LMA Comori de nov-dec 04(189)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Denisa si Radusa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri

pe toate sa aveti o Duminica placuta iar celor care-si aniverseaza onomastica le urez la multi ani!

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, multumesc mult dar din pacate nu a ajuns cum trebuie, daca mai poti trimite o data, please, ti-as fi recunoscatoare, eventual direct pe adresa de mail yahoo.

La multi ani Denisa si Radu, sa fiti sanatosi si fericiti si petrecere frumoasa!

Noi suntem ok, treaba multa la servici, copiii incep vacanta, toate obisnuite...

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI draga Deni!sa cresti mare,sanatosa si frumoasa!pupici

LA MULTI ANI si lui Radu si mai vino pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, DENISA!!

LA MULTI ANI, RADU!!

Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti mandria parintilor vostri!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, imi puteti spune cand incep copiii vacanta si pentru cat timp?
Ca sa stiu cum ma organizez, ca eu concediu nu iau.

Sunt ametita, debusolata, nu stiu incotro s-o iau si ce decizii sa aleg, am niste probleme destul de nasoale si de fiecare data cand dau de greu am reactia de-a ma ascunde, din pacate, presupun ca stiti deja asta.
As vrea sa ma port altfel acuma...

LA MULTI ANI! tuturor celor care au Dumitru, Dumitra in familie sau se numesc chiar ei.
De fapt, este o sarbatoare asa de mare de fiecare ar trebui sa primeasca un LA MULTI ANI! din suflet.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cristina, pai de azi incep vacantza si tine o saptamana. La vacantza de acum te referi, nu?
La gradinizta unde e Iris, pot fi dusi copii si in perioada asta, dar stau exclusiv cu ingrijitoarele. Adica nu se face program educativ.
Vaaai ce greu e asa, sa nu ai unde s-o lasi sau cu cine s-o lasi mai precis.

Vacanta de sarbatori este in perioada 20 dec - 4 ian. 2009.
Apoi mai este o vacanta intersemestriala intre 31 ian. -8 feb.

Nu vrei sau de ce nu poti sa iei concediu?
Poti lua concediul medical pt. copil 45 de zile pe an. indiferent de momentul angajarii, si e platit si 85 % parca.

Iti doresc sa poti sa te intaresti. Si mergi mai departe, sanatoasa, caci dupa orice furtuna, oricat de lunga si de urata ar fi apare si soarele.

La Multi Ani DENISA SI RADU! sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI DENISA SI RADU!!!!!!! Sa fiti sanatosi, sa aveti o petrecere pe cinste!!!

MIRIA, imi pare rau sa vad ca treci printr-o perioada mai dificila. Stiu ca tu te mai duceai pe la Manastirea Ghighiu (sper ca nu te-am confundat) ma gandeam ca poate ai nevoie sa vorbesti cu un preot cu mare har care te-ar ajuta sa te linistesti si sa vezi altfel lucrurile: ieri am aflat de doua manstiri, una la Izvor de Vedea, unde slujeste Preotul Gheorghe, un preot exceptional si Manastirea Dragana Calarasi, unde o gasesti pe Maicuta IOana ce are harul de a te simti ca om, si te invata multe lucruri bune. La Maicuta Ioana mi-as dori sa merg sambata asta, pt fratele meu, pt ca mi-a spus tnati Floarea ca daca are cineva ceva facut, si te duci cu poza la ea, iti spune tot ce s-a intampalt, cine a facut de rau, cand, cum....tanti FLoarea care mi=a spus toate acestea l-a "aflat pe Dumnezeu" la 45 de ani, acum are 54 de ani si e foarte credincioasa, merge in multe pelerinaje, ajuta pe o fata Filofteia care e posedata de diavol, si cand vorbesti cu dansa parca simti o liniste sufleteasca si iti inspira incredere si optimismul de care ai nevoie. M-am bucurcat ca am cunoscut-o. Daca vrei sa mergi cu mine, si ai cum, sambata pe la 6 dim, trebuie sa stabilesc cu soferul micorbuzului sa treaca pe la Piata Trapezului sa ma ia si pe mine. Sper sa accepte ca el pleaca din Berceni parca. Dar vorbeste si tanti Floarea cu el si poate se rezolva. Aaa, mi-am adus aminte de Miacuta IOana care a vindecat un om paralizat: se certase neena cu un vecin si a doua zi a paralizat pe jumatate; l-au dus in fta Maicutei IOana si dupa ce i-a facut o slujba, i-a spus: Hai, ridica-te si umbla! Omul zice: Cum Maicuta sa merg, terbuie sa ma ajute cineva ca nu pot sa ma tin pe picioare! Si Maicuta ii raspunde: Hai omule, da-mi mana si mergi! Si a putut intr-adevar omul sa mearga! MAre este puterea lui Dumnezeu si este atat de Bun si Iertator cu noi!!!! Am mai invatat ceva ce nu stiam: daca nu te duci de 3 ori la rand duminica la biserica, Duhul Sfant se indeparteaza de tine. SI multe am mai auzit ieri, sper sa imi vina in minte sa va mai spun.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miria, am eu structura anului scolar si fac un copy aici ca sa stii cand sunt toate vacantele
Semestrul I: 15 sept.2008 – 30 ian.2009
cursuri : 15 sept. – 24 oct.2008
vacanta: 25 oct.- 2 nov.2008
cursuri: 3 nov.- 19 dec.2008
vacanta de iarna: 20 dec. 2008 – 4 ian. 2009
cursuri: 5 ian. – 30 ian. 2009
vacanta intersemestriala: 31 ian. – 8 febr.2009

Semestrul al II – lea: 9 febr. - 12 iunie 2009

cursuri: 9 febr. - 10 aprilie 2009
vacanta de Pasti – 11 aprilie – 20 aprilie 2009
cursuri: 21 aprilie 2009 – 12 iunie 2009;
vacanta de vara – 13 iunie 2009– 13 sept. 2009

Monica, da si-n vacanta asta scurta mergem in activitate...facem in asa fel cu vacantele incat vara, fiecare sa fie 2 saptamani in activitate(sa fie cineva in scoala) si am de lucru prin clasa.
Vasi va doresc o saptamana minunata.

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI DENISA SI RADU!! Sa fiti cuminti,sa fiti sanatosi si voiosi!
Noi am fost plecati pe la nasi la Craiova si ne-am intors raciti .A facut febra in rest nu are nimic,bine ca nu a facut iar rosu in git.
Onitza,sper ca nu vorbesti serios,una e sa crezi in D-zeu si alta sa incepi cu pseudominunile.Esti om in toata firea si cu mintea deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

denisa
radu

...deci s-a dat startul

va citesc si eu zilnic, sunt la curent cu absolut tot...dar stau tare rau la capitolul "dispozitie de scris" si apoi la noi sunt toate neschimbate...putini mucisori, oleaca de tuse...ca doar e toamna nu? insa nimic grav. au invatat si ai mei literele, cu mici exceptii cred ca le stiu aproape pe toate...si asta datorita lui lolek si bolek......e un joc cu litere de care ei sunt f atrasi si fara nicio bataie de cap, doar asa "subtil" din partea mea ...m-am trezit ca recunosc literele...cifrele mai greu...in schimb numara in engleza pana la 10 mai bine decat in romaneste , cred ca au invatat ca pe o poezie

va mai zic una si gata: ieri vine tudor la mine, putin speriat ce-i drept, si-mi zice: "mami, mi-am bagat un tic-tac in nas" . am incremenit. bine ca l-a suflat si i-a iesit f. usor din nasuc, dar m-am speriat la culme si am cam tipat la el...bietul copilas si-a invatat lectia. si mami la fel ..no more tic tac la copii de acum incolo...

miria draga sunt si eu alaturi de tine si ma rog sa gasesti puterea si lumina pt ati putea rezolva problemele

mey eu sunt singura oare care gaseste ceva placut in contabilitate? ...poate pt ca prima mea pregatire este cea de inginer

am si niste poze noi, si daca reusesc sa "inving" webshots-ul poate le si pun

si le doresc sanatate tuturor bolnaviorilor

Mergi la inceput