Mamici de Arad (109)
Raspunsuri - Pagina 17
adablackcat spune:
Deci...vineri seara la evetrix? De pe la 18? Miha, n-ai vorbit cu ceva educatoaresau cu cine ziceai ca poti vorbi pentru ceva sala? Decat sa dam aproape 50 ron la evetrix pe 3 ore/2 copii(fara consumatie) mai bine am face intalniri "tematice" altundeva.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Inca ceva. Se pare ca in maxim doua luni deschidem fabrica siatunci o sa ne putem intalni acolo. Fac cinste cu iaurt!
Poate si cu inghetata.
Inca nu stiu exact tot ce-o sa producem.
adablackcat spune:
Hai ca tot mosmondind pe la dulapuri mi-a mai venit o idee. Fetelor care aveti cate doi sau mai multi prunci, nu vreti sa facem schimb de haine de-ale piticilor? De exemplu eu am haine de fetita pana la aprox cinci ani si imi trebuie haine de baiat de la 3 ani in sus. Paritate unu la unu, geaca pt geaca, bluza pt bluza etc.
Ca tot dam o gramada de bani pe ele si nu prea merita doar pentru cate un sezon. Asa ne protejam si banii si mediul.![]()
Claudelu spune:
Ceau fetele!
Maine am examen
, dar de data asta mi-e mai frica ca prima oara
Parca's mai nepregatita acum ca prima oara desi am tot invatat 
Si noi spunem pas la intalnire ...sorry
In rest nimic nou, am venit mai repede acasa ca sa reusesc sa mai citesc ceva
, asa ca va las ![]()
PS: Ada 
![]()
monica70 spune:
Saluti!
Poate venim si noi vineri seara la Evetrix.
Si eu sunt tot ocupata cat cuprinde 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maria_rubi spune:
Clau, multa bafta maine! Sa stii ca a doua oara e cu noroc, curaj deci! 
Alina, n-am reusit sa ajung azi la tine, maine cum lucrezi?
Cu parere de rau spun si eu pas la Evetrix vineri. Data viitoare poate.
cu
Mara 18.01.2007
alinamoro spune:
Clau, succes maine la examen
, ai grija sa fii atenta si sa nu te grabesti.
Ada, faina ideea ta cu hainele, eu n-am numai de la Ade hainutele ca de la Dragos le-am dat la Rodi si la inca o prietena.
De la Ade le-am mai pastrat pentru frate-meu, pe cand o avea prunci.![]()
Vai ce draguta-i catelusa, parca-i de plush.
Cristina, nu-i nici o problema, maine sunt de dimineata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Clau multa bafta miine la examen! Astept sa dai de baut!
Ada daca vrei facem noi schimb. Eu le-am tot tinut , am zis ca doar-doar fac si fratii mei prunci, dar slabe sanse. Tot ii ameninit ca dau tot, dar degeaba. Alea de bebe l-am mai dat dar de pe la 2-3 ani nu. Frumoasa catelusa nostra. Ce fain ca finalizati fabrica. Doamne ajuta!
niko_26 spune:
Ceau!
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!La multi ani Mihaili si Gavrili!
Nu prea mai apuc la calculator.Maia ma lasa sa-mi vad de treaba cu ziarele, dar dupa ce termin vine si se catzara pe mine;Acum sta in spate la mine pe scaun
.Vrea sa vada poze cu cutzu si cu Iulia si Vladutz!
Flavia, insanatosire grabnica bunicutzei tale!
Noi cred ca mergem la Firiteraz maine, asa ca slabe sanse sa ne vedem la Evetrix.
AM fost la ecograf vineri si e bine bebicul.Luni ma duc la matern sa ma intalnesc cu dr Dudca cu care o sa nasc.
Claudelu spune:
no fetele cucuietele am luat sala! saptamana viitoare joi am orasu...yupiiiiiiiiii
Sunt franta de oboseala, am stat in frig de la 7.30 pana la 11. A intarziat examenul cu 2 ore ptr ca nu a mers inregistrarrea. Acum la fiecare monitor este o camera ce inregistreaza si esti vazut de cei de aici si de cei din Bucuresti. No transmisia spre Bucuresti n-a mers... bine ca s-a rezolvat si pana la urma am putut da examenul. Am facut 22 de puncte...sunt fericita, mi-am mai luat o piatra de pe inima!