Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor nu sunt renumitele reduceri la Z, ci doar la un Z... pentru ca se deschide noua galerie din Cora Lujerului si reducerea nu e de 50% ci doar de 15% dar e buna si aia.... eu tot voiam sa ii cumpar cateva lucrusoare (pantaloni in special) de la ei si de ce sa ma dau pretul 100% cand pot sa le iau cu mai putin? ... deci maine sunt la usa lor... sper sa nu fie imbulzeala ca azi la deschiderea LIBERTY MALL-ului din Rahova (au aratat la Antena 1 in emisiunea matinala ce puhoi de lume sta sa intre in mall - vreo 2000 asa ... le e si frica celor de la 'Neata cu Razvan si Dani sa mai iasa din mall dupa ce taie panglica )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!

anto, bine ai venit! sanatate strumfilor muciosi!
musso,"ti-a iesit in carti", adik ti-a trimis sotzu telegrama sau e din carti de alea....."la drum de seara"??????????

ieri andrei se spala pe fatza.....de unde credeti???????? din vasul de wc!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
trishtri iears old!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ala..."la drum de seara,un valet de verde"...sau cum o fi
fii-miu nu se spala pe fatza ci pe maini,daaa e mare fan sa se balaceasca in wc...cum prinde lumina aprinsa cum hooop si el,asa ca eu fac treaba cu lumina stinsa.
ma duc la treaba,am terminat baia si bucatarie,dar mai ammmm...cam mult,acu vad una alta,ce am facut pana azi?!

azi sunt bucatar sef sef...fac mancare de fasole pastai,vinete,snitel si tortul lunei..

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

MYCHY!!!! asteptam beutura!

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

mei musso, da tu esti beton!!!!!!!!! si cine manca toate astea? valetul de verde?????
simo, uite si beutura.....

trishtri iears old!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la multi ani mychy!....da,valetul de verde...el e sac fara fund,nu mai zic ca are 83kg la 1,90...asa's unii,mai norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mychydutza laaaaaaaaaa multiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiii

Monicabo...na ca am uitat sa iti raspund si cand am vazut postul tau mi-am amintit.Da am fost in ro...dar a stat fff putin.Cum e burticuta??

Multam fetelor de vizionare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

mychydutza

Vacanta frumoasa Anto, sper sa aveti o super intalnire maine. Sanatate copilasilor.

Sper ca aszi sa trimiteti mesaje ca s-au facut bine strumfii.
Cafera cum se mai simte Ilinca? Dar tu mai ai putere?

Vad ca si la a mea ii curg mucii dar starea ei e buna.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

LA MULTI ANI MYCHY!

Esti scorpiutza ca si mine!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

LA MULTI ANI MYCHY!

Esti scorpiutza ca si mine!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

da, si am retinut ca tu esti scorpiutza de 5 nov! ati facut vaccinu? ai gasit Tuja???????

multumesc de urari, muuuuuuuuult,muuuuuuuuult!va pup.
31 Oct-trishtri iears old!!!!!

Mergi la inceput