LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am vazut pozici cu Rares al Tanimei si cu Lilina roscata.

Floricel79, sper ca acum totul e OK cu fetita ta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

floricel, verisoara mea a cumparat aparatul Salin pt.baietelul ei care a avut probleme cu respiratia dupa o bronsolita, chiar i-au spus medicii ca e predispus spre astm, si am inteles de la ea ca e foarte bun aparatul. am mai citit si pe forum despre el NUMAI de bine. multa sanatate

monique, ma bucur ca au iesit bine papanasii. si eu am facut prima oara la rugamintea sotzului, a doua portie nu a mai vrut-o pe motiv ca si asa a mancat destul si se ingrasa .....am un sotz tare fudul
roscata ...sa nu mai aud. culoarea e f.misto si imi statea bine, dar e o nuanta f.greu de asortat ...asta vorbeam si cu mada aseara pe mess (ca asa am ajuns la pozele cu mine roscata) ca-i foarte greu de asortat cu hainele si make-up-ul. nu mai poti purta orice culoare ca arati ca o sorcova (ma refer la culoarea de rosu aprins pe care am avut-o eu)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

M-am documentat si eu pe internet despre aparatul Salin. Dupa cum scrie acolo, pare a fi bun, intreb si eu dr. azi si cred ca il cumpar si eu pentru Maria si pentru mine, ca si eu am o sensibilitate la caile respiratorii.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Moni, multumim de cafeluta
lexi, ce de cadouri ai cumparat Mariei. E bine ca poti sa le tii ascunse pana la Mos Nicolae. La mine nu ar fi chip
Andra cand ajungeti la Oradea? La Montmartre nu am mai mers, stiu ca era aproape de Scare Couere, dar se intuneca si eram foarte obosite asa ca am ratat.
lilia tare bine iti statea rosca, de fapt cred ca tie iti sta bine cu orice culoare. Si eu am fost roscata ani la rand, dar nu mai vreau in curand.
Gety multa sanatate Mariei! cam mult a stat raceala pe capul vostru
Nu stiu cum se face ca Patricia nu prea se mai raceste, eventual o zi sau doua cu mucisori si gata, febra nu face, desi au fost tare raciti sotul si mama, iar acum cred ca urmez eu, ma simt aiurea, ma doare capul si stranut la greu
floricel sper sa mai intri pe la noi si sa ne spui ceva despre voi ca tare demult nu ai mai intrat. Si eu am auzit numai de bine despre aparatul salin, deci daca ai atatea probleme cu Roxi cred ca ar fi o achizitie buna!
Of Sephora, nu-mi vine sa cred ce bolnavior a fost Matti, inainte am citit. Multa sanatate ii doresc!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili e prima oara cand fac papansi dar aveam branaza de vaci de la tara si nu stiam ce sa fac cu ea. Si eu a tb sa mai pun faina cum ai spus si tu. Imi placea cum iti statea cu rosu dar sincer imi place mai mult cum iti sta cu parul mai scurt. Suvite ai incercat vreodata ? Cum spunea si Ramo cred ca iti sta bine cu orice culoare. Ce mai sti de Alina ?

GETYsanatate multa Mariei. Am auzit de la o colega de un alt aparat pt probleme respiratorii, dar nu este la serviciu si nu am retinut numele...stiu doar ca la farmaciile Dona costa in jur de 3 milioane.Daca nu uit o intreb maine si iti spun.

ramo ai grija sa nu racesti.Ia si tu niste vit C.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Monique_new, este vorba de aparat cu aerosoli. E aparatul ala cu mascuta care "sufla" un abur si-l pui la nasucul copilului. Ala e pentru probleme acute, iar cel salin ar fi si pentru preventie.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Acest www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank">aparat salin l-am recomandat Ioanei, am auzit de el de la Eunice parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Lilina, foarte bine iti statea roscata! De fapt, vorba fetelor, cred ca-ti sta bine oricum.
M-ati intrebat cum de rezist sa nu-i dau Mariei jucariile pana de Mos Nicolae. Pai e foarte simplu, le tin la birou, ca oricum eu merg la Auchan in pauza de masa. Acasa n-am nicio sansa sa le tin ascunse, cotrobaie peste tot, parca stie ca urmeaza sa gaseasca ceva.
Gety, multa sanatate Mariei. Si eu am auzit numai lucruri bune despre aparatele astea saline, eu vreau sa cumpar o veioza cu cristal de sare, are acelasi efect.
Floricel, imi pare rau ca Roxi a fost bolnavioara, poate ai timp sa intri sa ne spui mai multe despre voi.
Ramo, ce bine ca nu ia Patri raceala de la voi, inseamna ca sistemul imunitar s-a intarit.
Aseara am reusit sa descarc si restul de poze asa ca va invit pe toate la o felie de tarta plus cateva poze din Luxemburg

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Salutare.
Intru cu o intrebare: are cineva aparat de aerosoli? De care? Merita investitia?
Eu am aparat Salin, e ff bun, il am de cca 2 ani. Acum tb sa ii comand rezerve ca le-am epuizat. Intreb de aerosoli pt ca Toma are o bronsiolita ff urata, Salinul e insuficient, aseara i-a facut asistenta injectie cu o kestie, dexametazona parca, respira ff greu. Are crize de dispnee. Ii dau Augmentin, Ventolin sirop, Eurespal si Nurofen dar dr a zis ca daca respira mai rau sa il duc la spital pt aerosoli.
Deci as lua eu acest aparat..dar ma intreb daca merita banii, pot sa il folosesc eu..
Aparatul Salin: modelul mai mic e arhisuficient pt o camera de cca 15 mp, o rezerva tine cca 4 luni.Am apucat sa citesc doar ultimele postari..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, manca-o-ar mama pe ea tarta Cum arata!! Frumoase locuri vizitati voi!
Gety, Eniko, Florina, sanatate puilor!
Daniela, tu nu mai vii pe la noi?
Ramo, te pregatesti pentru maine?

Bebe

Mergi la inceput