LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Aparatul de aerosoli e pe drum.
Partea mai dificila o sa fie cum sa o conving pe Maria sa stea sa inhaleze aburii respectivi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Gety, eu de substantele alea nu stiu nimic. Despre cresa ..nu stiu ce sa zic, Toma nu merge la cresa si uite ca tot e bolnav..doctorita mi-a zis si am auzit si la stiri ca e o perioada cu multe pneumonii si chestii virale. Bronsiolita lui Toma, de ex., doctorita a zis ca e virala..Asa ca..chiar nu stiu cum o fi mai bine.. Cu aparatul..musai trebuia sa il tina pe fata, sau se poate si in apropiere? Cand Petru e racit eu ii mai fac inhalatii cu musetel: fac ceaiul si pun oala fierbinte sub o patura: ii zic ca stam la cort ca indienii, transpiram amandoi, dar numai asa merge..Poate merge si la tine sa improvizezi un mic cort in care sa stati..zic si eu, ca habar nu am cu functioneaza aparatul ala..sper sa nu fi zis prostii.
Eu sunt nitel streasta ca saptamana viitoare plec din tara cateva zile cu sotzul si va veni mama sa stea cu copii la mine. Iar ea, nefiind din Bucuresti se descurca mai greu. Sper sa fie Toma bine..

Itzy, tu chiar nu mai dai pe aici??
Tanima sarcina usoara in continuare.

Ramo, ff frumoase pozele, le-am vazut si eu.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

LA multi ani!multa sanatate,noroc si numai bucurii tuturor celor care si-au sarbatorit zilele de nastere in perioada aceasta.

Multumi tuturor fetelor care au intrebat de noi (carora le-a pasat)ptr ca sunt multe cele care nu zic macar o urare acolo,care conteaza tare mult.De aia ma hotarasem sa nu mai scriu,nu are rost sa impartasec experientele mele si ale copilului meu daca nu va intereseaza si daca nu se discuta despre copii intr-un topic a carui subiect principal asta ar fi.Nu as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut noi si cu toate asta mi-am facut timp sa va spun,dar am vazut foarte putine fete carora intradevar le-a pasat de noi si de aceea ptr ele m-am hotarat sa mai scriu din cand in cand.

Matteo e foarte bine,dupa aerosolul facut,am mers la ORL asa ne-a recomandat dr Marcu,unul din orl-isti ne-a zis ca e otita ca dureaza de 3 saptamani ca e varza si de aceea am mai consultat unul,asa ca acesta ne-a spus ca e normal de la secretiile pe care le are sa se vada timpanul asa,daca nu ar fi fost ca o urmare a pneumoniei putea spune ca e otita,asa ca nu ne-a zis decat sa curatam f bine nasul.Acum mucisori nu mai avem,doar cateodata tuse.De aia am si preferat sa venim la ROman ca stiu ca aici ai merge bine si sa nu-l tin nici in nenorocirea de poluare din Bucuresti,o sa mergem si la salina.MAnanca foarte bine ,cred ca si din cauza fierului,ne-a fost recomandata Picatura Beres Drops cica e foarte buna.

Urez si io sanatate multa bucuriilor bolnaviaore,insanatosire grabnica si sa nu mai fiti bolnaviori.
Gety,Alxutza,XAndrutza,Ramo,Lexi,Monique,Eunice,Beatrix pupici de la noi

Eunice noi avem un aparat de aerosul luat din Selgros nu stiu marca acum.Aerosol am facut cu ventolin si ser fiziologic si inca unu care ti-l zic maine.
Aparatul Salin e cel dat de Andra e foarte bun dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eunice cred ca am raspuns amandoua in acelasi timp,aparatul are 2 capete,unul ca o masca de axigen care acopera si nasul si gura,iar al doilea se baga in gura ca spreiul acela ptr asmatici si are un orificiu care iese si ptr nas.

Gety eu il tineam la desene si avea de stat saracu ca trebuia sa faca 2,unul tine cam 10 min,pauza 15 min si iar altul.

CAta felicitari ptr cei 3 bebei,sarcina cat de usoara se poate in conditiile date si multa sanatate.

Fetelor vroiam sa va spun si voua,ptr cele care nu ati cunoscut-o,ce perosoana minunata poa sa fie Andra,m-a ajutat extrem de mult stiind-o langa mine,a fost suportul meu moral si a fost mereu super disponibila,am apelat si a sarit fara drept de apel.E minunata si-i multumes lui Dumnezeu ca mi-a dat o astfel de prietena.Cred ca o sa ma injure,dar oricum imi asum riscul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

ce misto de cele care aveti fete..chiar stateam aseara si ma gandeam ca le meu sot o sa mearga cu baietzii la bere, dar eu la shoppingareala....singura..

Las` ca vin eu cu fetele mele si te scot in oras

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Tot am vrut sa te intreb: cum se intelege Narcisa cu Diana?

Narcisa e mai tot timpul langa patutul Dianei, ma ajuta, imi aduce pampers, o mangaie (cand e la mine in brate si o pot controla), ii vorbeste... Azi dimineata cat m-am dus sa-i incalzesc lapte ea s-a trezit si s-a asezat langa Diana, care era in patul unde dormim noi doi, o alaptasem; tinea un brat peste ea, cum a vazut ca stau eu la alaptat Dar mi-o si trezeste de nu stiu cate ori pe zi.
Iar asta mica din cand in cand ii rade si incearca o gangureala, cand o vede.

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sephora

Multumi tuturor fetelor care au intrebat de noi (carora le-a pasat)ptr ca sunt multe cele care nu zic macar o urare acolo,care conteaza tare mult.De aia ma hotarasem sa nu mai scriu,nu are rost sa impartasec experientele mele si ale copilului meu daca nu va intereseaza si daca nu se discuta despre copii intr-un topic a carui subiect principal asta ar fi.Nu as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut noi si cu toate asta mi-am facut timp sa va spun,dar am vazut foarte putine fete carora intradevar le-a pasat de noi si de aceea ptr ele m-am hotarat sa mai scriu din cand in cand.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Sephora, eu chiar te rog sa intri din cand in cand, cum ai timp, cu vesti despre tine si Matti; eu stiu ca nu apuc sa intreb tot timpul de voi fetele care din diverse motive intrati mai rar, dar am o scuza, eu-s mai imprastiata de felul meu
Dar am citit pe nerasuflate ce a scris Andra ca ai patit cu Matti, chiar i-am zis si la sot (eu mai tot timpul ii povestesc cate ceva de pe forum, dar mai ales despre Matteo si David al Mirabelei, ca sunt nascuti in aceeasi zi cu Narcisa). Mi-ar parea rau daca nu ai mai da pe aici, ai un stil care mie imi place, esti foarte directa, cinstita si cu bun simt.
Ma bucur ca te-ai imprietenit cu Andra, cum am vazut-o eu in fotografii cred ca e asa cum ai descris-o.
Sanatate multa lui Matti!

Bebe

Mergi la inceput

Tanima, ai mare grija de tine! Mai ales ca ai inceput serviciul. Ca sa nu mai zic ca si Rares te solicita. Imi pare rau ca te odihnesti asa putin, pe finalul sarcinii dadusem si eu in insomnie. Sarcina usoara!
Lexi, abia astept sa vii cu vesti, despre ce dieta ai primit si cum te simti cu ea. O sa-ti fiu alaturi.
Gety, pupam Maria, a doua branula! Stiu ca e mult mai bine decat sa tot faci injectii, dar poate fi greu de suportat.
Daniela, ma bucur ca ai reaparut, sa va fie de bine excursia la Budapesta. Pupici lui Raducu!
Ramo, ma pun pe vizionat pozele tale maine, abia astept!!
Lilina, sa-ti fie de bine partida de shopping.
Monica, ma bucur ca ti-a priit cafeaua mea

Bebe

Mergi la inceput

Sephora, bine ai revenit cu vesti bune.

Si eu am vesti bune, Maria a mancat foarte bine azi, nesperat de bine. Aparatul nu a ajuns, l-au trimis cei din Bihor pe data de 30 oct. si sper ca Fan Curierul expediaza si azi colete.

Sora-mea deja mi-a preparat solutia pentru aerosoli si ar trebui folosita.

Branula sta bine si ma gandeam ca injectiile sunr foarte greu de facut la varsta lor, mai ales ca ei nu pot sta nemiscati cum sta un adult.

Eunice, nu stiu cu ce a preparat solutia, ca a pus mai multe, ea face asta zi de zi la prematurii cu care lucreaza la servici.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ce am aflat azi: Peritolul stimuleaza pofta de mancare dupa perioada de convalescenta.

Andra, o si din partea noastra.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sephora, ma bucur ca ne dai vesti bune despre Matti! Multa sanatate in continuare . Cat despre supararea ta, nu pune la suflet. Si mie mi s-a mai intamplat sa spun cate ceva despre Maria si sa nu primesc raspuns dar m-am gandit ca poate si celelalte mamici au problemele lor si uita. Mie de exemplu nu mi-a picat tocmai bine cand am intrebat in vara daca vrea cineva dintre fetele din Bucuresti sa se intalneasca cu noi in august cand veneam in tara si nu am primit niciun raspuns. Dar mi-a trecut repede supararea ca m-am gandit ca in august fiecare isi face planuri de concediu, de plecari... Asa ca nu mai fii suparata. Uite o de la mine si de la Maria si inca una pentru Andra . E mare lucru sa ai pe cineva alaturi la necaz!
Gety, ma bucur mult ca si tu vii cu vesti bune despre tiza dulce! Multi de la noi!
Noi am fost azi la un mini parc de distractii organizat de Halloween, dar era cam pustiu ca cei de aici au petrecut azi noapte. Maria era numai cu ochii la caruseluri dar mi-a fost teama s-o dau pentru ca sunt sigura ca odata asezata in vreo masinuta din aia, incepe sa urle. Asa ca nu s-a ales decat cu un balon in forma de delfin, de care e foarte incantata, mi-a zis ca vrea sa doarma cu el
In rest, frig, urat, mohorat si sta sa ploua.
Restul fetelor, pe unde umblati? Beatrix, MamiLili, Pufy, Princess, AlinaMoro, Lullabay, Nephala, Lakioana, Cata14...si as mai striga catalogul dar e fii-mea coctata pe masa si striga Mami, ajtooo! (mami, ajutor) asa ca va pup!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput