Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 20
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredana_76 Cafera intr-un fel e bine,ca ai scapat de dilema cu ROR-ul si nici nu mai are ce zice dr Ilincai.Pupici si sanatate multa. Am admirat strumfi frumosi si dansatori. ![]() poze |
Chiar crezi cu tarie ceea ce ai spus? Nu doresc la nimeni sa scape de o dilema prin ceea ce trec eu.
Luna1 spune:
La multi ani Mihaela!!! Sa bem si sa fumam.![]()

Mamii ce belea e Alex cum danseaza, dar si gaina mai e mortala.
Toamna in parc cu Adelise si Cosmin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Caferuta uite citeam azi ca d'aia trebuie copiii vaccinati pentru a ii proteja si pe cei care nu pot fi vaccinati, de ex cei cu alergie la ou si cu leucemie. Pentru ca din copiii nevaccinati pot izbucni epidemii si afecta si pe cei care au probleme de sanatate foarte mari si nu ar supravietui pojarului. (Ma refer aici la leucemii nu la alergii).
Hai nu fii suparata, sigur nu e ceva permanent, o sa introduci alimentele unul cate unul si vezi care e problema cu adevarat.
Noi avem acum o eczema pe picioare datorita careia m-am suparat rau, am mers la doctor si se pare ca e de la cosmetice (sampon si gel de corp) pentru ca au odorizante in ele, deci trebuie sa ii iau de acum numai din cele care nu miros si cat mai simple. Daca stiti vreo firma de astfel de produse va rog sa-mi ziceti si mie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
brazuca25 spune:
Gata ne-am intors de la vaccin. M-a asigurat ca de la Priorix nu a avut cazuri de reactii adverse. Sper sa fie adevarat. Deni a reactionat exact cum ma asteptam, a urlat la greu. Macar acum e super vesela.
Luna
ce domnisoara cocheta si ce frumos pozeaza ea in frunze. Superb!
cafera imi inchipui prin ce ai trecut.
Multa sanatate pentru Ilinca si putere pentru tine!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
ddanagh spune:
fetelor au anuntat la stiri ca beneficiem si noi de 85 la suta din veniturile de dinainte de a naste. Asa da. Va dati seama ca in ianuarie stau prin magazine. Deja mental i- am facut praf.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 5 saptamani.
musso17 spune:
Luna,incearca produsele de la mustela,eu am avut gama pentru piele atopica,adica fara soda,are un miros suav,cantitate,calitate,pret bun.
brazuca25 spune:
Deci sa inteleg ca putem opta si noi cele ce suntem deja in CIC pentru 85% din salariul pe ultimele 12 luni inainte de nastere?
Dana am vazut aseara filmuletul cu Daria masurand patul cu metrul de croitorie 
. Ce frumos vorbeste ea in limba ei! Foarte dulce!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz