LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Fetelor, spuneti-mi si mie: Priorix ul e vaccinul gratuit de la stat?? Ca eu am cerut expres sa i se faca lui Toma doar antirujeolicul, mai ales ca el a a vut rubeola deja la 3 luni, iar acum, uitandu-ma in carnetel vad ca e trecut priorix, ca si cm l-ar fi facut la 1 an..Ori e nu am platit nimic si am cerut expres sa nu i e faca vaccinul ala..
Petru clar nu e vaccinat decat pt rujeola..dar acum cu Toma sunt in ceata..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Da, Priorix-ul se face gratuit la medicul de familie intre 12 si 15 luni.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am vorbit cu Alina (Iztyshoara) si e bine, se imparte intre casa, receptii, shopping...e bine

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am revenit si noi in sfs....ooff, tare aglomerat e drumu' PLoiesti - Bucuresti...

Sa va zic vesti despre noi:
Bebelina s-a intors, e cu capu' in jos , are 2,4kg, e mai grasuna...col inchis si luuung , 5 cm, - citez: De Craciun vei naste..placenta gr2, lichid destuuul...deci suntem ok

Ramo - sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea!!!!

Eunice - imi pare rau sa aud de Toma ca-i bolnavior, sanatate muulta

Xan - sanatate Narcisei..si noi am avut ceva mucisori, acum suntem mult mai bine...ici la printesa!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Haideti la .

Pupam toate bucuriile bolnavioare. Fetelor de ce nu incercati produse de la plafar, cred ca am mai spus dar ma repet, sunt o gramada de siropele pe baza de plante si miere pt raceli, imunizari etc. La noi au mers f bine cand a fost cazul.De exemplu cele de la Dr. Ionut Moraru (pro-natura) mi se par ok.

alexutza
bebelina grasunica. Cred ca abia astepti sa vina Mosu.

princess.

Lili ma bucur ca Alina este bine. Te-am intrebat de cateva ori daca ai vesti despre ea, dar m-am gandit ca nu vrei sa ne spui.

Am uitat sa va spun ca de aproape 2 saptamani am scapat de SUZETAAAAAAAA .

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

alexutza, vine Mosu cu o mandrete de fetita. Daca se naste de Craciun o puteti boteza Natalia (asta si inseamna: cea nascuta de Craciun)....asta era numele ale de noi pt.fetita, chiar daca nu se nastea de Craciun....EU sunt nascuta a doua zi de Craciun

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata Lili. Imi place numele Natalia.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineatza!

Romo scuze de intarziere "La Multi ani!" si toate dorintele tale sa se implineasca sa fii fericita si sa ai parte de multe, multe BUCURII.

Adriana_mica "La multi ani!" si toate dorintele tale (chiar si cele mai ascunse) sa devina realitate. Eunice- multa sanatate lui Toma.

Lilina- am vazut pozele de la nunta si esti tare frumoasa. Am semnat si eu petitia.

Alexutza- sarcina usoara in continuare si eu iti urez ca de Craciun sa fii deja acasa in familie.si un

Monica - felicitari pentru ca ati scapat de suzeta.

Victor e mai bine , azi noapte nu a mai facut temperatura , a vomat doar o data si e pe drumul cel bun.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La multi ani!"Alessia , sa cresti mare si sanatoasa si sa faci numai bucurii parintilor. Adinazot asteptam vesti de la tine.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Monica, saru`mana pentru cafea!
Lilina, multumim pentru vestile despre Alina.
Alexutza, ma bucur ca sunteti ok, sarcina usoara in continuare. Vei scapa de pregatirile de Craciun, o sa le faca altii pentru tine
Narcisa e ceva mai bine, a dormit peste noapte, febra nu a facut dupa tratament. Monica, eu ii servesc pentru tuse ceai de ceapa si coji de nuca, mi se pare ok.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani, Adriana!
Iti doresc multa sanatate, fericire si realizari frumoase pe plan personal si profesional!
Flori pentru tine.

La multi ani, Alessia!

Bebe

Mergi la inceput