Aspirante optimiste > 20 (362)
Raspunsuri - Pagina 20
doula spune:
Carmen
eu am ovulat dupa tine, luni sau marti. De ieri a inceput sa imi fie rau, de la mirosul uleiurilor mele
. Pai nu are cum sa inceapa asa de repede simptomele
. Poate e ce va psihologic sau vreun virus
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doula Carmen eu am ovulat dupa tine, luni sau marti. De ieri a inceput sa imi fie rau, de la mirosul uleiurilor mele . Pai nu are cum sa inceapa asa de repede simptomele . Poate e ce va psihologic sau vreun virus![]() Andreea www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama |
Si daca totusi s-a intamplat minunea?
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
CarmenAlbu spune:
Andreea nu cred ca e de la pms! Sunt sanse foarte mari sa ai bebe, poate la tine corpul lucreaza putin diferit cu cantitatile de hormoni eliberate, daca iti e rau de la mirosul de ulei chiestia asta ma duce cu gandul numai la bebe!!!!
Cam cand ai putea sa faci un test?
doula spune:
Nu cred ca mai devreme de sambata sau duminica....Mai am ceva de asteptat....
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Carmen cred ca ne testam impreuna![]()
Dar nu vreau sa imi fac sperante deocamdata.
Andreea
CarmenAlbu spune:
Stiu Andreea , eu joi as putea sa incerc dar cel mai sigur ar fi vineri!
una peste alta sa ne luam de mana poate vom avea vestibune!!!!! Doamne Ajuta-ne!!!!!
Fetele?
Oana ce ti a spus medicul?
Bem ceva? Ralu?
Nico tu cum esti?
De Mona nu stim nimic?!
CarmenAlbu spune:

Of ce grasa sunt mananc intruna, o sa-mi fac o salata in loc de cina!
Nu mai e nimeni pe aici??
Unde au fugit fetele??
E cineva la ovulatie? si...
??
Bea ?
Adina?
Monik?
Mona?
Andreea?
Dana/?Simona?
Nico?
Ruxandra?
Oana ?
Oana cnt?
Vrancioaia? care e dubla si s-a dus la odisee!
oanaiacovita spune:
Fetele, DA am facut hiperstimulare.
Dr mea era speriata din cauza formatiunii chistului(a pomenit ceva de endometric) si a zis ca de data asta nu crede ca scap de operatie.
M-a trimis miercuri la medicul care mi-a dat stimularea, ca el e cel care face laparoscopii aici.
O sa vad ce zice si el, dar bine nu e.
Chistul are deja 3.5 cm.
In fine, VA ROG SA MA SCUZATI, voi lua o pauza de la tot si voi incerca sa imi pun un pic de ordine in viata mea.
Voi intra pe la voi, pentru cele care credeti ca va pot ajuta cu ceva.
Nu mai am putere sa mai trec prin ce am trecut. Si sper ca maine sa fie o zi mai buna.

Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
ruxandrab spune:
Oana
Stai linitita, sunt sigura ca o sa cedeze chistul si de data asta la tratament! Nu te agita... stiu ca e greu... dar stii si din experienta mea si si altor fete de pe forum ca medicii, depinzand de dispozitie, au talentul de a ne speria inutil!
Stiu ca e greu, dar trebuie sa ai putere si rabdare si de data asta!
pfff ... daca stia ca ai mai facut hiperstimulare, de ce ti-a dat ??? Nu mi se pare normal!
http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png
CarmenAlbu spune:
Oana IMI PARE RAU SA AUD!!
Daca ai nevoie de ajutor suntem aici pentru tine! Nu pot da sfaturi, dar poate vrei da te descarci! Nu am inteles prea bine cu endometric!