Casnicute sexy!super special[184]
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Va servim si noi cu tort. Ce de-a aniversari astazi.... ![]() |
La multe lunite, Amira !
Sa cresti mare ingeras, mai ai o luna si papam tort motat.
editez: baga cuscra reteta aia de rulada cu ciucalata, ca am lins ecranul tot uitindu-ma la ea

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Va servim si noi cu tort. Ce de-a aniversari astazi.... ![]() |
Amira!

si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
georgi75 spune:
Hello...A sunat Leana la mustatzea si m-a luat asta la bataie sa intru sa va scriu.Mi-a innegrit okii nu alta...Plus ca azi se sarbatoreste cuscrellaaaaa ...
LA MULTI ANI cuscra sa-ti dea DD sanatate tie si la ai tai sa va bucurati unii de altii.
si revin.Mai am ceva urari de facut.
LA MULTI ANI LUCAS!Sa cresti mare si sanatos.
LA MULTI ANI ELIZA! Sa cresti mare si sanatoasa 
LA MULTI ANI AMIRA! Sa cresti si tu mare si sanatoasa 
Sper ca n-am uitat pe nimeni sa nu mi-o iau.
Simo multa sanatate lui Matei.Rau de tot cu febra in faza asta.Am trecut si noi prin asta si febra imi da fiori intotdeauna. 
Io n-am noutati.Cum ma stiti...pe drumuri.Saptamana viitoare ma aniversez si eu.Si voi avea o zi....super grea caci trebuia sa fac si lectie deschisa in noiembrie asa ca m-am gandit sa o fac chiar de ziua mea si sa impusc 2 iepuri cu masa de dupa...
Pe urma, seara probabil ma vor cotropi musafirii...asa ca...Astia au uitat ca sunt batrana???....Uffff...
tot grupul, mai ales pe Leana
monica-elizabet spune:
cuscritza
multumesc mult de tot pentru urari sa ai bafta in tot ce faci
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Multumim de urari dragelor! 
LA MAI MULTE LUNITE si pentru Alexandru al Olimpiei. ![]()
Monule,si noi am dat deoparte chestia aia colorata si am papat ce era bun. 
Miki,neaparat sa faci scoala de cofetari si sa ne vinzi ponturi de cum sa ne iasa prajiturile mai bune si mai ochioase. ![]()
Ce rulada cuscra?
Daca e aia ce-o facui acu 2 zile e aluat de pandispan si crema ganache de ciocolata.
Georgico
,pai asa-ti trebe fato daca nu mai treci pe aici sa ne dai vesti despre Musteata. ![]()
Ce mai face zambareata mica? 
Leano,tot la pofta de clatite ai ramas? ![]()
Doina,iti lasai un off-line pe mess,nu l-ai primit?
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Si...am uitat sa va arat noua noastra indeletnicire ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabitz78 spune:
neatza tuturor.
aseara am facut vaccin, sper sa n-avem reactii.
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
Buna dimineata!!!
Dana, multumim de
,o zi buna si servici usor.
Gabitz, cine a facut vaccin Stef sau Eliza?
sa treaca.
_
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Alina, ce faci, cum iti este?
Monica, ai petrcut bine ieri?