Puiuti de Randunici 2008!! (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca vin repede cu al 4-lea si ma duc la o tigara si sa-mi trezesc randunoiul care a adormit in hol/living la televizor si nu are Maya unde sa se culce...ca e in locul cainelui

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

na, mimo, m-ai taiat de la chiloti! premiu de consolare este?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

In seara asta copilul mare are mancarici la fund... a venit de nshpe mii de ori din dormitor in sufragerie... n-o fi avand somn?? O data a venit sa "se framante in sufragerie", cum sa scape de Matei ca uite, din cauza lui nu poate face el seara galagie, ii strica jocul! Dar s-a razgandit repede, nu mai vrea sa scape de el...
Azi Matei a dormit de la 11.50 la 4.50, timp in care eu l-am imbracat, am iesit sa il luam pe Stefan de la gradi, am venit in casa, l-am alaptat, apoi am mai acut ceva treaba... Si la un moment dat a venit Stefan in bucatarie, echipat: cu ochelarii de inot si cu un pai (de plastic, de suc), m-am uitat la el ca mesterea ceva la mobila de bucatarie si a strigat la mine sa nu ma uit ca el "exudeaza!" (se prefacea ca sudeaza, dar nu si-a amintit exact verbul... ).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

super tare, pt. copilul mare!
ai pt. frumosul micut cumintel!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mihanema premiu...mai ia un paharel
Auziti, intra omu' in bucatarie si ma vede cu martiniul pe masa ...striga "teo, teo...ia vino ma sa vezi ce face maica-ta" teo intreaba " ce mananca fara noi?" dar el " e mai rau ma, era bine daca manca " cica, nu stiam eu de ce e asa calma, ca era nervoasa cand am venit noi " Drept care si-a pus si el un pahar si zice ca i-a venit o idee geniala sa aduca niste muncitori sa le astupe astora de la RADET gaurile din fata blocului A, ce ziceti, n-ar fi tare?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Iamiii, bun martini ala! sa stii ca am si eu din ala rosu, dar mi-e lene sa ma ridic acum sa-mi pun...

Eu am pus acum sa fac piureut cu vitel pt. Stef, i-am facut is branzica si ma dor picioarele rau de cat am trebaluit azi ...
Credeti ca-mi ridica astia ai mei vreo statuie???

Aaa...mai, eu cand fac branzica, pun calciul ala sfaramat cand fierbe laptele. De cele mai multe ori se face intr-un minut branza, alteori trebuie sa fierb muuuult si bine si tot nu se face zerul galbui. Atunci pun o lingurita de zeama de lamaie si se face imediat. Voi patiti asa? O fi de la lapte?? dar e ciudat, ca iau lapte zuzu, cate 3-4 cutii, au termenul ok...si se poate intampla asa cum v-am zis...

Blankar, Doamne Ajuta sa uitati toate belele si operatia si puiul mic sa nu mai sufere si sa se chinuie, sa se faca repede bine!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubusi eu mai patesc asa cu laptele si folosesc Milli albastru...n-am nicio explicatie ...sa bem

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

mandretile mele
Miha noroc si sanatate!

poze

La Vladut nu cred c-ai fost prin zona cand l-ai facut, e baiatul lui tata, nu? Teo seamana clar cu tine!

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

In cinstea mea nimic? Ma imbat singura

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

mandretile mele
Miha noroc si sanatate!

mimo pai chiar ai cu ce te mandri ! aoleu ce iti seamana amandoi.....! sssst, sa nu ma spui la randunoiu' tau ...vladutu e foarte concentrat si serios, barbat, na ...iar teo...eu asa, ca surata , te "sfatui" sa nu te agiti de acum prea mult, ca iti consumi enrgia si o sa ai nevoieeee ....multe "CV-uri" o sa mai primesti

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello.Pleaca omu' la Biserica si cand vine gaseste capitolul exterminat,de mi-a luat o groaza de timp sa citesc si sa rad.
Teodora a stat cu socrela si s-au giugiulit,cand am venit le-am gasit la masa.Ii dadea restul de piure cu piept de pui nemancat la pranz, din cauza scremetelor.
Mdea..chiar nu a fost sa fie sa rezolv cu dermatologia,si se pare ca nu se va rezolva curand din lipsa dr.Nu se stie daca saptamana viitoare vine dr.In fine..pana atunci scap definitiv de frica,acum ca mi s-a instalat o mura in cap sa scap de negi...
Ma rog si eu pentru sufletelul ingerasului Bogdan si pt mami lui sa primeasca o mare bucurie in schimb.
Zic LMA CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI!
Multzam fetelor care mi-au raspuns referitor la carne si branza.Eu parca nu i-as da carne zilnic,as merge pe o zi da una nu,adica 4 zile/sapt cum zic caprarii.Si cand voi baga oul,il bag in cele 3 zile ramase.
liana,cum mai mami sa nu mai faci tu bb de frica sa nu se repete duraceala??Eu cred ca bb2 sigur trebuie sa fie cuminte,ca altfel e prea de tot!
Duracelul observ ca nu se potoleste deloc..sau pana acum a fost floare la ureche?!Suna tare sosul ala.Notat!
Adriana,imi pare rau de puiul mic.Sanatate.
mimo,adevarat ca de ce ti-e frica nu scapi??Lasa prapaditul in pace,ca doar ti-a spus gecko aseara ce si cum!Si lipeste-l putin de perete sa nu mai stranute asa tare!Acum lasand gluma deoparte,ca vad ca esti trista,mai mimo,dar ce tu la 15 ani nu te strangeai cu nimeni in brate?Aoleu...acum citesc ca tu te jucai cu papusi..nu cred.Uita-te bine la ea:e o donsoara,nu mai e copil!Va invata singura ce e mai bine pt ea!Moamaa,ce ma mai strangea prima mea iubire la 15 ani!!
Cum mai ursu,de la 15 ani numa cu Relu?
Cum mai bubu,de la 15 ani?
Cum mai clau,de la 13 ani??mai dar nu v-ati plictisit?
Mai,dar ce delicatese gatiti voi puilor...mimo cod cu legume si condimente,bubu pilaf...eu merg numa pe terci...
tuchiplacinte calde,aa?Bravos pt cele 4 cizme.Sa le porti sanatoasa!LMA CU SANATATE TATALUI!
LMA SI SOCRELULUI TAU,BUBU!
liana,adriuta,Tea a primit smecheria asta de ziua ei si tare ii place..sta pe plapuma pe jos pe burta si butoneaza..si i-am mai luat eu un melc cu butoane care la fel canta si behaie si ala sta pe masa de la scaun ca altfel nu mere treba cu paparea.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput