Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 14
alinus_25 spune:
Maria, am introdus idul in lista de mess. Si balena sa stii ca eram io, daca nu te-ai prins
. Teo e deja mai bine, aproape a scapat de muci, insa a inceput cu dintii, cred ca samtamana viitoare vine Zana M in Moldova. Bine ca a intrat tati in concediu, cica saptamana viitoare se ocupa el de baiat. Bine, cu ajutor, ca plecam la parintii mei la Roman pt o saptamana.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
Am o datorie catre mamica plimbata prin Paris. Teo multumeste pt cadou. Ce surpriza ne-ati facut
Multumesc mamico
. Ma bucur ca ai reusit sa vizitezi Parisul, chiar si cateva ore. Pu[pici dulci lui Vladutz.

Alinus
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Maria, am introdus idul in lista de mess. Si balena sa stii ca eram io, daca nu te-ai prins Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007) |
Io m-am prins ca de tine era vorba ,dar repet tu nu esti balena ,te-am vazut cu ochii mei ,esti o mamica tanara si frumoasa ,iar pe mine m-ai umplut de complimente gratuite ,m-a avantajat costumul negru ,mi-a mai mascat cate-o sunculita si ceva burtica ..
lui TEO
alinus_25 spune:
Mai Maria mai, 
, auzi cica o avantaja negrul. Asa e negrul avantajeaza bine, insa sunt convinsa ca tu ai arata bine in orice ai purta. Pe mine intr-adevar nu m-a avantajat costumul cumparat la botezul lui Teo, dar ce sa fac daca nu am slabit, sa am motive sa ma innoiesc
.
Si sa stii ca chiar asa tineri nu suntem, ma rog, io
mai tinerica, 27, insa sotul are 31 (n-ai zice, nu? mda, musiu se "conserva" in detrimentul meu bineinteles. eu duc casa in spate
, oboseala si uzura pe capul meu cu carul. Dar mi-am promis revansa. Si bonus razbunare
)
Astazi a fost si pt mine prima zi de concediu, drept pt care am dormit la pranz, mi-am facut manichiura si juma de pedichiura. In bucatarie am prestat si eu niste clatite, in rest l-am tot pasat pe Teo lui tati. A fost ca o partida de tenis...
Alinus
bikmaria spune:
Adica vrei sa spui ca la 31 de ani nu mai sunt asa tanara ?treaba ta cu mine scapi usor ,dar cu anumite Duamne nu stiu pe unde scoti camasa ![]()
bikmaria spune:
Adica vrei sa spui ca la 31 de ani nu mai sunt asa tanara ?treaba ta cu mine scapi usor ,dar cu anumite Duamne nu stiu pe unde scoti camasa ![]()
Roxana_G spune:
Alinus,
pustoaico lasa si alte prefixe sa traiasca, nu sunt nici ele chiar de naftalina!
Eeee!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Nici mie nu imi merge forumul. Oricum ma retrag, sper sa culc si atomica, pe Bubu l-am doborat. Noapte buna tuturor! O saptamana usoara sa aveti!
PS Sabina, azi nu prea ai fost in verva, sa inteleg ca ai fost ocupata cu gatitul?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/