Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Sim, santate lui Stefan!
Ma credeti ca eu pana la odisee nu auzesem de eurespakl asta? noua nu prea dr niciodata asa ceva, numa ambroxol cand si cand si fluimucil pe gura.
Yaia, chestia cu manualul e mai dificila.
E plin netu de tutoriale.
Exista forumuri foto cu descrierea termenilor.
Sunt manuale de fotografie digitala, da eu n-as cumpara.
Rascoliti netu, fotomagazin, fotomozaic sunt 2 situri romanesti unde afli si ceva termeni de fotografie.
Apoi aparatui vine cu manual pt fiecare functie , da pt termenii de baza, diafragma, sensibilitate(iso) si timp de expunere gasesti pe net o droaie de explicatii, in toate limbile moderne de circulatie.
Ati folosit vreodata, tu sau sotul, aparat clasic pe film? Cu reglaje manuale? ca e aceeasi mancare de peste.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Fetele mai ziceau de o felie de lamaie pusa acolo, dar nu stiu cum, nu am facut-o niciodata, poate o prinzi cu un pansament... |
Daca vorbiti de locul vaccinului, merge si cu felii subtiri de cartof, prinse de piciorus cu o fasha. Problema-i ca se oxideaza si se mai murdaresc pantalonasii, dar eu am fost mai multumita decat cu lamaia. Si apropos, eu stiam ca lamaia/cartoful tb sa fie usor reci.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
Sabina spune:
yaia, nu toti copiii fac otita. uite, Sofia a facut acum prima data si are 6 ani. Probabil Tudor are o sensibilitate la ureche, Sofia de exemplu are cu tusea , in general face f usori bronsite, Gh vad ca are cu burtica....:)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Simule, eu nu vreau sa te sperii, dar asa a inceput si la noi totul, cu mucii, bata-i vina si se duc in ureche si face otita...si uite ca nu mai scapam de ea! Sper ca Stefan sa fie bine, mai ales ca aveti aparat de aerosoli...lasa ca vin eu in tara si-mi trag unul! Si ia zi-mi, Stefan mananca singur cu lingurita? |
Azi era ok la urechi, s-a uitat si acolo dr. Am cumparat ieri seara aparat de aerosoli ai Floxitide. Cam scump aparatul, dar se pare ca isi merita banii.
De mancat mananca si singur cu lingurita, dar ma apuca primavara pana termina el, asa ca ii mai dau si eu.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Bernixuleeeeeeee, m-a sabotat sotul, mi-a miscat firul de retea si am luat-o de la capat cu filmul 
Sabina, multumim. Hihihi, eu abia astept Nikonul. Stiam sa fac pozele cu anticul Smena, invatasem sa il reglez ca lumea. Ma pun eu in tema, mai gugalesc, mai fac teste.
Sanatate tuturor, ma retrag la nani. Noapte buna.
Jurnal de calatorii
alinus_25 spune:
Si noi ne luptam cu o viroza. 3 zile rosu in gat moderat, nu mancat, nu febra, apoi muuuuuci din aceia super vascosi. Apoi o usoara faringita dupa party, ca deh, a petrecut baiatul
, ne-au prescris 3 zile antibiotic, Ospen, nu'sh pt ce
, insa situatia e aceeasi in mare. Doar ca mananca binisor. Insa facem in continuare balonase si umplem cate juma' de rezervor la aspirat.
Noroc ca nu l-am intarcat
, ca 3 zile a bagat tzitzi la greu. Da Sabina, servim si ziua si seara tzitzi, si curge binisor, sta baiatul cate 15-20 min.
Of course ca alintul si hincoteala sunt in top
, dar ma destinde sa-l vad asa fericit.
In rest, biberonul e la loc de cinste, seara tarziu si dimineata pe la 4-5. Uneori uita(la trecut) sa se mai trezeasca noaptea, abia pe la 6 papa. Deci se poate si fara tzitzileala noaptea. La Teo a fost necesar sa distinga suptul pt confort de cel pt hrana.
Alinus
alinus_25 spune:
Pai daca nu ma baga nimeni in seama, inseamna ca m-ati uitat.

Si eu ce v-am dus dorul. Ma duc in treaba mea.
PS. Sabina nici mie nu mi-e frica de tine.![]()
si
PS 2 De ce nu folositi dom'le si scutece Happy,(doar 1 mamica) sunt incomparabil mai bune decat Pampers?!??
Acu chiar ma duc...sa privesc cum doarme 
Alinus
Sabina spune:
Alinush,
Tot Teo a descurcat itele cu alaptatu, bravo lui!
Asa e, cand vine iarna, cand vin virozele, tare buna mai e o tzatza pt copilas.
Sim, daca stiai cu Smena, te descurci si cu nikonul.E adevrat ca e o mica uzina, dar chestiile de baza le stii deja. Iar la digital sunt si mai usor de reglat.(alea de baza)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina yaia, nu toti copiii fac otita. uite, Sofia a facut acum prima data si are 6 ani. Probabil Tudor are o sensibilitate la ureche, Sofia de exemplu are cu tusea , in general face f usori bronsite, Gh vad ca are cu burtica....:) |
Sigur ca nu toti copii fac otite, dar daca ii scoate afara indiferent de vreme, de ploua sau nu, daca tin geamurile deschise non-stop cu piticii in camera...pai corpurile lor sunt mai fragile, mai expuse astfel si prind virusul foarte usor si ala se instaleaza unde e mai sensibil corpul fiecaruia...dar mucii apar primii, e semn ca undeva e un 'intrus'.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian De mancat mananca si singur cu lingurita, dar ma apuca primavara pana termina el, asa ca ii mai dau si eu. |
Bravo! Sa o tina tot asa. Si multa sanatate!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze