Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

liana,.Nu stiam de problema ta de la cezariana.
Ce faceai bre bubu,faceai friptura la gratar copilului?Of,Martiniul asta!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Olgutza
Aaa,sovi,s-a plimbat,zici?

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu s-ar putea prajit sa il fac si eu daca nu ma duc la bucatarie ,... ei, v-as plictisi sa povestesc "trebi" din astea "plangacioase"

ete ca va spun altceva: am vazut azi 2 perechi de ochi frumoooooooosi , si zambareti si....ce sa mai, m-au dat pe spate, si nu numai ochii (si noi, mici, si ....una din noi, nu zic care , si alta botoasa si somnoroasa, iar nu zic care ).....deeeeeeeeci??????? cu cine m-am intalnit eu azi?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

olgutzika ...uelcam ...ia de bea, ca acu' da mimo de baut, da mai e nitel si urmezi sa ne dai tu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo sta intr-un colt, socializeaza, da' nu stiu cu cine, ca nu cunosc...Bubu si Stela cu Liana, doar doar or provoca-o sa povesteasca de la ceza...lumea se mai uita inspre usa poate apare si Sovi...Tuchi si Ilinca il pupa pe bunic de "La Multi Ani!"...Cristina, tu ce bei?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am sticlele la rece, Liana ! De mancare n-am nimic...da' poate ma "scoate" Bubu

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

liana

Stela,

Mergi la inceput

olgutzika e naratorul....nu domne, eu povestesc, ca nu e secret...da nu cred ca e subiect de interes, si nu vreau sa va gonesc la culcare ....ma stie tot spitalu' vorba aia, am ramas de pomina acolo ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Olgutza,ce ai bre la rece?

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

vreau si eu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput