Aspirante optimiste > 20 (362)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
offf rallu asa asa da sa nasc in iulie sau august
in iulie sunt nascuta eu iar in august sotul meu, dar sincer nu cred ca imi vor zambi asa repede astrele
om vedea...
dana eu de asta ma duc la doctorita lu' rallu ca vreau sa ma monitorizeze si pe mine cineva...
carmen poti sa faci, dar daca e negativ trebuie sa mai astepti...nu e rezultat 100% sigur
my somebody.... 
CarmenAlbu spune:
Am facut BE SURE! Deci recapitulez, ovulat acu 8 zile, deci ovulul a plecat in lunga sau scurta calatorie acu 6 zile si jumatate! De 3 zile salivez intruna , am baut peste 10 litri de apa, dorm bine,si maaaaanaaaanc de 3 ori mai mult de cat de obicei, in mod normal nu prea imi place mancarea si nu prea pot sa mananc, acum termin portii pe care nu le mancam nici pe sfert olus starter! Rezulat test! negativ

Poate ma ingras degeaba, 

CarmenAlbu spune:
Am facut BE SURE! Deci recapitulez, ovulat acu 8 zile, deci ovulul a plecat in lunga sau scurta calatorie acu 6 zile si jumatate! De 3 zile salivez intruna , am baut peste 10 litri de apa, dorm bine,si maaaaanaaaanc de 3 ori mai mult de cat de obicei, in mod normal nu prea imi place mancarea si nu prea pot sa mananc, acum termin portii pe care nu le mancam nici pe sfert olus starter! Rezulat test! negativ

Poate ma ingras degeaba, 

noname spune:
Si eu zic la fel Carmen. Este mult prea devreme. Si oricum pe Sure nu scrie ca se face din prima zi de intarziere a CM?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
CarmenAlbu spune:
Dana , Simona, o scrie ca se face din prima zi dar cine intelege![]()
![]()
Eu am incercat sa citesc dar am inteles doar partile care nu erau interesante! Fetele, dupa 5 ani in Ungaria am reusit doar nivel bazic-mediu sa vb limba desi cred eu ca nu sunt tare de cap pentru ca vorbesc alte 5 fluent!![]()
![]()
![]()
Bea tu cum ai reusit sa vorbesti maghiara, eu nu am mai auzit niciodata o limba mai grea!! Ma simt ca o proasta!!![]()
CarmenAlbu spune:
Oana s-a blocat yahoo si nu am mai putut srie! Daca ai hiperstimulare Renunta la stimulari pentru un an, ca poti face cancer, riscul este prea mare si nu merita sa-ti pui in pericol sanatatea!!! Fetelor sunt foarte serioasa cand va spun, aveti mare grija, daca luati in greutate din cauza hormonilor sau faceti hiperstimulare care este cea mai grava RENUNTATI! Nu numai ca nu vine bebele dar pierdeti si ovarele, si cosmarul nu se va opri, eu am trecut printr-o poveste si stiu pe pielea mea senzatii pe care va doresc sa nu le cunoasteti niciodata!!!!
Si tu Oana Cnt la fel!! Vom avea cu tate bebei cand va dori DD!!!
doula spune:
Salut.
Fetelor eu sunt bolnava.
A trebuit sa imi anulezi ziua de lucru ca nu ma pot tine pe picioare. Am greturi, ameteli, o greutate in cap imi este greu sa tin capul ridicat. Si sm dormit azi toata ziua
. Si am visat ca mananc pizza
si l-am trimis pe sot sa-mi cumpere si acum imi vine sa vomit
. De ce mi se intampla dupa ovulatie
? Ca sa imi bage idei in sufletel? 
Offffffff nu vreau ca pe urma iar ma dezamagesc 

Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
CarmenAlbu spune:
Andreea asculta draga mea!!! ESTI GRAVI!!!!!
SA NU VORBIM DE VARSATURI!Cand ai ovulaat? de cate zile au inceput starile?