Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 la multi ani mychy!....da,valetul de verde |
da' arata bine
,alias "valetu de verde"!! pai vine de'a'devaratelea sau speri tu asa, dupe cum zise la ceas de seara????????decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

31 Oct-trishtri iears old!!!!!

brazuca25 spune:
Mychy inca nu am facut vaccinul, mai pe dupa-amiaza ne ducem. Nu am gasit tuja, sper sa fie bine si fara.
Si ia uitati aici ce www.youtube.com/watch?v=P1fQPhQu6ek" target="_blank">tzarancutza are mami
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
Timi07 spune:
Ce-mi place cum danseaza strumfuletii i-am admirat pe Alex si Denisa. Tare dragalasi mai sunt.
Fianna ce mai faceti? Pe unde umblati?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
cafera spune:
Buna!
Va multumesc mult!
La multi ani Miki!
Super e Deni!
Timi, ce sa-ti zic? Parca as fi stoarsa.
Ilinca a baut primul biberon cu lapte dupa 3 zile de pauza. Mi-a fost tare mila de ea. Intai i-am dat 30 mil si apoi am asteptat ceva timp, apoi a baut 180ml pe nerasuflate. Am fost la o dr care ne-a mai lamurit ce si cum. Petele nu mai sunt asa de evidente, dar tot mai sunt prezente, iar antihistaminicul il luam pana introducem iar toate alimentele. La noi ROR-ul nu mai intra in discutie pt ca este total contraindicat la pers alergice. Sanatate va doresc.
loredana_76 spune:
Cafera intr-un fel e bine,ca ai scapat de dilema cu ROR-ul si nici nu mai are ce zice dr Ilincai.Pupici si sanatate multa.
Am admirat strumfi frumosi si dansatori.
nma spune:
"LA MULTI ANI MIHAELA!"
[b]Anto tare mi-ar fi placut si mie sa ajung la intalnire. sanatate multa puiutilor.
[b]Cafera sanatate multa Ilincai. Sper sa scapati repede de probleme. O
mamei tale.
Am vazut strumfi dansatori tare frumosi.
Andra nu ma lasa sa scriu. Vrea sa butoneze ea.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
Mychy,chiar vine...aterizeaza pe otopeni la 00.50...eu cu treaba toata ziua,n-am reusit sa spal masina si tare mi-e ca o sa-mi bubuie urechile...sau poate nu,ca doar vine acasa
...si da,arata bine,daca face un pic de burtica tine regim
...va pup,ma duc la treaba
Luna1 spune:
Cafera sanatate multa Ilincai, uite ca ai scapat de dilema cu ROR.
Am venit si noi acusica din parc, a fost soare cu dinti si am facut o sesiune foto pentru ca as vrea sa fac un calendar pentru socrii si unul pentru mama ca si cadou de Craciu cu pozele copiilor.
Uploadez acum niste pozici si intre timp merg sa vad poze cu Alex si Denisa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)