui Tudor intre 4 si 5 luni i-am dat numai scu , am inceput cu 2.5 ml suc de mar si am crescut cu 2.5 ml/zi pana am ajuns la 30 ml cand am inceput sa ii pun si pulpa de fruct. Curios este ca imi amintes mult mai bine diversificarea lui Tudor decat a Ioanei.Biteul copil nr. 2 e mult mai neglijat, dar probabil e normal(m-am obisnuit cu ideea) 1/2 din atentie fata de 100% la primul copil.
. ce imi e ciuda ca nu mi-am notat nimic. La Tudor am tinut minte tot, dar cand a aparut Ioana ghiveci total...
alinamoro spune:
Cristiana, ma bucur ca ai gasit bona pentru David, stiu ce greu e sa gasesti un om de incredere care sa stea cu copilul, sa-i invete toate "tabieturile"
, mai ales daca face si mofturi la mancare (asa ca Adelina).![]()
| Citat: |
| Mi-ar place si mie o masina a mea ,nu pt ca as circula sau ca as avea de circulat mult, dar asa....macar ca sa nu tot scot si sa pun bicicleta si caruciorul in portbagaj. |
Carmen, am eu una de vanzare, Opel corsa, tot cu 2 usi.
In ceea ce priveste diverisficarea ma "aseman" f mult cu Gabi.
Ls Dragos am inceput cu fructe si la Ade cu legume, la ea pe la 5 luni, la Dragos mult mai devreme. Dupa pireul de morcov cu albitura i-am dat cereale de orez, apoi cartof in pireu,dovlecel, apoi alte cereale si de la 6 luni am introdus carnita. Am inceput cu suc de morcov, apoi amestecat cu mar, dar nu prea a baut ca nu vroia din biberon (cum ii dadeam la Dragos). Nu mi-am notat nici eu nimic si nu mai tin minte. Pe la "Parintii intreaba" sunt f multe subiecte despre diversificare, te mai poti inspira de-acolo.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
DACA AVETI CHEF SA VEDETI SI POZELE MELE DE LA MONEASA aici. Macar alea cu peisajele care sunt mai la urma...merita!
Melania 14 spune:
Fetelor mersi de raspunsuri.Am intrebat pt ca voi i-ati alaptat pe copii,pe cand eucand am inceput diversificarea Mela era pe lapte praf deja.Si eu am inceput cu fructele si cu cerealele la Mela dar acum ce fructe sa-i dau?O sa incep cu cereale amestecate cu laptele meu si cu piureuri de legume.Fructele la primavara.Aaa...divesificarea intentionez sa o incep la anu'
.Oare-i prea tarziu?
Cristina super ca ti-ai gasit femeie.E intr-adevar o problema asta.
Alina ma uit sa vad ce masina ai de vanzare,pe net.De ce o vindeti?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
niko_26 spune:
Ceau!
Faine pozele de la Moneasa!Si mie mi-e dor de mers la cabana, dar cine stie cand reusim sa mergem.![]()
De 2 zile incerc sa scriu si eu pe forum si n-am putut de Maia, ca ea vrea sa vada poze cu "dovlecele"si cu copiii.![]()
Miha multumesc pentru Andreea daca-i valabila treaba cu caruciorul.Imi spui tu ce trebuie transmis mai departe, si cu cine trebuie sa vorbeasca.
Flavia cu Dr Dudca Ionel o sa nasc, si tot Bogdan o sa-l cheme pe bebe.In 11 ma duc din nou la eco sa vad ce mai face bebe.

niko_26 spune:
Carmen eu cu sucuri de fructe si morcov am inceput diversificarea, piureuri de fructe putin mai tarziu, si piureuri de legume si mai tarziu.
alinamoro spune:
Carmen,o vindem ca avem prea multe.
(glumesc)
Eu am vrut diesel si corsa e pe benzina, mi se pare mie ca se conduce mai usor pe motorina(probabil asa m-am obisnuit la scoala). A gasit Calin Golful la un pret bun si a cumparat-o, nu era musai, dar a fost ocazie.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
La multi ani Gabi! 
La multi ani Miha! 
La multi ani tuturor Mihail-ilor si Gavril-ilor! 
ancapolgar spune:
La Multi Ani, Gabi si Miha!

Am vazut si eu pozele voastre, sunt super, se vede ca v-ati simtit f bine.
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
maria_rubi spune:
La multi ani Gabi si Miha!
La multi ani tuturor Mihaililor si Gavrililor si derivatelor din acestea!
cu
Mara 18.01.2007