LMA Comori de nov-dec 04(189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani, Denisa!
La multi ani, Radu! si celor cu nume a la Dumitru :-)

sa fiti sanatosi si intelepti cu totzii si toatele!

ele, baga mey aici primele poze de aniversare, ca vrem si noi tort , sau, ma rog, ce a mai ramas din el

36 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DIANA, cred in Dumnezeu si cred in minunile care se savarsesc si in zilele noastre DATORITA LUI! SUnt preoti sau oameni cu suflet mare si mai curat decat al nostru care primesc acest har si dar de la DUmnezeu de a face minuni.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate, sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ei, la noi sunt 4 grade si feels like -7 din cauza fatorului de vant. Asa ca se poate si mai rau, Oti . Da’ noi stim sigur de ce: vine iarna .

Diana, daca imi spui de unde sa-ti iau adresa de email, iti trimit doc., tb sa-l atasez.
Eu am trimsi vineri vineri am trimis prin mess. atasat documentul la toate fetele din lista, dar cum nu erati on-line majoritatea si n uati descarcat documentul, la sfarsitul zilei a trebuit sa inchid ferestrele si doc. nu a ramas atasat. Am nevoie de adresele voastre ca sa-l trimit.
Am trimsi la miria din nou, la ele, adriana si roserb.

Ma bucur pt anne-marry ca vine bebe doi si la ei, asa e, stiu cat de dornica era.

La multi ani raducului.

Adriana, crede-ma ca de acuma n-o sa-si mai bage tudorel singur tic-tac in nasul! Nu trebuie sa le “tai” portia la tic-tac daca le place. Eventual da-le doar in prezenta ta.
Eu am avut un weekend de pomina. Dupa ce ca de 2-3 sapt. masina mea incepuse s-o ia razna si numai cu griji si in stres am stat si apoi pri nservice-uri si ne-a usurat subtil de ceva banuti la buzunar, in weekend aveam de mers la o petrecere. Si mergem noi, intarziem fatza de ora la care ni s-a spus si in fatza usii constatam ca petrecerea era a doua zi, duminica. Inutil sa va spun cum m-am simtit, mai ales ca pocinogul eu l-am facut, eu am vorbit cu pers. la tel cand a lansat invitatia. Eu n-am retinut data, ci nuam ica e la sf asta de sapt si cum la noi rar se intampal sa puan cineva petrecerea duminica, pt mine a fost obvious ca e sambata. A fost ok in final, insa cred ca acum raman de aratat cu degetul pt o vreme.
Colac peste pupaza, logopeda m-a sunat ieri inainte cu cateva ore sa anuleze sedinta de ieri (prima) pt ca era bolnava. Nimic nu-mi merge de la o vreme. Imi ies pe dos toate. Da’ stiu ca toate trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dar TIC-TAC-ul nu are aspartan? Nu se recomanda indulcitor sintetic, in mod special, copiilor chiar daca le place.

Cate certuri n-am avut cu sotul meu pe tema asta! Nu vroia sa inteleaga ca si celor mari nu este bine sa le dai, daramite , picilor. Iar a mea era innebunita dupa mentosane sub orice forma. E atat de fericita cand ii dau Tantum Verde sau Eucalipt, iar mie imi ia gura foc de la ele!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miria nu stiam de partea cu indulcitorii...desi am impresia ca multe duilciuri contin asa ceva. nu mananca mult tic tac, nu stiu sincer cum s-a intamplat. am sa fiu mai atenta la lucrul asta cand le iau dulciuri
try adevarul e ca s-a cam speriat tudor cand i-am smuls pachetelul din mana si l-am aruncat la gunoi...nici nu a plans dar nici nu a cerut alt tic-tac...am impresia ca a cam inteles cum vine treaba. multumesc pt. ca;lendar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Try, scuze,aveam impresia ca adresa e trecuta in dreptul numelui.

dianamariuspascu@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nu-i bai, trimis si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
. E atat de fericita cand ii dau Tantum Verde sau Eucalipt, iar mie imi ia gura foc de la ele!

Robert nu vrea "bomboane cu amenda" Nu-i plac.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try parca te si vad in fatza usii pregatita de party...dar te rog sa=ti inchipui doar...cum ne-am dus si eu si sotul la scoala sa-l ducem pe alex fara ghiozdan eu am ramas in drum cu ruxi sa o duc la gradi si vine sotul si-mi zice ca alex e la scoala dar ghiozdanul acasa...iti dai seama ce-or fii zicand d-nele pe-acolo...
si voi sa fiti sanatosi...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput