LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna tuturor!
Sephora, ma bucur ca sunteti bine si multumesc pentru informatiile legate de aparat. Cat despre raspunsuri la intrebari..mie care nici nu am prea activat pe aici ff mult imi mai scapa cate o intrebare, dar acum am inceput sa ma obisnuiesc cu voi..dar sunt si zile cand nu apuc sa citesc nimic si atunci nici nu raspund. Iar la poze ma uit fff rar pentru ca la mine acasa calculatorul e virusat si se incarca ff greu paginile, iar la serviciu nu intru decat rar.Mi s-a intamplat si mie sa pun o intrebare, cu dedicatie, si sa nu primesc nici un raspuns, dar nu pun la suflet, ca suntem toate mame si implicit suntem destul de ocupate. pt Andra. Spre rusinea mea, eu am doua fete Andra in lista mea de mess de pe vremea cand trimiteam pilates la fete, dar nu stiu daca Andra din lista mea e aceeasi cu andra de care vb tu..si marturisesc ca mi-a fost jena sa intreb. De fapt am realizat zilele trecute ca am o gramada de persoane in lista mea pe care nu mai reusesc sa le identific. Toy de pe vremea cu Pilatesul.
Gety, ce bine ca a mancat Maria, inseamna ca e pe drumul cel bun. Toma mananca chiar daca e bolnav, e fomist de felul lui, asa ca eu cu asta nu prea am probleme. Ma ia de mana si ma duce la bucatarie, se pune la masa si zice : foame, papa. Ieri, de ex. am facut o prajitura, l-am intrebat pe la 17 daca vrea sa manance, a zis da. I-am taiat o feliuta, a zis: "nu bun", m-a dus la frigider, mi-a aratat oala ihn care aveam pui cu mazare si a zis: "ata bun", si a ras o portie de om mare...
Alexandrina, va astept la Bucuresti la o sueta ca intre fete!
Ff misto ca se inteleg fetele tale asa bine. Toma nu ar accepta, cred sa alaptez sau sa tin alt bb, e ff gelos. Daca pune mana cineva pe tzitzi a lui e jale mare. Tot asa adoarme, tinandu-ma de sfarc .
Lexi, tinem pumnii sa primesti o dieta usoara. Daca te apuci tu, incep si eu, vad eu ce regim, dar incep si eu. Si ca sa nu le asasinam pe fete, propun sa vb pe mess, daca vrei, poate ma iei de urechi si imi intra mintile in cap..

We placut va doresc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eunice, eu cred ca in cazul Sephorei, Andra=(S)Andra=Microbu.

O tin pe Maria in brate si nu prea pot sa scriu.

Sunt suparata pe cei de la Fan Curier ca nu mi-au adus pachetul nici azi. chiar voiam sa incep si cu aerosolii azi, pentru a grabi vindecarea.

Maria a mancat mult mai bine azi decat in zilele trecute. Ea mananca de obicei orice, dar ziele astea a mancat mai prost din cauza bolii.
Imbracata are 14,3 kg.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Lexi,eu sunt prin zona,mai citesc cand si cand...tatal meu e foarte,foarte bolnav si ne este foarte greu...eu sunt singura la parinti,eu si mama ducem povara suferintei si a greului.
Stefan e bine Slava Domnului,creste pe zi ce trece,am ramas fara bona cand aveam un examen super important,ne-am descurcat cum am putut,acuma a trecut si examenul,bona a revenit..am cautat alta si cum nu am gasit,am trecut si peste dezamagirea pe care mi-a provocat-o bona cand a plecat..si am chemat-o inapoi.
Cam atat despre noi,nimic bun in anul asta, o sarcina pierduta,boala tatei....sper sa vina mai repede anul viitor sa se schimbe si pentru noi soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Gety , asta stiu, dar eu am doua Andra cu nume de familie diferite in lista ...

Sanatate Mariei! Si tuturor bucuriilor!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sephora, stiu ca eshti suparata din cauza problemelor cu Matti, eu stiu perfect ce inseamna sa ai copilul bolnav, sa simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare si ai da orice sa-ti fie copilul sanatos
nu cred ca e o solutie sa nu mai postezi aici, sa te auto-excluzi din aceasta comunitate doar pt.faptul ca nu toate fetele ti-au trimis incurajari cand Matti a fost bolnav, poate unele chiar nu au citit despre voi si nu au avut de unde sa stie ce ati patit (eu una recunosc ca nu apuc intotdeauna sa citesc tot, pt.ca citesc ba de la serviciu, ba de acasa si nu reiau capitolul exact de unde am ramas, efectiv nu am timp). Slava Domnului ca Matti e bine si nu a fost nimic mai grav, eu asteptam sa vii si sa postezi tu detalii despre problemele pe care le-ati avut.
sper ca sunteti ok, multa sanatate ii doresc puiului tau

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Nu am mai apucat ieri sa intru, am avut ceva treburi casnice.
Lullabay, multa sanatate tatalui tau!
Eniko, mai avem o Andra, mamica lui Vladut, Eloise.
Gety, Narcisa tot cam 14 kg are, cu ceva hainute pe ea.
Lexi, multumim pentru catalog.
Va doresc o duminica frumoasa!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lullabay, multa sanatate tatalui tau!

Gata, Maria a scapat de a doua branula! Mai ramanem cu expectorantele si vitaminele.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

xandrutza am votat cele 2 poze ci Narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Lullabay sanatate multa tatalui tau sper ca anul viitor sa-ti fie mai bun.

Da oricum nu conteaza,dar ramane dezamagirea ptr ca oamenii carora le-ai fost aproape cand au avut nevoie nu le-a pasat,dar se stie de cand lumea ca asa-i.Oricum ptr mine dc-ul nu va mai fi niciodata ce a fost,am ramas cu un gust amar,sincer.

MA bucur doar ca am cunoscut cateva persoane absolut minunate,care mi-au fost aproape de cate ori am avut nevoie.

Eunice eu vb despre Andra / Microbu.

Matti este foarte bine de cand e la Roman si-a recapatat falcutele,mananca super bine,nu mai are cearcane,nu mai tuseste,nu mai are mucisori.E toata ziua pe afara se joaca si e super fericit,cred ca intradevar decizia pe care am luat-o de a ne muta aici a fost super buna.

Nu as vrea sa mai revin asupra povestirii intregi dar sa stai 3 zile in incertitudinea ca copilul tau ar putea avea leucemie sau nu stiu ce cancer nu a fost usor de trecut peste,cand am aflat ca de fapt e pneumonie sincer am inceput a surade,o fi zis dr ca-s nebuna,altele probabil ar fi intepenit,dar eu prin ce mi-am imaginat era floare la ureche ce avea de fapt.Asa e bine ca atrecut si acum el se simte bine.Restu e trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Oo, ce onoare pe mine sa dau cafea! va asteapta!

Sephora, sa-ti treaca supararea! slava domnului ca sunteti bine! apropos, ai grija ca Matti sa evite sa bea lichide culcat! macar la 45 de grade sa stea! noua asta ne-a zis de cand au aprarut primii muci ca sa evitam otitele, lichid in urechi!

Lexi, suntem bine doar ca nu prea am timp! mai citesc asa din cand in cand dra nu apuc sa scriu! zici ca e un facut! clau e plecat, am adus-o pe mama ca am 2 conferintze si nu ajung sa-l ridic pe eric la timp de la cresa! de una am scapat, am avut un poster, acum am una cu prezentare! e bine ca am putut sa aleg sa fie la bruxelles si seara ma intorc acasa!
mult succes cu ce ti-ai propus! ai sa vezi ca vei reusii! incet si sigur!

am vazut toate pozele evident, Floricel in vacantza, Lilina domnisoara de onoare, Dudu costumat, Ramo la Paris, foarte frumoase!

Gety, offf prin ce treceti si voi! insanatosire grabnica! si noi am avut febra 39-40 vreo 3 zile dar am reusit sa scapam fara antibitoc si de data asta! evident ca avem muci dar in rest e bine!

Lullabay, insanatosire grabnica tatalui!
Tanima, Alexutza, sarcina usoara in continuare si aveti grija de voi!

si nu in ultimul rand, cu mii de scuze La multi ani Ramo si Adriana! Sa fiti sanatoase, fericite, numai succese si impliniri pe toate palnurile!

va pup pe toate si o saptamana minunata!

edit ca am incurcat borcanele!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput