LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
Doamne ce de poze am vazut...felis, bits, paxelina, sa va traiasca puishorii frumosi(ce costumase super) si voi pe langa ei ca toate sunteti sexy si dragute ![]()
si sa va fie de bine "excursia" in cazul lui felis si petrecerile pentru bits si paxela
si felis...pliz mergeti mai incet 

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Otiliav spune:
Bits, ce mamica frumoasa, radiezi mamica de diamante. Foarte dragut ati petrecut si vad ca mai continuati. Si piticul este un scump.
Multa sanatate!
Ionela, zau ca nu stiu ce sfat sa iti dau. Poate sa iti iei servici si sa va implicati egal in educatia fetelor. Tu te zbati iar daca eforturile nu iti sunt apreciate nici de sot si nici de Arisa esti pe buna dreptate suparata, dezamagita. Plus ca spuneai ca nu va puteti muta din orasul fericirii.
Arisei si multa sanatate lui Emily!
Paxela, ca de obicei nu pot vedea pozele ca sunt pe Picassa, oare nu stie nimeni cum as putea rezolva si eu.
Felis, vad ca Mihaita tot preocupat de catei este, e clar ca are o pasiune.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
ochi_verzi spune:
Ce copiii! Ce mamici!!!

Paxela, m-a innebunit Delia, vai e atat de dulce si cu rochita imbulinata e totala.
si piratul e un frumos
Rochita e facuta sau cumparata?
Felis, tare incantat era Mihaitza la acvariu, de intalnirea cu cainele acela nu mai zic
I se citeste fericirea pe toata fata
Bits, wouuu ce mamica frumoasa si sexy
"dovlecelul" si sarbatoritul. Se vede ca s-au distrat.
Monica, vad ca si tu ai avut aseara/ieri doi colindatori
Ca banuiesc ca ei sunt in poza de la buuu
Diana, ce sa zic...nu toti sindicalistii fac greva luni. Acuma depinde din ce sindicat fac parte cei de la gradi.Unde-i greva, s-a afisat pe usa, asa ca maine intr-o plimbare mergi pana la gradi sau o suni pe doamna educatoare.
Onitza, ce mai faci? V-ati mutat?
Noi am fost la cimitir la Ralu, apoi la bunicii mei si ne-am adunat o parte din neam la o matusa, la povesti, iar Diana si Bianca au avut de lucru cu biata pisica, pana a lasat-o matusa prin curte ca saraca matza s-o fi saturat sa fie mangaiata si mutata din bratele uneia in ale celeilate.
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
ionela roxana spune:

mamicilor Bits, Alexa, Felis data viitoare sa nu mai pune-ti poze cu voi, da!!!; sa pune-ti numai cu picii!!!; cred ca taticii sunt in al noulea cer cu voi alturi

piticii vostrii sunt niste scumpi, oare care o fi mai frumos; nu as putea sa fac un clasament, dar un lucru sigur locul fruntas il are Delia
; ce-mi place cum sta ea in canapeua cea rosie; cred ca daca nu ar fi avut pe ea ceva de alta culoare decat rosu, nici nu mi-as fi dat seama ca este in locul acela;
copii fiecare cu frumusetea lui;
Kenzo de-acum se vede ca a mai crescut, este mai barbatel, mai serios?;
Amon este un mic dovleac dulce, care-ti vine sa-l papi nu alta; mi-emi place gurita lui, este inca pui pufos, sa va schimba si el cu siguranta, dar cu siguranta draga Octavia o sa ai o multime de admiratoare ce se vor bate pe diamantele tale
; iar tu mami sclipitoare, tati cred ca trebui sa stea de paza; bine ca n-ati avut fete, ca era mai greu, pe cine sa pazeasca mai repede, dar mai stii nu-i timpul trecut
; oricum faina distractie ati avut, sa va fie de bine, si distractie placuta in continoare!!!
Silviu este in acelasi timp si serios, se vede ca a mai crescut, dar si plin de shotii; cred ca in tot timpul trebui sa fie in miscare; iar tati de Delia cre ca nu mai poate dupa fiica-sa; iat tu mami cu palaria vrajitoarei sau fara oricum este
Felicia voi ar trebui sa plecati mai des, pe fiecare saptamana macar o data, voi alege-ti ziua; va sta asa de bine in formatie de 3, sa nu mai zic de 4 ca ma alergi!; sotul tau asa circula mereu???
; nu iti este teama?
Otilia

as vrea eu sa lucrez, dar mai greu asa vis;; si nu cred ca as putea face fata si serv. si treburile gospodaresti, ptr ca sotu nu face NIMIC, ci eu TREBUIE sa fac totul, ca deh sunt sotie; adica mai concret nu ma vad in stare sa plec sa presupunem la ora 7am(cel tarziu), de-acasa la munca, eu pregatind copii cu tot ce le trebuie, chiar si pe el, si sa vin acasa la ora 5 pm, adunand copii de pe unde or fi, pregatind masa, spalata, piata etc, si asta in cel mai ferict caz daca mi-as gasi aici in oraselul meu, daca nu ar trebui sa fac naveta, cu trenul
; iar daca la o adica se intampla ceva cu copii EU TREBUIE sa-mi iau liber, etc, caci el nu poate si nu doreste sa se implice; mai greut!!!; stiu ca daca nu ar fi alta alternativa as lasa si casa si copii balta si mi-as lua inima in dinti si cu DD inainte, dar parca dau inapoi, imi este teama; am avut n-spe mii de discutii pe aceasta tema, cat si latele, dar nu se ajunge la nici un cosens, ptr ca ceea ce vreau eu si cu ceea ce vrea el se bate ca in cap si rezultatul este o izbucnire ca un vulcan, adica 0, sau numa` stres; stiu, nici eu nu vreau sa cedez in anumite cazuri; oricum ce-o mai fi am mai vedea, in orice caz am obosit cumplit!!!
ionela roxana spune:
ochi verzi merci
; dintele lui Arisa este mai bine; si buza s-a vindecat, dar cu siguranta sperietura n-a uitat-o si i-a ramas infiripata in memosrie si suflet; ea este o persoana care nu uita asa de usor nimik, totul ramane ACOLO in memorie, suflet si isi aduce aminte la nesfarsit de te toaca psihic; oricum chestia asta nu o va uita cu siguranta, mai ales ca s-a intamplat de ziua ei!!!
; mereu isi aduce aminte!; dupa chestia asta cateva zile la scoala ii era teama sa stea in picioare, in pozitie de drepti
; a trebuit sa duc munca de lamurire cu ea, sa-i explic si sa-i dau exemple
ti-am admirat creatia vestimentara si nu pot decat sa
; chiar ai talent, si tu o stii fff. bine; imi place ca tot ceea ce faci este dedicat cu dragoste ptr. Diana
paxela spune:
multumimi de aprecieri
diana rochitza este evident cumparata
, pai da unde atata talent pe mainile mele
oti dar ai incercat sa instalezi picasa pe pc, sau sa faci cont pe google?
onitza spune:
Vazut poze de mamici si copilasi frumosi toti.
BITS, mi-a fost dor sa ii vad pe cei doi fratiori ca se pupa si se iubesc. MI se pare ca amandoi seamana cu tine. MI-a placut tortul lui Kenzo. 
FELIS si mie mi-a placut sa va vad in formatie de 3. Mare grija sotului cu viteza.
MIhaita iubeste clar catelusii, pregateste-te psihic pe mai tarziu cand o sa va roage sa ii luati unul. ![]()
PAXELA recunosc , m-ai cucerit! Ai slabit frumos, iti sta suuuuuuper in costumul de blugi, iar alaturi de copilasi , esti sora lor mai mare, nu mamica! Alex sa fie cu ochii-n 14, esti frmoasa foc, sa nu cumva.....sa ii treaca vreunuia prin cap sa ni te fure....cu sau fara maieu pe el!!!!
apropo de ve glumeam cand am fost la tine!!!
Minunile tale sunt scumpe diamante! Delia mi s-a parut ca seamana putin cu BIanca lui Viovio cand era ea mai micuta.
MIHAELA, tarziu, scuze, confirm ca am vazut si eu pozele cu pijamaluta frumoasa a DIanei!!!!
NU ne-am mutat, am lasat-o mai moale cu vanzarea ap si cu credit la banca in perioada asta de criza. Mai asteptam, nu ne da nimeni afara din casa, din fericire. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
miria_cristina spune:
Am vazut si eu multe poze frumoase si pentru toate am cuvinte de lauda!
Bravo voua, sunteti frumoase si aveti copii la fel ca voi!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Ionela, Ioana, sar'na pt aprecieri!
adevarul ca am prins asa drag si-mi place sa-i fac una alta Dianei. Si cum mi-a ramas niste material din pantaloni i-am facut si-o fustita(nu fac risipa
)fata si spate
Paxela, am crezut ca e facuta...e asa frumoasa.
Va
si va dorim o duminica minunata.
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o Duminica placuta
Mihaela, fustita ti-a iesit tare frumoasa...sa o poarte sanatoasa printesica ta 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post