Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ia Cristinica, Mimo cred ca s-a imbatat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai ma Cristina, am zis ca mai este Bine ai venit pe la noi Dar tu la ora asta ?
Si sa nu uit de Gudindeca sa aiba spor la rapoartele alea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Steluta, multumesc pt. urari! si restul fetelor care mi-au urat LMA socrelului
Pai Stela, cu carnita si cu oul, 2 zile carne, 1 zi ou, 2 zile carne, 1 zi ou se facura 6 zile...inca o zi si e saptamana gata!
Mai, si cu randunoiul ma pupam la 16 ani, alte alea dupa ce am fost majora

Cred ca ma duc sa-mi pun un Martini!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hai saru'mana de cinste. Da, la ora asta, ca fiu'miu isi schimba somnul la ora de iarna, pacat ca nu si trezirile.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Hai saru'mana de cinste. Da, la ora asta, ca fiu'miu isi schimba somnul la ora de iarna, pacat ca nu si trezirile.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimoooo,acum vad,sa ma ierti ca m-a mancat degetul!
Accept un pahar de beuturik,numa sa ma ierti!
Bai,mama denaturata sunt cateodata.Ma gandeam ca abia astept sa termin cu alaptarea sa beau si eu un pahar ca omul!
Soviiiiiiiiii?Ai baut lapte de migdale si-ai uitat de noi?
blanka

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

beeee ....ia nu va mai puneti atatea intrebari, luati de beti ...vorba lu' mimo, ca vin raspunsurile inainte sa mai intrebati
taaaare mimo....daca merge la tine, platesc si eu o echipa de muncitori sa astupe si pe la noi gaurile lu' radetu', lu' gazele...si care si-a mai instalat gaurile in zona
bubu, cum spuneam, ia de bea colega , lasa prostiile , ca nu mai sunt locuri nici de parcare si tu vrei statuie .....si eu tot cu vitel fac piureul...acus e in proces...si daca reusesc sa ma dezlipesc de scaunu' asta , bag si merele si dovleacul la cuptor....
stela gata, m-ati convins, ii iau si eu teodorei jucarica dinaia (o sa am de luptat cu randunoiu' care zice ca umplu casa degeaba, ca abia le baga in seama ...are ea alte treburi mai "intelectuale" )......nuuuuuuu, nu de teama ca iese si al doilea bb ca duracellu' nu cred ca voi mai avea al doilea bb (zic nu cred ca nu se stie niciodata )....manca-o-ar mama zece as mai face ca ea ..frumoasa si isteata lu' mama ....ma chinuie ea raaau, da zic si eu ca merita (de, cioara cu puiu'....); cred ca am mai povestit eu pe aici, nici nu mai stiu; eu am avut mari probleme...era sa decedez , nu credeau sa scap (dupa cezariana la 3 zile am avut complicatii mari)...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Fata, eu nu tin minte sa fi povestit cu cezariana si complicatiile...

Deci, m-am dus si mi-am pus, Martini Rosso scrie pe mine, cu gheata si cu lamaie .
Si noroc ca m-am ridicat sa pun, ca saracu' vitelu' nu mai avea apa si incepea sa se prajeasca

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Aaa, am vorbit cu Sovi azi si era in mare verva si punea legume bio si bucati de peste la conge pt. Sashulet, ca doar a fost la mama acasa.
Sovi, ziceai ca scrii doua vorbe...tz,tz,tz...
Ia si tu de pofta!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am auzit ciocnitul paharelor!!! Si rasetele vuastre, duamnelor!

Hai noroc !!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput