LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am reusit sa vad pozele cu Rares. Tanima, ai un baietel dulce foc iar tu arati foarte bine! Ai grija de voi!
Off, Gety, imi pare tare rau ca iar are Mariuca probleme! tiza sa se faca bine cat mai repede!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mai fetelor voi ma inebuniti cu retetele voastre! eu nu stiu cand aveti timp sau le faceti! noaptea?

Sandra, ma bucur sa aud ca gragaritei ii place la gradi si ca Sephora si Matti sunt bine!
Ramo, de Paris, dupa mine cuvantul care-l descrie cel mai bine este grandios! Ma bucur ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine!
Lexi, sa stapaneasca sanatoasa Maria jucariile! eu nu stiu cum rezistati s ale cumparati cu asa mult timp inainte si sa nu i le dati! eu dupa n incercari esuate, acum stiu clar ca le cumpar cu o zi inainte!
Gety, imi pare rau de Maria! tu esti mai bine?
sanaate multa la fel tuturor Bucuriilor bolnave! intram si noi in club!

o seara faina sa aveti!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Sandra - ma bucur ca sunteti bine, ca-i prieste gargaritei la cresa ...ma bucur ca si Matti si Ioana sunt bine sanatosi...

Gety - imi pare rau sa aud asa vesti despre Maria, ooff, ca ter greu mai e sa-i vezi bolnaviori si fara chef de viata!!!

Ramo - multumim de complimente!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, multa sanatate Mariei!
Sandra, servici usor, reacomodare rapida! Multumim pentru vestile despre Seph si Matti
Lexi, am vazut pozicile, e foarte dragut oraselul. Mi-a placut ce i-ai cumparat Mariei.
Ramo, frumoase amintiri ai din Paris. Abia astept sa vad niste poze.
Beatrix, eu obisnuiesc sa fac prajituri cand dorm fetele. Dar la mine e mai usor, pentru ca stau acasa si imi pot organiza timpul altfel, probabil cand voi incepe serviciul voi prajituri mai rar.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am dat peste niste poze mai vechi
daca sunteti curioase cum aratam eu roscata

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lilina, tare bine-ti statea roscata! Mi-a placut mult nuanta

Bebe

Mergi la inceput

Buna dimi!
Poftiti la

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. E gata luta.

Lili te-am vazut roscata. Si eu am fost cred vre-o 10 ani buni culoarea asta....de ma saturasem. Acum ma bate un gand de schimbare de look...as vrea sa ma tund scurt sa vedem ce o iesi.Am facut asera 1/2 de portie de papanasi care mi-au iesit dementiali dar din care am mancat doar eu, pt ca tati nu serveste iar Cosmi vroia doar papanasul fara smantana si gem. Asa ca nu prea am avut succes cu ei.

Lexi super cadouri, dar cum poti sa le ti pana de sarbatori eu nu mapot abtine sa nu i le dau. Tati a fost ieri la Metro cu Cosmi si zice ca au bagat marfa pt Craciun era full.A mea era f incantata de un mos care era bagat intr-un balon.

Sandra multumim de vestile despre Matty si Sephora.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Salutare mamici,

[green]Intrebare: aveti aparat Salin de purificare a aerului; de care? il recomandati?

Sper sa reusesc azi sa mai intru sa va mai zic si despre noi cate ceva: gradinita, raceli, conjunctivita, canal lacrimal infundat (?!)
etc

Pupici

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

A mai trecut o noapte de cosmar cu nas infundat cu muci si o Marie care s-a foit aproape toata noaptea, ca nu putea respira bine.

Saptamana asta nici n-o duc la cresa, o sa stea mai mult cu bunicii.

Sandra si mie imi pare rau ca nu "rezista" la cresa, ca-i place, am observat. Daca am scapa numai cu un nasuc infundat si o tuse usoara, ar fi OK.
Azi iar ajungem la dr.

Astept luna decembrie, cand mai am de luat 3 zile de CO din 2006 si sotul vreo 2 saptamani de CO pe anul asta si o sa platesc cresa si o sa o tinem acasa.

Floricel79, Sephora isi cumparase aparatul respectiv si inca o mamica, si erau foarte multumite de el.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput