LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
lilina spune:
ramo, azi e si ziua de nastere a finutului meu, face un an si sambata il "coafam"
........si mai e si ziua unul coleg de serviciu
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">o petite de sustinere a finantarii reproducerii asistate
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Buna ziua!
Eunice, eu am facut comanda pana la urma de un aparat de aerosoli Laica MD 6026. Mi-l aduce vineri, plata ramburs.
N-am avut ce face, pentru ca starea Mariei s-a inrautatit, acum ii face antibiotic intravenos. A fost diagnosticata cu viroza pulmonara.
Trebuie sa caut solutii sa o retrag de la cresa. Alta alternativa nu am.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
LA MULTI ANI, RAMOMAR!
Multa sanatate si fericire sa ai alaturi de cei dragi!
Asa creste Maria Diana
eunice78 spune:
Gety, multa santate Mariei!
Astept sa mi spui ce parere ai despre aparat.Ma intereseaza in special cu ce medicamente se foloseste, ca am impresia ca nu poti sa il folosesti dupa cum vrei, doar cu ser fiziologic, de ex..
Imi pare rau pt viroza pulmonara. Si pe mine m-a speiat bronsiolita asta...
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
eunice78 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie: Priorix ul e vaccinul gratuit de la stat?? Ca eu am cerut expres sa i se faca lui Toma doar antirujeolicul, mai ales ca el a a vut rubeola deja la 3 luni, iar acum, uitandu-ma in carnetel vad ca e trecut priorix, ca si cm l-ar fi facut la 1 an..Ori e nu am platit nimic si am cerut expres sa nu i e faca vaccinul ala..
Petru clar nu e vaccinat decat pt rujeola..dar acum cu Toma sunt in ceata..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
GETY spune:
Eunice, Priorixul este subventionat de catre stat.
Da, se prepara o anumita substanta pentru aparatul cu aerosoli, mie mi-l prepara sora mea, care este asistenta in spital. Stiu ca a pus si o substanta dintr-o fiola maro, dar nu stiu ce era acolo. Pot intreba.
Asa creste Maria Diana
princess spune:
Ramo, iti doresc din toata inima La Multi Ani! Sanatate, fericire si iubire! Realizari pe toate planurile! 
Pentru ziua de maine:
La Multi Ani, Adriana! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele! 
La Multi Ani, Alessia! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! 
Lexicut,
ca esti asa de draguta si intrebi de noi intotdeauna! Eu sunt busy si la munca si acasa, ma gandesc la fiecare dintre voi, mai citesc seara postarile voastre de pe forum, insa nu mai apuc sa si scriu! Operatia lui Rares s-a amanat din nou din motive de raceala, toti am fost cobza, acum asteptam sa treaca de tot si apoi mergem la taiere! Oricum, v-as fi anuntat, nu plecam eu la spital chiar asa pe sustache!
Floricel, Rares a avut canalul lacrimal infundat inca de la nastere, am facut tratament pana la 1 an (Tobrex, Nettacin, Genticol+ masaj) insa fara rezultat. La 1 an si 4 luni l-am operat la o clinica privata, totul a decurs foarte repede (15-20 min), iar Rares a trecut foarte usor peste interventie! Acum este ok cu cohisorul! Va doresc si voua sa rezolvati usor si repede!
Imi pare rau ca nu pot scrie mai mult...
Va pup dulce pe toate!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
Intru si eu repede sa-i urez lui Ramo
la multi ani fericiti, cu multe bucurii si impliniri!

Fug ca am o gramada de treaba, revin maine!
Pupici

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
xandrutza_76 spune:
Lilina, am votat si eu.
Gety, multa sanatate Mariei! Si Narcisa e bolnavioara...
Princess, imi pare rau ca ati fost bolnavi, sper sa rezolvati si cu operatia lui Rares, sa scapati odata de griji.
Lexi, spor la treaba!
Eniko, uitam, daca te pui pe prajiturit, si vrei sa nu se depuna caloriile, ce papi transforma in cateva abdomene; cel putin asa spuneau la concursul de slabit organizat de "ce se intampla doctore", cei care se abateau putin de la dieta trebuiau sa presteze cateva exercitii fizice.
Anca, cum mai e bunica?
Bebe