Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Myral am incercat cu comprese, dar nici un rezultat

Fetele mai ziceau de o felie de lamaie pusa acolo, dar nu stiu cum, nu am facut-o niciodata, poate o prinzi cu un pansament...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bernix, tu macar ai ajuns in 4 ore. Emanuel e in tren, oprit de o ora jumate inainte de Comarnic

Si Gh in iulie s=a oprit la 7 dinti. Da are gingiile numa creneluri, printu lu mama...:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mirella, esti grozava! Sa-ti traiasca minunile si sa rezisti cu bine pt ....urmatorii 3 ani

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

He-he, m-am inrosit toata...la 3 stele!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Seara buna si de la mine!
Am fost azi cu Stefan la Medicover, tusea rau. Partea buna e ca nu are nimic la plamani sau in gat, tuseste de la muci De aseara ii fac aerosoli cu Floxitide, azi i-a dat dr Bogdan si Eurespal si Ketof. Am reusit sa ii dau Eurespalul in putin ceai, l-a baut singur cu biberonul fara probleme. S-a ameliorat simtitor situatia de aseara pana in seara asta in sensul ca nu mai tuseste asa de rau, dar trebuie sa scapam de muci. Am stat acasa cu el azi, dar nu am avut cand sa deschid laptopul. Am preferat sa ma odihnesc si eu putin alaturi de Stefan la pranz (vreo 3 ore juma )

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bernix, mai e putin si termina de copiat imaginea dvd-ului. Are 3,9 GB .

Maria, lasa ca te invat cum sa descarci de pe ftp filmul, nu e greu. Doar sa imi instalez eu ce trebuie si sa il deschid. Adauga-ma in lista de YM ca sa putem vorbi. Am acelasi id ca aici.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sabina, stai asa si nu misca! Mesaj de la al meu berbant: aparat foto d-ala cu click si gata poza avem deja un Sony si ai vazut pozele. Cica putem investi intr-un aparat de-asta cum spui tu, DSLR, dar daca ne spui si de unde invatam cum sa facem poze cu el. Adica stii sa ne zici sa cumparam si un ghid sau ceva manual care sa ne introduca in tainele fotografiei? Nu conteaza daca e in romana sau in engleza...cred ca si franceza e ok.

Si cica daca vreau sa pun mana pe aparatul asa smecher, trebuie sa invat si eu sa fac fotografii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara! Mai sunt si eu pe aici
Bun gasit dragi mamici si pitici. Cu mare chin am reusit, sa rasfoiesc mai mult, ultimele capitole, uneori tb sa astept si 5 min sa se incarce o pagina. De scris nu mai zic, nici vorba sa reusesc sa trimit mesajele
Bine ca m-am intalnit cu Maria, am mai conversat, am aflat detalii despre petrecere, Rox, Luy, Bernix &Bobo, Papanash, Alinkav felicitari pt organizare si reusita peterecerii va apasat pe toate pt implicare. Multumim si pt cadouri, minunata amintire e calendarul acela. Multumim si mesagerilor care le-au adus. Bine ca nu au fost incurcate rumele.

Teutza, daca ti-era dor de Teo, uite-l aici cu noul look http://good-times.webshots.com/photo/2892561690101784801CUpuoY

si ca sa-ti demonstrez ca e pe bune, uite cum sta Teo la pupat http://good-times.webshots.com/photo/2122476850101784801JhulCO

si cat e de fericit ca are acum o jucarie care sa-i aminteasca de tine http://good-times.webshots.com/photo/2236610990101784801YlpHmJ

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Simule, eu nu vreau sa te sperii, dar asa a inceput si la noi totul, cu mucii, bata-i vina si se duc in ureche si face otita...si uite ca nu mai scapam de ea!
Sper ca Stefan sa fie bine, mai ales ca aveti aparat de aerosoli...lasa ca vin eu in tara si-mi trag unul!

Si ia zi-mi, Stefan mananca singur cu lingurita?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Vad ca iar v-ati luat de rume. Pana scriu si trimit io un mesaj, voi umpleti 2 pagini. Avantaj eu, ca fac si matanii intre timp ca sa nu pice netul ori sa nu dea eroare

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput