LMA Comori de nov-dec 04(189)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:

La multi ani! gemenushilor Bia si Tudor 
sa cresteti mari si sanatosi, sa va dea DD numai bine si tot ce va doriti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri

Adriana
petrecere frumoasa...abia asteptam sa ne arati pozici
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
miria_cristina spune:
La multi ani, Bianca si Tudor!!
Sa fiti sanatosi si fericiti, sa va umpleti parintii de bucurii si surprize placute!
O zi minunata si speciala pentru toate fetele si copilasiilor!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
eveline spune:
LA MULTI ANI KENZO, BIANCA SI TUDOR. Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti! Sa aveti parte numai de impliniri si sa va reuseasca tot ce va doriti in viata!
FELIS spune:

BIANCA

TUDOR 
Adrianaaa....
sa-ti traiasca... sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, BIANCA!

LA MULTI ANI, TUDOR!

Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
ad_rianna spune:
dragele mele va multumesc din suflet pt. urari.
de aseara de cand am plecat de la ei...o tin tot intr-un plans...mi-a zis al meu ca daca am de gand sa o tin tot asa azi sa nu ma duc acasa
...ce stie el. toate amintirile de la nastere si totii anii care au trecut. ne stim deja de mai bine de 4 ani si am trait atatea impreuna...cand au trecut 4 ani, cum au crescut atat de repede, ce mare noroc am ca v-am cunoscut pe voi
....
azi au fost bunicii la gradi si le-au dus tortuletz si sucuri iar petrecerea o sa o tinem sambata...mai am timp sa ma stresez din cauza torturilor, a meniului...
si din partea mea pt minunea de kenzo
si frumusetea arisa
sa cresteti frumosi si sa vi se implineasca toate visele
vai mey ionela parca ai povestit de fiica mea la capitolul incapatanare. doar ca a mea mai nou are un text: "reao!!! de ce te porti asa cu mine?!!" asta in cazul in care o cert sau pur si simplu ii fac observatie. uff tot asa e acolo, nu s-a mai ameliorat situatia? credeam ca daca se vor obisnui copiii cu arisa nu o s-o mai necajeasca
am vazut poze cu copii frumosi si mamicutze...waw!!! mare distractie mare de halloween...mie nu-mi place sarbatoarea asta, nu stiu cum va fi cand va trebui sa le fac vreodata costume ![]()
roserb spune:
La multi ani, Bianca si Tudor, sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii celor dragi!
Dutzi, ce dracusor simpatic ai tu acolo, 

Roxana&Co
diana2004 spune:
LA MULTI ANI BIANCA SI TUDOR!!! Sa cresteti voinici si ascultatori!Si mamica sa invinga din nou webshotul si sa ne puna poze.
Acum sa o iau in ordine:
-am vazut niste copilasi absolut superbi,Kenzo si Amon,cirliontati amindoi si frumosi ca mama lor
-am vazut pe Mihaita la acvariu,va invidiez pt plecarea la mare
-am vazut niste ghidusi ,pe Silviu si pe replica lui mai mica si de gen feminin,Deliuca
Otilia,da,Andrei era Spiderman,a fost f incintat de desen asa ca seara abia l-am spalat.
Miria,locul de joaca a fost la McDonalds,din lipsa de spatiu acasa;multumim de invitatie,mi-ar fi placut sa ne cunoastem in carne si oase dar eu nu conduc iar sotul e ca de obicei de garda.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Bianca si Tudor, sa fiti sanatosi si norocosi! Petrecere frumoasa! si pentru mamica voastra deosebita! |
LA MULTI ANI si de la noi! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...