LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Multumesc Gety, eu acuma ii pun Tobrex, cand doarme, altfel nu reusesc.

Mi-am amintit ce canta ieri Roxana:
"trei iezi cucuieti
usa mama in cotet"

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Inca o perluta: eram la Carrefour si se uita Roxana cu gura cascata la pestii din acvariu si la un moment dat zice: "mami, petii(pestii) aluneca pe apa". Tare ne-am distrat noi de ea cu faza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

floricel, frumoase pozele, mi-am adus aminte de vacanta mea de anul trecut, cred ca ati stat intr-un hotel f.aproape de Delphin si de Royal Wings....haioasa foc Roxi cu perlutzele ei

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Am stat chiar langa Royal Wings, la Sherwood. A fost frumos dar nu ne-am odihnit chiar deloc cu duracell dupa noi :))
Nu am stat mai mult de 5 minute toti trei la masa numai intr-o zi, cand roxi a adormt in scaunelul de masa si atunci am profitat din plin si am stat la restaurant numai de-a dragul de-a sta la masa impreuna toti trei, chiar daca unul din noi... era in lumea viselor.

Sotul meu era hotarat si se batea cu pumnul in piept sus si tare ca nu mai luam copilu' cu noi in concediu dar eu stiu sigur ca o s-o mai luam. Ce am hotarat insa e ca o sa ne facem si un concediu singuri, fara Roxana, incepand de anul viitor ca nu se poate alftel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricel, fff frumoase pozele, Roxi e o dulceata de fetita iar tu arati super!
Eu m-am hotarat sa-mi fac programare la dietetician, e clar ca nu voi reusi in veci sa tin cura fara ajutor specializat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

am facut rost de cateva poze de la nunta

Lexi, asta e o veste minunata, daca eshti hotarata, asta e f.bine, eu te sustin ....mult curaj si multa rabdare, iti tin pumnii

Mergi la inceput

am uitat sa va mai pun 2 poze fooooaaaarte interesante, trageti aer in piept si intrati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am vazut si eu pozele. Florina, ce frumoasa e Roxana! Sa va fie de bine concediul!
Lilina, frumoase poze. Mi-a placut cum erai imbracata, tare bine iti statea.
Ultimele 2 poze unde le-ai gasit?
Lexi, daca te hotarasti sa incepi dieta eu iti tin pumnii!!
Sanatate copilasilor bolnaviori!

Bebe

Mergi la inceput

xan...care ultimele 2 poze ?
EDIT...sunt un pic turmentata..la cat vin am in casa ultimele 2 poze sunt facut de niste prieteni in concediu, in Elvetia, la o gradina Zoo, sunt incredibile NU ?????

sa va scriu un banc haios
O mama isi dojeneste fiul: - Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti....... ..
....Bine ma, atunci da la facultate.......sa ajungem de rasul blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Lilico.....vazut nasica sexoasa dar unde e blanita? Mi-au placut mult lumanarile, am mai vazut la cineva asa...cred ca asta e ultimul model care se poarta.Miresica o sa aibe bebe cumva? Asa mi se pare.

floricelsi noi am avut pb cu canalul lacrimal. Am folosit Tobrex dar fara folos. Pe la 6 luni i-am pus altceva dar momentan nu-mi aduc aminte denumire ....si am scapat definitiv. Daca reusesc sa-mi amintesc iti spun. Gata mi-am amintit asta este ...Nettacin.La noi a mers f bine asta si am scapat.Acum am vazut ca asta ti-a recomandat si gety. Nu m-am trezit inca scuze.

lexi bafta si curaj .

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput