LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 14
lilina spune:
la multi ani Adriana
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Multumesc tuturor pentru urari! Nu imi doresc (decat) sanatate si ceva mai multa intelepciune. In rest, nimic nu conteaza, nici macar criza mondiala!
Dudu a participat ieri la prima petrecere de la gradinita, cea de www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.7t4ene6h&Uy=-gk0as3&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=196688362382_892062307209&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Halloween (ultimele 6 poze). dat fiind faptul ca era cel mai mic, a fost putin obositor; in plus nu a inteles foarte bine toate jocurile si concursurile organizate, dar s-a bucurat de atmosfera si de decorul de sezon, dar mai ales de prajitura cu dovleac facuta de bucatareasa lor.
Monica, tu ai in principiu dreptate cu produsele naturiste, doar ca nu stiu daca este ok sa le dam celor mici atat de multe imunostimulatoare, mai ales ca multe dintre ele pot provoca alergii (polenul, de exemplu). Am citit atat de multe pareri pe forum, nici eu nu stiu ce sa mai cred. Noi nu prea preventiv lui Dudu decat vit.C. In schimb, cand face cate o viroza, mai intai "testam" variantele naturiste si homeopate de tratament (Sinupret, Sirop de Pin, sirop de ridiche neagra pt tuse) si de abia apoi, daca nu dau randament, trecem la cele clasice. De cand avem probleme cu mucisorii si pt ca am inceput gradi, ii dam si Bronhovaxom; si acesta face parte din categoria imunostimulatoarelor (este ca un fel de vaccin), speram sa functioneze. Altceva nu ne-a mai recomandat pediatra, dar cred ca depinde, nu la toti copii se poate aplica aceeasi schema.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Monique_new spune:
Adriana La multi ani ! sa fi sanatoasa si fericita

.
Nu ma intelege gresit ca ii dau mereu diverse imunostimulatoare, doar ca atunci cand are ceva prefer sa apelez intai la produsele de la plafar si dupa la farmacie. La polen nu este alergica...am testat-o![]()
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Salutare,
va multumesc inca o data pentru urari! 
Adriana, La multi ani cu sanatate, multe impliniri, fericire si noroc! 

La multi ani Alessia! sa cresti mare si sa ai o viata minunata!

eu sunt racita rau, la fel si Patri, cu febra si tot tacamul 
alexutza ma bucur mult ca totul e bine cu bebelina! ce frumos cadou o sa va aduca Mosul! 
princess 
Multa sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
fetele din zona Sebes-Cluj-Alba, ati fost cumva sau ati auzit de www.riding-adventures-transylvania.com/la-mesteceni.html" target="_blank">"La Mesteceni" ??
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, Adriana, sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau!
E tare dulce in costum de Halloween.
Multumesc fetelor pentru incurajari, chiar am nevoie. Azi sun sa-mi fac programare, mai ales ca-i pe gratis ca e in cadrul institutiei.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
La multi ani, Alessia!

Offf, ce de copii bolnaviori! Multa sanatate tuturor!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Am intrat sa urez "La multi ani!" Adrianei, multa sanatate si multa fericire!
Multa sanatate si puiutilor bolnavi, inclusiv fetitei mele, care a inceput sa se faca bine, un pic cate un pic, dar n-a mai rezistat branula in vena de la manuta stanga. 
Trebuie sa gaseasca sora mea alta solutie.
Alexutza, sarcina linistita in continuare!
Noapte buna si un somn linistit va urez!
Edit: de fapt a avut branula in minuta dreapta.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Sincera sa fiu, eu am ajuns in pana de idei cu imunostimulatoarele astea. Acum ii dau septilin, dar am sa-i fac niste analize si trebuie sa vorbesc cu dr. Mariei serios ce putem sa-i facem pt. a-i intari sistemul imunitar. In afara de Imuno, Septilin, vitamina C.
Asa creste Maria Diana