LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Foarte interesante pozele, Lilina ![]()
Monica, si mie mi s-a parut ca miresica ar avea bebe![]()
Bebe
xandrutza_76 spune:
La multi ani fericiti, Ramo!
Iti doresc sa ai parte doar de bucurii si impliniri!

Un buchet de flori pentru tine.
Bebe
Monique_new spune:
Ramo 
La multi ani! multa sanatate, fericire, sa ai parte numai de bucurii.

1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Buna dimi,
multumesc frumos fetele dragutele
. Va poftesc la 

xandrutza, multumesc frumos de flori
Ce dragut
, primele flori primite azi sunt de la tine!
floricel, tare frumosi sunteti! mi-au placut mult pozele voastre si Roxana iti seamana foarte bine! 
lilina, ce frumoasa nasa am vazut! 
, iar cu pozele de la zoo, era sa mai ai pe constiinta, tocmai sorbeam o gura de cafea cand s-au deschis si m-a pufnit un ras, de m-am inecat 
lexi multa bafta! 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
eunice78 spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Ramo!
Multumesc pentru urari si info. Cred ca o sa iau un aparat pana la urma, sa vad cand pot sa ies din casa. Toma nu are voie sa iasa si inca respira ff greu. M-am speriat pt ca luni, cand am plecat la serv, tusea si atat. Pe la 2 m-a sunat bona ca a dormit toata ziua si ca are un pic de febra, dar ca e bine. Cand am ajuns insa acasa, abia respira, gafaia mai mult. Mi-a zis dr ca din cauza asta doarme asa, pt ca nu se oxigeneaza cum trebuie si oboseste rau. Acum stau cu el acasa, inca are o respiratie suieratoare, respira asa, cu tot corpul..Maine ma duc iar la dr cu el..
De canal lacrimal infundat la o varsta asa mare nu am auzit. Eu stiam ca daca e infundat canalul ai tot soiul de probleme, iritatii , conjunctivite, mi se pare dubios sa nu ai nici o pb peste un an jumate si abia ulterior sa se descopere altceva..Iar pt conjunctivita la Petru am folosit si Tobrex, si Tobradex, si Nettacin..ne-am vinecat cu lapte matern.
Lilina, te-am vazut roscata, iti statea ff bine. Eu nu am fost niciodata roscata, cred ca m-ar imbatrani culoarea, desi imi place. Dar nu am curaj sa ma risc.
Lexi, eu in ultima luna am luat proprotii..am cu vreo 5 kg in plus acum si nu stiu de ce am o pofta de mancare total aiurea. Am inceput ieri sa iau spirulina. Dar, tare imi lipseste vointa. Parerea mea e ca daca vrei sa slabesti iti trebuie vointa in primul rand, ca dieteticianul o sa iti spuna ceea ce stii deja. In fond nu ne baga nimeni mancarea in gura, noi o facem..si cu ce placere..
.
Si nu stiu unde mi-a disparut vointa..dar si eu vreau sa slabesc..Asa ca daca iei vreo decizie in acest sens, si descoperi vreo reteta miraculoasa, care nu include muult sport, ceva asa sa ne faca suple peste noapte,
, si care sa maearga si cu prajiturile lui Xan, ..te rog fie-ti mila de noi, sau macar de mine si zi-ne-o si noua.
Si ca tot sunt la capitolul slabit: Xan,
am notat reteta la prajitura cu branza, arat ff bine, abia astept sa o execut.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
lilina spune:
neatza,
miresica e mai plinuta, desi nu a fost asa dintotdeauna. deci nu e graviduta, nu inca !!! iar eu nu am fost nasa, doar ma tinut de lumanari
blanita era pe mine si era minuscula, e gen bolero, deci am zis eu bine ca mi-am "imblanit" mainile
ma bucur ca v-au placut pozele cu maimu'
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
eunice78 spune:
Revin ca nu am fost atenta la tastat: nu eu arat ff bine, prajitura arata ff bine.![]()
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
lilina spune:
RAMO, la multi ani, sa fii fericita si sa ai parte de multa sanatate si foarte multe bucurii
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
alinamoro spune:
La multi ani fericiti Ramo
, multa sanatate si tot ce-ti doresti! 

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
Eniko, sanatate multa lui Toma!
Ramo, multumim pentru tratatie! Aniversare frumoasa!
Bebe