LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ramo, am vizionat pozele....absolut superbe, trebuie sa ajung si eu cu sotul meu la Paris candva, mi-a placut si de tine, arati f.bine asa !!

La Mesteceni - vreau sa merg de revelion, astept azi confirmarile unor prieteni...am inteles ca e bine de mers acolo vara, la piscina, la calarie etc...e o zona super frumoasa

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna fetelor

In primul rand multumim pentru urarile de ziua lui Raducu si urez si eu la randul meu "LA MULTI ANI!" bucuriilor care si-au serbat 2 anisori in ultimele saptamani!

Noi de ziua lui Raducu am fost la Budapesta impreuna cu toti bunicii si fratele meu cu prietena lui. Am fost la Gradina Zoologica unde am vazut elefanti, rinoceri, tigrii, foci, ursul polar, zebre, maimute, camile si multe altele. Ce m-a impresionat a fost faptul ca animalele erau f aproape de noi, cele mai periculoase in spatele unul geam de sticla eventual. Am inteles ca gradina zoologica din Viena e si mai grozava dar oricum a fost ceva deosebit si pentru Raducu si pentru bunici. Am mai fost si la Tropicarium (acvariu si terrariu) unde am vazut crocodili, tot soiul de reptile si de ganganii si peeeeeesti o gramada, de toate felurile + un superb tunel de 11 metri prin mijlocul unui bazin cu rechini, pisici de mare care iti treceau deasupra capului, pestisori de toate culorile .... superb. Pentru Raducu a fost totusi cam obositoare experienta, dar cu siguranta vom repeta excursia cand va fi putin mai maricel.

La multi ani Ramona, scuze de intarziere !! Super excursia la Paris, am fost si eu de 2 ori dar as mai mergeeeeeeee!

Cata felicitari pentru cei 3 samburei! sarcina usoara

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Va pup fetelor pe toate, sa stiti ca ma gandesc mereu la voi si la bucuriile voastre, chiar daca nu apuc sa scriu le urez in gand sanatate celor bolnaviori, ma intristez si ma bucur alaturi de fiecare dintre voi

Alexandrinne, cum e mamicoooooooo?

O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eunice, pe langa ce-ai scris tu, mi-a mai dat:
- acetilcisteina
- ser fiziologic
- bicarbonat de sodiu (solutie perfuzabila)

Sper sa primesc aparatul azi, cei de la firma se "plangeau" ca au comenzi multe si nu mi-au garantat 100% ca-l primesc azi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

salutare mamici de bucurii!!!
Ca totdeauna urez si eu celor mai mici bucurii sa aiba parte de o viata lunga si frumoasa, plina de impliniri si fericire alaturi de parintii lor.
Prin urmare:
Carina-Elisa-21 Octombrie
Bogdan Tudor, Bianca si Radu Andrei-25 Octombrie
Alessia-30 Octombrie

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu am inceput serviciul dupa cerclaj si nu imi mai ajunge timpul. Sunt f stresata cu miile de acte care trebuie sa le duc ptr CM, ptr micsorarea timpului de lucru, suparata ca pe perioada CM sunt platita mai rau decat femeia de servici, adica cu 75% din salariul min pe economie. Drept ptr care voi incerca sa merg la sv cat mai mult, macar e mai mult de 4 mil pe luna, asta in limita putintei, cand voi simti ca nu mai e bine ptr sarcina voi renunta.
Rares are o perioada f proasta, vrea numai cu tati si cand nu e el acasa ma termina atat ziua cat si noaptea, doarme f f prost noaptea, plange mult si trebuie sa ma trezesc de nenumarate ori sa ma duc la el ceea ce ptr mine e un chin ridicatul din pat de atatea ori, dar si ptr ca eu nu mai pot adormi si am ajuns sa dorm 2-3 ore pe noapte, sunt f obosita, irascibila si stresata, ceea ce imi da seara niste contractii cumplite pe care nu prea le mai pot domoli in nici un fel.
In rest si noi tot raciti, de 2 sapt tot cu o tuse dar pe care am renuntat sa i-o mai tratez ptr ca e si din cauza maraitului de noaptea, si 2 ore continuu plange si maraie din gat. Pana acum sunt multumita de cum a evoluat la cresa cu totul, nu a facut raceli f puternice, a stat 4 zile acasa in 2 lun i, ceea ce zic eu ca e bine si a luat antibiotic doar ptr stafilococul pe care il luase in gat. Vorbeste f f bine deja, ma innebuneste cat vorbeste, e fosrte curios si a continuat curiozitatea de a umbla peste tot si prin toate sertarele si dulapurile cu cea de a intreba continuu: ce se aude?, ai ce e?, Al cui e ala?, cine e cutare? Nu mai are deloc rabdare, nici la masa, nici sa se joace, e foarte activ si incapatanat si eu nu mai pot sa ii fac fata deloc, e f iute si daca nu sunt atenta o fractiune de secunda iese in strada sau se urca pe te miri ce scara sau bordura.
Imi pare rau sa aud de asa multe bucurii bolnavioare.
Gety nu stiu ce sfat ti-as putea da in privinta Mariei, cert este ca are imunitatea la pamant mai ales din cauza antibioticelor pe care le-a tot luat. Asa a patit si sora mea cu baietelul, a inceput sa ii dea de pe la 10 luni tratamente si a ajuns sa ii scoata si polipii si el tot racit era si din doua in doua sapt trebuia sa ii dea antibiotic, abia pe la 3 ani jumatate-4 si-a mai revenit, acum au schimbat mediul si se pare ca ii prieste atmosfera unde sunt (de mai bine de un an sunt in Spania si copilul nu a mai luat decat o data antibiotic). Probabil pana va mai creste tot asa o sa o tineti. In plus mie mi-au spus f multe persoane ca in primul an de colectivitate duceau copilul la cresa/camin 2 saptamani, apoi doua il tineau acasa, dar in al doilea an nu au mai avut probleme. Important este sa ajungeti la stadiul in care boala sa poata fi tratata cat mai naturist, sa cedeze racelile sau virusii la ceva cat mai usor. Eu as incerca si tinctura de echinaceea, lui Rares cred ca i-a priit cura cu echinaceea dinainte de cresa. Sa stii ca tincturile sunt mai bune decat siropurile.
Cata am ramas muta de uimire cand am citit mesajul tau. Ce pot sa iti spun decat sa va traiasca toti puiutii, sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme si multa putere sa faci fata la ce va veni. Cu siguranta va fi f f greu, dar si foarte frumos sa ai atati prichindei in jurul tau.
Eu acum incerc sa ma odihnesc cat mai mult ptr ca de la 4 incepe calareala si am un week-end intreg in fata.
Va pup si numai bine tuturor bucuriilor si mamicilor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Moni, da mi-am inchis un pic mai mult culoare parului si l-am tus iar si iar..., desi nu as fi vrut, dar imi cade rau de tot in ultimul timp si nu am avut incotro
Ma bucur ca v-au placut pozele.
lilico, mercic de complimente Ce mai face Vladone? tot cu tine la birou e?
festina Foarte frumos l-ati aniversat pe Raducu! cu uterul cum e? ai gasit vreu raspuns? sper ca da si totul e ok!
of tanima iti doresc o sarcina cat mai usoara, fara stres si probleme!
lexi, ce frumos cred ca o fi fost turnul luminat rosu! Da, stiam ca detine Franta presedentia UE; chiar in parcul de langa turn e harta cu tarile uniunii si cu multe date despre fiecare tara: nr locuitori, presedinte, premier, etc

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

ramo, tocmai l-am dus la mama, ca a venit de la tribunal (am avut proces cu o verioara pt.o mostenire....niste terenuri...vin averile peste mine)....azi a fost cuminte, s-a lipit de toti colegii, a hranit catelusa si porumbelul (mascotele noastre), a desenat, i-a alergat pe toti pe aici si i-a strigat pe toti pe nume, e un haios, toti l-au admirat/placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

ramo, tocmai l-am dus la mama, ca a venit de la tribunal (am avut proces cu o verioara pt.o mostenire....niste terenuri...vin averile peste mine)....azi a fost cuminte, s-a lipit de toti colegii, a hranit catelusa si porumbelul (mascotele noastre), a desenat, i-a alergat pe toti pe aici si i-a strigat pe toti pe nume, e un haios, toti l-au admirat/placut

ce simpatik puiul tau
Cat despre mosteniri, bafta! Vad ca mai nou primesti cam multe, ba zeci de sticle de vin, ba mosteniri, mai trimite-l si prin zona mea, edit: norocul sa-l trimiti; nu stiu ce am azi parca sunt beata,raceala bat-o vina, una gandesc si alata scriu

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

ramo, nu-l vad ca pe un noroc, prefeam sa fi trait tatal meu si sa nu fi avut nimic din astea....vinul nu l-am mostenit, a fost in schimbul banilor pe care trebuia sa-i iau de la fostul loc de munca, asa am ales eu, decat nimic, ma bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, cum ii scriam si Sandrei, as fi zis ca am scapat ieftin de la cresa cu o tuse usoara si niste mucisori.
Numai ca starea ei se inrautateste: dupa 3-4 zile de antitermice pe care le elimina prin scaun, Nurofen si Eurespal a ajuns de la tuse la viroza pulmonara. Era palida, cu cearcane, nu mai manca, aproape nu mai avea voce si mi-am zis atunci ca nu-i de glumit si trebuie sa fac si altceva.

Acum caut metode sa o intaresc. Nu ma las.

Problema este ca acum mi-e frica sa o mai duc la cresa. Mi-e frica, pur si simplu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput