Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Noapte buna ROX ,noapte buna tuturor
O saptamana minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si de la noi!!!
Am citit din urma...Acum sa vad ce imi amintesc.
Am vazut poze cu Cristi. Tare e expresiv!!! Si ce de cuvinte spune...

Am vazut poze cu frumosul Robert (asa a zis tati de Daria ca e frumos iar eu sunt cit se poate de acord)

Am vazut-o pe Erika pictata cu sos! Tare e dulce, abia astept sa o intilnesc!!!
Sabina, din nou multa baftaaa!!! Cum spunea cineva, zborul e intradevar crunt si pentru un adult apoi pentru un copilas de un an. Iti doresc sa dorma Erika cit mai mult, sa aveti in avion monitor pe saptarul din fata si noroc de un canal cu desene sau altceva ce i-ar putea placea ei.

Patru ore nu vor trece foarte greu mai ales daca va intilniti si cu Dantje. Eu nu sunt sigura daca ai voie inafara aeroportului, am zburat doar prin Frankfurt.

Eu sunt o persoana mai friguroasa si poate daca vine Erika din tara sorelui rasare aduce soarele cu ea. Cred ca ai luat bine ceea ce ai luat de imbracat. Intre atitea transferuri sigur te vei incalzi de concentrare si efort.

Am vazut poze de la petrcerea Elizei. Sa iti traiasca mami dulceata adorabila!!! V-ati distrat pe cinste!!!

-------------------------------

Erina si www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Daria

Mergi la inceput

La multi ani Nana!!!

La multi ani Razvan!!!

Erina si www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara!

Mamicilor dulci Nana si Ana! Sa fiti sanatoase si pline de viata pentru asa pui frumosi!!!

Si sarbatoritilor de saptamana aceasta ce tocmai a trecut! multi multi, sa cresteti mari si frumosi si sa-i bucurati pe parinti!

Rox am pus doar pozele cu "subiect" nu am pus si pe cele doar cu "peisaje".... Oricum cele de la plimbarea cu barca au iesit execrabil: era noapte cu multe lumini, o barca in miscare si niste vin pe langa ...
Si cand m-am referit la dezordine la 2 pui alergandu-se prin casa mea ma refeream si eu ca si Sabina Y.

Alinush sa se joace cu placere! "motatul" Teo. Nu puteam rata ocazia, iar la ce a ales de pe tava trebuie sa iasa ceva "barosan"..."senator" pe putin .
Pentru mine in cele 3 nopti libere au contat foarteee mult 8 ore de somn neintrerupt. Era momentul, doar facusem anul...si m-am dotat cu ceva creme si masti prin bagaje...doar asa de rasfat.

Ma retrag sunt setata inca pe ora veche.

Noapte buna!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Multumesc Maria. Te asigur ca sunt hotarata sa profit din plin de concediu. Teo trimite Teodorei.

Vroiam sa va mai zic 2 chestiuni. Prima. Am vazut copilasi tare dragalasi, fie jucandu-se cu surioara intr-o dezordine ordonata, gatind de zor in locul lui mami. [ca o paranteza, Rox, sa stii ca am recunoscut si jucaria cu pricina, de care s-ar fi putut taia copilasii... camionul cu cabina verde si bascula rosie. Ne-am capstusit si noi cu unul in perioada in care Teo facuse pasiune pt rotzi, dar mi-am promis ca-l duc la ai mei si-l "uit" acolo.]

Deasemeni am vazut si baietzel serios dar si vesel vorbind de zor cu 'ata'. [Daca nu stiti bancul cu ata/rata vi-l spun.]

Si printesa soferita mi-a placut, ce incantata era sa sofeze. Eu totusi stiam ca printele au sofer, o escapada e totusi permisa, daca mami promite ca va fi mai atenta cu astfel de divulgari.

Si pe Robertel cel plimbaret l-am admirat, si pe Alba Ca Zapada de Gabitz [vreau si eu fetitza] mami, pune la sacosa o cireasa confiata si pt baiatul meu(hihi, ca sa o papa eu. daaca il bag pe Teo la inaintare poate am mai mult succes)

Apropos de asta, nu zic ca profit si ma bag in fata, pe la piata, (pe la macelarie [B]) pe ici pe colo, dar face el in asa fel si usile ni se deshid rapid. Ce bine ar fi daca am si putea plati cu zambete. Deocamdata primeste mar, para, struguri, cate 1 leutz cand iesim la cumparaturi. Bineinteles ca ma trezesc ca are fructu' in mana si face cu mana 'pa-pa!'si din spate cate o batranica ii face semne de 'la revedere'. Ma rog, are si el discutii private, preferinte.
Tati l-a prins 'la furat' in PLUS, musiu cica statea in cos si s-a servit cu guma orbit (o fi auzit ca e fara zahar), nici tati si nici casiera nu l-au vazut. Insa la iesire, cand sa-l puna in masina, a vazut pachetul de guma si s-a dus spasit la casa sa achite.
Asa ca baiatul se tot tine de surprize. Asta era a2a.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Daria e un pic trista pentru ca aplecat din nou tati! Si la fel...

Noi stam inca o saptamina in PN la recomandarea doctorului de a nu stresa papusica cu drumurile. Miine mergem din nou la control. Uneori se mai aud secretiile cum "se misca " in git. Mucii sunt putin totusi albi si lipiciosi si imposibil de scos pentru ca se lasa cu un plins jalnic. Luam rinathiol si zyrtec in continuare.

Astazi ne-am relaxat, am fost la masa la bunici. Daria a mincat foarte bine si s-a jucat cu Matei...

In rest ingrijorari cu recesiunea asta...cu bancile, preturile mari si cum afecteaza ele domeniul constructiilor...

Revenind la un plan mai familiar sa va spun ca in Germania o cutie de Milupa HN+ costa 5,60euro iar la noi 30RON??? Nu mai spun de pampers si alte produse pentru copiii...

Va doresc sa aveti o saptamina cit mai buna si imi doresc noua tuturor ca lucrurile sa se aseze. Parca prea a luat-o totul razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, eu am vrut sa glumesc cu tine, nu sa te supar.

Roxy, ia glumeste cu o clatita la mine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
fata vesela...a ales mingea,cheile de masina si foarfeca!

Se vede din ultimele doua poze, super! Eu nu cred ca adultii sa mai fie in stare sa rada asa sincer cum rad copii.
Ok, baschetbalista de success, isi cumpara masina faina...dar nu imi intra foarfeca la predictie...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Multumim Alinush. Uite eu chiar mai ingrijorez ca intr-un fel copii de astazi sunt prea alintati (in sensul ca prea li se ofera de toate) poate din nevoia dea compensa anumite lipsuri pe care le-am avut noi. Despre sofer nu stiu ce sa zic...Mami la 34 de ani isi conduce singura cu mare greu (sunt antitalent la sofat) o masina destul de modesta dar asta nu inseamna ca nu e si ea printesa macar "pe dinauntru".

Pupam pe Teo. Poate daca veniti in Roman dati o fuga si pina la PN.

Papansh, multumesc anticipat!
Trimit adresa pe PM.

Mergi la inceput

Multumim Alinush. Uite eu chiar mai ingrijorez ca intr-un fel copii de astazi sunt prea alintati (in sensul ca prea li se ofera de toate) poate din nevoia dea compensa anumite lipsuri pe care le-am avut noi. Despre sofer nu stiu ce sa zic...Mami la 34 de ani isi conduce singura cu mare greu (sunt antitalent la sofat) o masina destul de modesta dar asta nu inseamna ca nu e si ea printesa macar "pe dinauntru".

Pupam pe Teo. Poate daca veniti in Roman dati o fuga si pina la PN.

Papanash, multumesc anticipat!
Trimit adresa pe PM.

Mergi la inceput