Aspirante optimiste > 20 (362)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna Noname,
Ma simt binisor.
Un pic deranjata ca de cateva zile m-am umflat...peste tot: sani, burtica, coapse, etc. si ma cam strang hainele care inainte erau mulate.
Bnuiesc o retentie de apa.
Usoare dureri la sfarcuri. Usoara jena la burtica.

Per total nimic foarte suparator.

Maine dimineata ma duc la doctorita sa vedem ce zice...eu nu cred ca nu se vede puiul inca dar daca ea m-a chemat, ma duc.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

dana dar tu stii cand ovulezi? ca auzisem ca unii medici zic ca duphastonul inhiba ovulatia..

rallu nu..ma duc la centrul medical unirea..a fost o intamplare...si am vazut numele ei si am zis ca nu strica sa mai cer o parere..mai ales ca ai spus ca te-a monitorizat.Dc imi place si ma inteleg cu ea cred ca o sa ma duc unde vrea ea numa' bine sa fie!

deci rallu!! esti GRAAAAAAAAAVVVVIIIDDDDAAAAAA! wow

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lala, si eu tot la CMU mi-am inceput experienta cu dr. Ranga.
Mai precis in iulie, intr-o zi de marti la ora 14.
Vezi ca pare un pic mai dura la inceput...sau cel putin mie asa mi s-a parut.
Azi insa, cand i-am spus de testele pozitive, se bucura alaturi de mine si am simtit-o aproape.
Si da...daca nu cumva au mintit toate testele alea...se pare ca sunt.
Uite ...sa se ia si la tine, si la Dana, si la toate fetele, odiseea de iulie-august 2009 e abia la inceput si e loc pt. toate.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetelor, mi-au reparat internetul, cineva incercase sa se conecteze si l-a blocat! aXU SUNT SI HOTI DE INTERNET!
In primul rand: Ralu - FELICITARI!!!
Nico, sa dea DD sa-ti fie bine, nu te alarma pana nu vorbesti cu medicul, o prietena de-a mea a sangerat pana la 3 luni si acu bebe e bine are 5 luni!
Oana in legatura cu clinicile din Ungaria sa va spun spaga 0! Si cand te interneaza vine doctorul tau se aseaza langa tine si iti povesteste pe intelesul tau tot ce trebuie sa stii iar partea frumoasa ca dupa aceea te intreaba ce nu ai inteles sa-ti mai explice o data! Inainte de operatia mea a venit la mine doctorul si a inceput sa-mi danseze ca sa nu fiu trista, dupa care a venit cardiologul a stat de vorba cu mine m-a consultat, dupa care a venit anestezistul mi-a pus intrebari vreo jumatate de ora, si la sfarsit a venit asistenta cu halat de baie alb, papucei, periuta de dinti pasta sampon, flori, si tv cu vreo 50 de canale! Spitalul arata mai bine decat un hotel de 5 stele din Romania,ai un buton de panica si la pat si sub dus, si langa wc!
Sa nu mai vorbesc ca ai carte meniu sa-ti alegi ce vrei sa mananci si ospatari care iti aduc mancarea in camera si se si scuza pentru deranj!, Doctorii mai toti vorbesc engleza, unii si romana, cel care m-a operat prima data era din Cluj, dar mi-a gresit operatia!
Am ales altul dupa aceea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Rallu sper ca o sa te simti mai bine, dar acum sincer, oricum te-ai simti, ia si profita din plinb ca ai invins si ca esti GRAVIDUTA! Felicitari inca o data.
Lalala si eu stiu ca duphastonul inhiba ovulatia. Eu sincera sa fiu, nu stiu daca ovulez.
Carmen, mie mi-ar placea ca medicii sa vb romana, ca m-as intelege mai bine cu ei , decat in engleza. Stiu eu ceva engleza, dar doar pentru mine.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Si sa va spun si preturi, prima operatie, de displasie taiere a unei parti din cervix si luat pentru biopsie+ consult intern in intestine cu anestezii generale amandoua consult in stomac, la distanta de o zi internata in clinica Telki-1500 euro!
a doua, la alta clinica DrRose repetat operatie 1100 euro internata o noapte! Cea din urma e putin mai scumpa din cauza ca are singurul aparat din Ungaria de ultima generatie care vede in detaliu orice modificare canceroasa!
Consult de o ora la medicover cu analize Pap, citologie, si eventuala venerologie 130 euro, a doua oara cand mergeti sa va explice rezultatul e gratis!
Cat despre pensiuni sunt unele in districtul 12 cum ar fi la noi dorobanti, foarte dragute, de familie si cu 30-35 euro pe noapre!
Transportul in comun pentru tot metrou, tram, bus 4 euro pe zi sau 25 pe luna si totul este conectat, online, puneti adresa unde sunteti si va zice cu ce ajungeti!

Mergi la inceput

Dana daca ai nevoie si sunt in Budapesta te ajut cu placere cu traducerea!
Asta sa fie ultima problema fetelor! Ce am auzit la tv ca cu asigurarea romaneasca putem merge si la spitalele din Ungaria?!
A mai auzit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Carmen, si la noi e tot asa...
Deci cred ca decizia mea va fi extraordinara..macar ma voi simti respectata...meritam macar asta, dupa cat luptam!
Multumim de poveste! (important e ca e reala, nu cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene).

P.S. Sa nu ma uiti cu ce am vorbit pe PM. Mi-ai trezit interesul!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Se poate ca la 8 zile de la ovulatie sa iasa ceva la testul de sarcina? eu am 8 zile de la ovulatie, si ma mananca degetele sa-mi fac unul ca tocmai mi-am cumparat cateva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dana daca ai nevoie si sunt in Budapesta te ajut cu placere cu traducerea!
am auzit la tv ca cu asigurarea romaneasca putem merge si la spitalele din Ungaria?!
A mai auzit cineva?

Am auzit si e u . Dar am mai auzit ca e ste vorba despre o lege, sau ceva de genul asta. Sper sa se aprobe cat mai curand. Dar si daca se aproba va dati seama cate persoane vor merge in Ungaria?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput