Puiuti de Randunici 2008!! (121)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Liana
ceeeeeeeeee
cine ????? nici eu nu stiu povestea plangacioasa, baga
Si
pt complimentele cu Cvurile, stii tu 
Bubuesti singurul om de pe pamant care a zis ca am copii care seamana cu mine...Teo e leit ta'so iar Vladutz , cei mai ingaduitori
spun ca seamana SI cu mine...dar eu tot m-am bucurat
Am si uitat sa zic merci si pentru sfatul cu mancarea, i-am pastrat baiatului, sar'na...
Olgutza
eu credeam ca clasa muncitoare doarme dom'ne 
Stelafrumoasa jucarica, baiatul meu cred ca abia la adolescenta (pe la 15 ani asa
) se va juca cu jucarie d-aia ...deocamdata da cu ele de pamant cu mare placere si atat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Ce mai faci Cuscra?
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Eu tot dau tarcoale camarii,sa vad ce dulciuri a mai ascuns randunoiul pe acolo
.Am ras deja o punga cu fistic
.Si trag de o cana cu lamaie si miere ca ma doare gatul
.Si beau
...ceai de buruieni.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Iote Simo was machst du? bitte schoschon
Ia loc aici langa Kya poftim si tie
si sprachen sie deutch ![]()
Olgutika eu nu stau intr-un colt, eu alerg de colo-colo si umplu pahare 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Simo-Mimo,m-ai dat pe spate
!nu am habar de germana
..asa ca,poti sa zici orice
,ca nu pricep
!
Am vazut pozele cu Minunatiile tale

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
mimo,pai crezi ca Tea nu a dat cu jucaricile de pamant?
Dar deocamdata mai merg.
Cel putin,melcul de pe masa de la scaun e intr-o ureche,dar tot mai merge.![]()
Ce sa fac Cuscra?
Nu bine ca tine,dar ma descurc si eu
..pe aici,la un paharel cu fetele
.Cuscratu la el la calculator (zici ca suntem separati
),iar Tea e la orizontala.
M-a chemat mai devreme si a luat randunoiul bombaneli multe ca a bocanit cam tare si de aia s-a trezit fata si mi-a morfolit o tzatza
..Distractie placuta si fara incidente!
Hopa,mimo,ai ajuns pe broasca?
Of..beutura asta!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Simo-Mimo,m-ai dat pe spate ..asa ca,poti sa zici oriceAm vazut pozele cu Minunatiile tale ![]() ![]() Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! |
Cica un tip era foarte agitat ca trebuia sa plece in germania si nu stia nemteste ...si un prieten ii zice .." nu fii ba suparat, ca nu trebuie decat sa vorbesti tot ramaneste dar foarte tare si foarte rar ca sa te inteleaga aia" buuun si pleaca omu' in germania ..intra intr-un magazin si zice tare "BU-NA ZI-UA" vanzatorul ii raspunde " BU-NA ZI-UA" si urmeaza un intreg dialog tot tare si tot raspicat pe care mi-e lene sa-l scriu ...la urma omu nostru zice :" EU SUNT DIN RO-MA-NI-AAAA!"... "SI EU" zice vanzatorul tot tare si tot rar..." A-TUNCI DE CE VOR-BIM NOI NEM-TES-TE?"

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Mimo, da' niste ordoavre??! Nu dai si tu la baietzi
? Multumesc
!
Stelutza, vine sampania!!! Uite-acu', in 10 minute !
Io am dormit de la 4 la 7, da?!?! Cu cupilul langa mine care nu dormea
. Deci sunt in deplinatatea puterilor
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
O chem si pe Kyaaaaa la petrecere, poate isi ineaca amarul
aici cu noi! Kyaaaaaaa!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
Cuscra,ma bucur ca sunteti bine
Eu m-am tot chinuit de vreo 30 de minute sa pun poze,dar nu reusesc!am descarcat pozele de pe aparat pe laptopul meu,apoi le-am pus pe un cd si calculatorul si netul asta nu ma lasa sa le pun pe webshots
!treaba nemteasca...ce mai![]()