LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 15
diana2004 spune:
LA MULTI ANI KENZO !!!Petrecere frumoasa 
Noi am reusit si ne-am vazut cu Andreap si Mariuca,niste frumoase si fetitele si mamica.
Andrei mai tuseste putin si-i mai curge si nasucul dar sper sa scapam.
Mihaela,vorbesti serios,luni e greva? Sint distrusa,cu cine il las pe Andrei? Exagerez,dar in sfirsit imi facusem programare la cosmetica.
bits spune:
fetele multumim mult de urari!noi ne-am serbat ieri cu copii de la gradi si cu prietenii lui Ken ,astazi am fost la un restaurant cu specific"zile onomastice" si maine ne vin bunicii asa ca ne sarbatorim 3 zile.
LA MULTI ANI Arisei!tinem pumnii sa treaca de perioada asta cu bine si mami sa ramana cu nervii intacti!
eu sunt mai rau caci am luat si eu streptococul de care vb Ionela acum vreo 3 sapt si din cauza medicamentelor slabe pe care mi le-au dat astia,nu m-am vindecat si am facut alta minune:sinuzita.acum astept zinat din romania sa ma tratez
.
mai revin caci am de facut 1 tort si-s tare grabita.
bits spune:
sa vedeti la noi astazi cum a decurs ziua:numai batai intre frati de la cadourile lui Ken,iar mami cu nervii la pamant.binenteles ca Amon dorea tot ceea ce primise frate-su.imi era mila de el ca nu intelege dar i-am lasat in pace,am intervenit doar cand o "luau" pe aratura
.
bits spune:
Otilia scuze ca intru in discutie:primesc fff multa mancare la scoala:orez,supa,legume,carne sau peste si desert.multi copii nici nu prea mai mananca seara cine stie ce pt ca pranzul este destul de satios.
FELIS spune:
Ne-am intors de la Constanta...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
ALEXIA-STEFANIA
KENZO
LA MULTI ANI!!!!!!!!!! ........ sanatate, sa va aduca numai bucurii... 
Felis si
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paxela spune:

ALEXIA-STEFANIA

KENZO

sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti si sa aveti parte de ce e mai bun de la viata
avem si noi poze noi de la petrecerea de halloween,aici in rolurile principale Silviu cuminte ca o printzesa si piratelul Delia, hmm sau o fi invers, nu stiu decideti voi , eu vorbesc din fapte![]()
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bits cat s-a copt blatul am reusit sa pun si cateva poze de lapetrecere Amon si Kenzo |
ooo... ce frumosi...
.. ce costumatii... Da mi-a placut si de mamica lor...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
FELIS spune:
Deci... ce ziceam... am vazut copii... unul mai frumos ca altul... problema e ca mamele...
nu stii la cine sa te uiti mai intai... la mame... sau la copii...
Bits, Paxela ... pitici de Bits ... pitici de Paxela
Deci unde sa te uiti prima data...??? ... la pitici sau la mamici?????? ![]()
Felis si
pozele noastre,