LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Mihaela, ma faci sa imi iau masina de cusut. Ca am mai cochetat cu croitoria iar acum cu 2 fete tot sa am de lucru
. Buna idee sa faci un desen asa cu ata mai inchisa, chiar imi place.
Si apropo,
pe unde ati fugitara?
Ionela, si totusi ce vei face, vei mai sta si urmatorii 10 ani acasa cu fetele? Nu vreau sa te supar deloc, dar tu deja esti cu capsa pusa, macar ceva planuri de viitor mai bun sa ai.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
diana2004 spune:
Gata, noi ne-am sarbatorit!A fost f frumos incerc sa pun poze.
http://good-times.webshots.com/album/568431999pkAOZq
Otiliav spune:
Ei ce de copilasi pictati, mai sa nu-l recunosc pe Andrei spiderman
. Sper sa nu ma insel ca nu le am deloc cu personajele masculine. Sa va fie de bine petrecerea si sa se bucure de cadouri!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
miria_cristina spune:
Tare draguti si veseli copilasii!
Unde ati fost ca loc de joaca?![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
diana sa va fie de bine party-ul
frumushelul pictat sarbatorit
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
FELIS spune:
Multumim de aprecieri celor ce ne-au vazut pozele...
Diana... am vazut ca v-ati petrecut tare frumos...
pictati.. cu coronite cu numele fiecaruia...
sa va fie de bine ...
Fetelor... iar m-ati imbolnavit ieri cu retetele, prejiturile, torturile... M-ati torturat...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
Diana, se vede ca s-au distrat copilasii!
Otilia, pai nu mai sta pe ganduri si apuca-te de croit(pe mine m-a cam prins
)
Va doresc o saptamana minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
Dutzi spune:
Va pupam, mamici si copilasi.
La multi ani tuturor puiutilor care s-au sarbatorit deja si celor care vor chefui lunile astea doua
.
Sa fiti sanatosi, cuminti, sa va bucurati de sarbatorile care au sa vina, de surioare, fratiori, pe care ii aveti deja acasa sau pe care-i asteptati cu mare nerabdare...
Voua, mamicilor, sa va traiasca copilasii, sa va aduca in continuare multa fericire, sa invete sa numere pana la multe "milioane de sute", vb lui Iustin
.
Si va rugam din suflet, nu ne stergeti de pe lista, ca v-am citit mereu, cu mare drag...doar timpul asta, bata-l vina...
http://picasaweb.google.com/dinu.raducanu/PozeHallowen2008?authkey=x5PaYelIMCQ#5264160426320469042
Semnez eu, Mefisto ![]()
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI KENZO! 
Frumoasa petrecere si personajele aceasteia. Bitsone,radiezi draga...
Paxela,pupici la imbulinata mica si scumpa.
Si rosie!
Sa va fie de bine petrecerea de Halloween.Cate bomboane ati capatat? ![]()
Mihaela,super fustita.Deja o invidiez pe Diana.
glumesc! 
Super si petrecerea lui Andrei. Ma gandeam sa luam si noi un "pictor" la petrecere,dar nu cred ca sta nelinistitul asta al meu. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Otiliav spune:
Bianca si Tudor, sa fiti sanatosi si norocosi! Petrecere frumoasa!
si pentru mamica voastra deosebita!
Dutzi, in sfarsit il mai vad si eu pe ginerele meu blondut, asa da. Da ce v-ati distrat la petrecere.
ma bucur ca te-am vazut in poze si Iustin a crescut nu gluma.
Treaba este, cui i-a daruit trandafirul rosu
?
35+
Pozele noastre