LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noua preferinta a fiica-mii, cu dedicatie pt.toate Bucuriile bolnavioare!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

E a doua noapte de cand doarme si Maria bine, mucii s-au retras, a prins un pic de rosu in obraji, dar mananca inca prost. Mult iaurt, suc si cereale, asta e mancarea de baza.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Lexi si Mariei mele ii place cantecelul, de fapt se uita cu atentie la Cleopatra Stratan de cate ori o vede.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Gety, sanatate Mariei! Sper sa-i revina si pofta de mancare! Mititica, a stat si cu branula... Utila branula asta, dar pe mine m-a jenat destul de mult, sper ca Maria nu a suferit prea tare de pe urma branulei.
Lilina, ce fain e "La mesteceni", m-am uitat si eu putin pe site.
Lexi, multumim pentru cantecel! Te-ai programat?

Bebe

Mergi la inceput

Da, a reusit aseara sa-i prinda a doua branula la manuta stanga.

Am vorbit si cu dr. si a zis ca-i putem face si Polidin, dupa ce termina tratamentul si se face sanatoasa.

MamiLili a zis ceva de el acum un timp in urma.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineata!
Adriana, iti urez si eu La multi ani!, cu intarziere si cu scuzele de rigoare.
Crisnemes, multa sanatate si voua!
Alexutza,sarcina usoara in continuare...ce misto de cele care aveti fete..chiar stateam aseara si ma gandeam ca le meu sot o sa mearga cu baietzii la bere, dar eu la shoppingareala....singura..
Gety, sanatate Mariei. Pe mine de la branula m/a durut mana cateva zile. A, in fiola aia maro cred ca era dexametazona, ce a primit si Toma doara ca el a primit injectabil.
Am fost ieri la dr cu el, a zis ca e mai bine dar ca inca nu e vindecat, mai mergem pe antibiotic azi si Ventolin pana duminica.
Apoi schimbam siropul si luam pana nu mai are nici un simptom.
Monique, de regula si eu le dau la baietii remedii naturiste, gen sirop de pin, ridiche neagra, propolis, etc. Imunostimulatoare nu le dau ca nu sunt de acord cu ele. Si chimicale numai cand e musai..Din pacate Toma a fost destul de bolnavicios, ca i-a adus Petru de la gradi tot soiul de "bucurii". Pe de alta parte sper ca va fi mai calit cand va incepe gradi. Petru, de ex. , pana la 2 ani nu a fost bolnav aproape deloc (vreo 2 raceli usoare)dar la gradi in primul an m-a capiat..
Xan..cu exercitiile stiu..la capitolull teorie stau ff bine, la capitolul lene si mai bine..Adica lene la ex fizice, ca in rest lucrez de imi sar capacel;e, iar cand am nitel timp prefer sa stau la laptop decat sa fac abdomene...Dar trebuie sa ma mobilizez, xa altfel nu se poate. Iar petru s-a invatat cu prajitureala mea, imi cere in fiecare zi praji, facuta de mine..asa ca nu renunt la aceasta activitate. Tot am vrut sa te intreb: cum se intelege Narcisa cu Diana?
La noi sunt mari scandaluri mai nou ca Toma a invatat niste cuvinte importante: meu, mie, lasa-ma. Si tot ce prinde este "meu" si nimeni nu are voie sa ii ia obiectul impricinat.Si il cotonogheste pe Petru care deocamdata nu i-a intoars "rfravorurile". Deocamdata.
Lexi, chiar sunt curioasa sa vad ce iti zice nutritionistul. Multumim pt dedicatie.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

eu sunt iarasi cu copilul la serviciu, acum e mai cumintel un pic

aseara am iesit cu fetele (prietenele mele), ne-am rasfatat cu o sesiune de shopping, o masa la Phileas Fog si o raita pe la Sephora, care s-a incheiat tot cu shopping am ajuns seara la 10 acasa (Vlad a fost cu taxu' la un spatiu de joaca si apoi acasa la papa, baita si culcare, am un sot )

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Gety of ce rau imi pare de Maria ca se chinuie cu branula. Sper sa scapati repede si bine!
lilina ce frumos e La Mesteceni. Pe cnd planuiesti sa vizitezi zona? Ce frumos te-ai rasfatat aseara!
eunice ma bucur ca Toma e mai bine!

si aici
Parisul

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Gety pupam Mariasa se faca bine si sa nu o doara manuta de la branula.

Lili sa iti fie de bine escapada de aseara. F frumos La Mesteceni. Cand te duci sa ne spui si noua ca tare arata bine.

xan multumi pt cafeluta.

Ramo super frumoase pozele de la Paris. Ti-ai schimbat culoarea parului cumva ? Esti bruneta sau mi se pare?
Si eu vreau o schimbare in curand.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Wow, Ramo, ce poze frumoase. Arata super turnul Eiffel, imi povestise o colega care merge des la Paris ca arata foarte frumos seara, l-au facut asa pentru ca acum Franta detine presedintia UE pentru 6 luni, dar mi-a spus ca, de ex. cu ocazia vizitei presedintelui chinez, il luminasera rosu.
Xandrutza, m-am programat pe 11.11 la ora 5. Sper sa-mi faca o dieta "personalizata", mai ales ca tocmai mi-am facut analizele anuale acum vreo 2 saptamani, deci poate sa vada cam cum stau.
Eunice, o sa-ti spun ce mi-a zis dr.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput