Casnicute sexy!super special[184]
Raspunsuri - Pagina 16
mikiriki spune:
si un
din partea taticului meu ![]()
Discutie intre mine si tata. Eu:taticule si fetele de pe DC iti transmit La multi Ani. El: care DC? alea sexoasele tale sau care tata? 

Miki
mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI tati de Miki!
Va servim si noi cu tort.
Ce de-a aniversari astazi....
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() LA MULTI ANI tati de Miki!Va servim si noi cu tort. Ce de-a aniversari astazi.... ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Multumesc

Tort
. E musai sa ma inscriu la scoala de bucatari/cofetari Miki
monica-elizabet spune:
miki, super tare taricul tau
la multi ani! si sa fie sanatos
miho...bestial arata tortuletul...eu nu vreau culoare pot sa servesc mai de "fund" ashe foi din alea minuanate si crema ??...hai ca=mi facuti o pofta nebuna de tortul asta...cand eram la praga nu pierdeam nici o ocazie la toate cofetariile asta ceream ![]()
la multi ani! amirei...sa creasca mare si sanatoasa...mai e nitel si face anishorul 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Liana30 spune:
sa traiasca tata lu miki ca ne stieeeeeeeeeee
io il pup si ii urez numai bine..
miki ia pune tu in prastie cateva si baga tare.ca di la tini pana la mini nu-i mult ajung numa bine caldutze![]()
bree da ce o fi cu georgii?????ma duc sa-l sun pe mustatzea![]()

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
doinabita spune:
LA MULTI ANI TATI DE MIKY!!!!
Miky sa fie sanatos taticul tau!!!!transmite-i de la noi !!!!si 

Liana arunca cateva clatite si incoace...ca eu sunt puturoasa si as manca 

Doina Bita
Simo78 spune:
tati de miki!!!!
ma intorc la maraitu` meu
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Liana30 spune:
de unde sa-.ti arunc doina???nu vezi ca nici io nu primii???![]()
mikiiiiiiiiiiii vreau clatiteeeeeeeeeeeeee

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
Liano stai cuminte ca te bate grasu ![]()

fato fa comanda de clatite pe undeva la un restaurant sa-ti aduca acasa...nu poti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 sa traiasca tata lu miki ca ne stieeeeeeeeeee miki ia pune tu in prastie cateva si baga tare.ca di la tini pana la mini nu-i mult ajung numa bine caldutze bree da ce o fi cu georgii?????ma duc sa-l sun pe mustatzea ![]() ![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu![]() ...Putin cu putin se aduna marea... |
sa va stie neamtzu´ si tatuca nu Acum vad unde esti. Cat mai stai pe acolo? Clatite? trimit acum. ies la ferestra

Miki