LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 3
Otiliav spune:
Dana, eu cu cifrele incerc sa fac ceva dar tot nu se lipesc de ea. De exemplu mergem la servici la mine o pun sa apese pe cifra 4 sa urcam, pe garaj scrie 14, la fel si pe ultima casuta de jucarie, coincidenta
. La bazin i-am aratat ca are voie sa se balaceasca pana in dreptul cifrei 5. Iar la centru comercial exersam cu liftul la nivelul 2. Nu am pretentii sa le scrie ci sper ca prin exemple practice sa le invete macar pana la 5. Pentru cifre mai mari o pun dimineata sa se uite pe mobil sa-mi spuna daca este ora 7 sau 8, sau 9 ca se mai intampla si sa ne trezim la 9
.
Andreap, am nevoie de un raspuns urgent can ai timp, te rog. Una dintre mamicile de la odisee a nascut si nu are inca lapte dar vrea sa ia pastile pentru oprirea lactatiei pentru ca a avut hepatita C. Bb este si cam micut 1700 gr, nascut la aproape 36 de saptamani. Stiu ca tu ai avut dubii cu alaptare pentru ca ai avut hepatita C. Ai facut analize suplimentare, un vaccin, care-i treaba cu alaptatul in cazul acesta?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
monica-elizabet spune:
Oti noi mai stam vreo 2 ani pe-aici...dr-ul zice ca aici in capitala clima este optima pentru astm(dar el habar nu are cum este in ro...el face comparatie cu clima din sudul Braziliei...unde e si mai rau decat aici) ![]()
cat despre realocare...nici gand...este no coment 
![]()
sarcina usoara anne-marry...si bb sanatos 
Felis...imi pare rau ca nu ai bunicii aproape de Mihaita
eu acasa si la 12 noaptea daca-i zic maica-mii sa vina nu comenteaza nimik...doar se imbraca si vine...asta daca nu cumva sunt deja acolo cei mici
dar uite ca desi as putea sa o am aproape...suntem atat de departe... 
danette
ma bucur ca ai revenit
si santate micutei tale...felicitari pentru litere...ruxi stie doar cateva se joaca cu ele toata ziua dar nu vrea sa le invete ![]()
Ele, sanatate printesei
sa nu mai tuseasca...eu cred ca am sa fac alergie la tuse in curand ![]()
onitza
deci esti singurica cu sotul 
Oti, daca vrei iti pot trimite pe pm nr andreeip de telefon si poate prietena ta sa o sune cat mai curand sa vb cu ea despre problema
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Oti noi mai stam vreo 2 ani pe-aici...dr-ul zice ca aici in capitala clima este optima pentru astm(dar el habar nu are cum este in ro...el face comparatie cu clima din sudul Braziliei...unde e si mai rau decat aici) cat despre realocare...nici gand...este no coment ![]() sarcina usoara anne-marry...si bb sanatos ![]() Felis...imi pare rau ca nu ai bunicii aproape de Mihaita eu acasa si la 12 noaptea daca-i zic maica-mii sa vina nu comenteaza nimik...doar se imbraca si vine...asta daca nu cumva sunt deja acolo cei mici ![]() danette ma bucur ca ai revenit si santate micutei tale...felicitari pentru litere...ruxi stie doar cateva se joaca cu ele toata ziua dar nu vrea sa le invete Ele, sanatate printesei sa nu mai tuseasca...eu cred ca am sa fac alergie la tuse in curand onitza deci esti singurica cu sotul ![]() Oti, daca vrei iti pot trimite pe pm nr andreeip de telefon si poate prietena ta sa o sune cat mai curand sa vb cu ea despre problema monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
Monica multumim, sanatate si voua ca am citit prin ce ati trecut si voi.
Otilia pai crezi ca noi la cifre nu tot pana la 5 ne chinuim??
Elena & Denisa
NOI
andreap spune:
Otilia,eu am tratat hep.C cu Interferon de mult timp si e nedetectabila.trebuie facuta viremia,adica dtectarea cantitatii de virus din sange.la mine a iesit nedetectabila si acum,deci pot alapta.oricum parerile sunt impartite:unii ca pot alapta,altii ca nu,unii ca poti alapta oricum,ca nu se transmite....eu zic sa-si faca rapid o viremie,urgenta,ceva(costa cam 450 ron).pana atunci sa mulga si sa stocheze/arunce.e pacat..poate totusi e OK si poate alapta.mai ales ca-i micut,poate ii prinde bine sa ia ceva anticorpi.
daca mai ai nelamuriri,spune..pot sa-ti dau si telefonul,sa ma sune
pupiiii
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DENISA! 
LA MULTI ANI RADU!
Sa cresteti mari si frumosi!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Otiliav spune:
Ana Denisa si Radu, sa fiti sanatosi si cuminti!
Andreea, mersi de mesaj, medicii deja i-au dat pastila pentru a nu produce lapte iar mamica pare impacata cu alegerea facuta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
FELIS spune:
ANA-DENISA
AICI
RADU 
SA FITI SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PATINTILOR
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Fetele (nu va mai enumar pe toate)..va multumesc mult de urari. Noi deja am mancat tortul si am baut sampania de copii si a primit cadourile ca era nerabdatoare tare de vreo 3 zile.
Felicia m-ai surprins placut deschizand subiect la evenimentele comunitatii. Mi-ai dat emotii!! ![]()
La multi ani Radu sa cresti mare si sanatos!
P.S. Andra vreau si eu lista aia de activitati pe mail: elena.juncu@yahoo.com
Elena & Denisa
NOI
mariussimiuc spune:
Da,da...si eu o vreau Try.
miha278@yahoo.com
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...