LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique_new spune:
Gety da ala este aparatul....pt aerosoli. Imi spunea colega ca il foloseste pt baietelul de 4 ani si este f multumita.eunice nu stiu exact firma dar il au la farmaciile Dona in jur de 3 milioane (vechi).
lexi super tarta cu cirese
Cum e aia veioza cu cristale de sare ????? Imi poti da un link sa vad si eu.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

microbu spune:
Eunice nu stiu ce aparat de aerosoli sa-ti recomand dar cred ca merita investitia, cu siguranta il poti folosi acasa pt toata familia. Ioana ii face acasa lui Matteo cu un aparat luat din Italia parca.
lilina spune:
da, am auzit si eu ca aparatele cu aerosoli sunt f.bune la tratarea racelilor, virozelor respiratorii samd, o sa-mi iau si eu unul
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/" target="_blank">aparate de aerosoli cu ultrasunete
astept feed-back si de la mamicile care au asa ceva
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Crisnemes spune:
Salutare!
Azi in ideea ca vin doar pina la birou , l-am luat si pe Victor cu mine pt ca soacra-mea nu a putut sa stea cu el si asa este ora 2 jumate si eu sunt tot la birou cu Victor cu febra . Din fericire a adormit si l-am pus pe o canapea. Aum mai stau pina se trezeste.
Ramo ma bucur ca ti-a placut la Paris si ai asa amintiri frumoase.
Lexi - am vazut pozele si cu tarta si tortul si Luxemburgul si oraselul.... si mie imi place sa ma plimb.
Lilina - si eu am fost asa roscata vreo 5 ani si recunosc ca tie iti sta tare bine. Acum nu vreau sa ma mai vopsesc deloc pt ca imi cade tare parul. As vrea sa incerc cu hena.
Gety- sanatate Mariei
.
Eunice - sanatate lui Toma si sa scapati cat de repede de probleme
.
Eu nu stiu ce sa va zic de ap de aerosoli ca nu am folosit niciodata si nici nu am auzit pe nimeni.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Lexi - eu in fiecare an imi propun sa iau cadourile din timp pt Craciun , dar din pacate nu-mi reuseste aproape niciodata.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Aparatul de aerosoli este bun, v-am scris ca acum un an i-am facut eu Mariei, dar am venit cu ea la spitalul unde lucrez, ca nu am avut aparat acasa.
Are rezultate, garantat.
E bun cand sunt cazurile acute de boala.
Acum eu o sa cumpar Salin.
E bun Laica, mi l-a recomandat si o prietena farmacista.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Ma bucur ca v-a placut tarta.
Oare Princess ce-o mai face? L-o fi operat pe Rares de hidrocel? Ma tot gandesc la ei de cateva zile dar am uitat sa intreb pe forum daca stie cineva ceva de ei.
Monique, cred ca stii si tu veiozele, am vazut deseori in Bucuresti. Arata cam asa: http://www.walz-shopping.com/v2/suche_artikel,DE,de/403644-403644437-Salzkristall_Lampe.htm
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
floricel79 spune:
Salutare inca odata pe ziua de azi,
acum sunt acasa cu Roxi ca-i racita bocna - dezavantajele gradinitei.
Nu am mai intrat demult tare pe forum din lipsa de timp, nu stiu ce-o sa fac cand voi avea doi copii... poate ca al doilea nu va fi asa cocolosit ca primul, de fapt sigur asa va fi.
La gradinita e foarte ok, merge din iunie la o gradi particulara si am fost foarte inspirata sa o dau afara pe bona chiar atunci
ca perioada de vara cand sunt putini copii la gradi e foarte ok ca si perioada de acomodare; acomodarea a durat cam o luna, in prima saptamana a fosta relativ ok, in saptamana 2 si 3 a urlat intruna, o gaseam cu ochii umflati si nici nu manca nimic, doar laptic. Pana la urma neavand de ales nici ea nici eu, am rezistat eroic si ne-am acomodat. In august a fost vacanta, ne-am descurcat cumva cu bunicile, am fost in Turcia poze si a trecut.
Din septembrie si pana acum insa au inceput racelile, fara complicatii de altfel, si o conjunctivita care nu a trecut chiar de tot.
Problema mea cea mai mare este ochisorul drept care lacrimeaza intruna din august de cand a fost la tara a patit ceva - nu stiu exact ce ca nu am vazut nimic desi eram cu ea pe-afara. Atunci cateva zile se tot freca la ochi, a avut si secretii galbui dar i-au trecut secretiile si am ramas doar cu ochisorul inlacrimat. Am fost ieri la cea mai buna dr din Cluj pt copii si mi-a zis ca e foarte posibil sa i se fi infundat canalul lacrimal si sa mergem peste doua saptamani sa-i faca o spalatura, bineinteles ca va trebui sa "o adoarma". Ma cam sperie putin asta, bineinteles, mai ales ca am inteles ca se pot infunda iar chiar daca se curata o data; eu nu stiu foarte multe despre subiectul asta ca nu am avut probleme cu ochisorii deloc cand era mica - noi suntem experti in infectii urinare din pacate. Nu i-am mai facut de vreo doua luni analiza nici la urina ca nu-i mai miroase ca si cand avea infectie plus ca parca mi-e si frica sa-i fac analize sa nu descopar iar infecite. Oricum, urmeaza si o analiza de urina cat de curand.
Intrebare: a mai patit cineva sa se infunde canalul lacrimal la varsta de peste 1 an jumate???
In rest, acum de 2-3 saptamani am convins-o destul de usor sa accepte olita, se cere de fiecare data cand e acasa la olita, noaptea mai face si in pampers ca bea f mult laptic seara dar e o chestiune care nu-mi da batati de cap, suntem pe drumul cel bun.
De vorbit a inceput sa turie de cum ne-am intors din concediu ca se tot mira toata lumea cum de a invatat sa vorbeasca romaneste in Turcia
si de atunci nu mai tace deloc.
Eu sunt foarte incantata ca ei ii place la gradinita si imi povesteste de copii de acolo, pe limba ei, normal, imi spune ca Dudu o trage de bluzita si ca ea ii zice "mai Dudu, mai" 
Ii place sa cante, stie multe cantecele si le mai si combina intre ele, chiar ieri am ras de o combinatie ce i-a reusit - chiar acum nu mi-o amintesc.
O sa revin cu poze mai recente dar trebuie sa le descarc mai intai din aparat.
Pupici
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
Floricel79, Maria a avut canalul lacrimal infundat, dar cand era mica, de cateva luni.
Mariei i-a recoltat un exudat din nasuc si i l-a dat la laborator, apoi dupa interventie i-am administrat Nettacin.
Eu zic sa mai ceri o parere de la un dr.; poate se poate trata numai cu un antibiotic local.
Multa sanatate!
Asa creste Maria Diana