Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
In primul rand sanatate infinita tuturor copilasilor bolnaviori !!!Nati, Tudor, David, Serban, Sorana
Va asteptam cu vesti bune cat mai repede!
Deasemenea pentru Leea cele mai bune ganduri! 
Anda, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit postarile tale!
Nu amana sa mergi la dr sa obtii un diagnostic precis si sa urmezi un tratament!
Noi, multumim lui Dumnezeu, suntem bine! Am stat pe langa casa in w-e ocupandu-ne cu diverse maruntisuri!
Daria ne imita si foloseste fel de fel de cuvinte de ramai mut :"stabilitate", "influenta", si mai nou vorbeste si cu "dumneavoastra"! ("va rog sa-mi dati carticica", "ce mai faceti?"(si era doar noi 2 in camera), "va rog sa veniti cu mine") ...![]()
Se juca cu jucariile ei si zicea ca doua dintre ele erau copii ei si doua prietenii ei ; le explica cum ca ea se duc e la servici sa ia bani pentru cadouri!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Noki multam de pont cu martipan-ul la kaufland, n-am mai dat de mult pe acolo.
camelia multumim 
catutza spune:
neatza!
Lavi , multa sanatate lui Nati, e ciudat ca face iar febra dupa antibiotic
Eu sper sa se simta bine pana maine sa se bucure de ziua ei 
Bic , deci daca nu ne scrii de Sma inseamna ca e cuminte
, chiar asa mai pune niste poze cu frumoasa mica sa o mai vedem si noi
Noki , spune-mi te rog de martipanul asta din kaufland , ce faci cu el? imbraci tortul cu el? cum se lucreaza cu martipanul (se intinde sau cum ca nu am cumparat niciodata)
Bianca , multa sanatate lui Serban!
Camy , mortala Daria cu dumneavoastra ! ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Catutza, sigur ca stiu sa lucrez cu el ca nimeni altcineva, sunt o meseriasa in martzipan ... tehnica este urmatoarea: desfac punguta cu bomboane/batoane/salam, ma asigur ca nu e nimeni in zona sa ravneasca la el si... il mananc!!!! Asa cum este.![]()
Greu, nu?![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noki_Lara Catutza, sigur ca stiu sa lucrez cu el ca nimeni altcineva, sunt o meseriasa in martzipan ... tehnica este urmatoarea: desfac punguta cu bomboane/batoane/salam, ma asigur ca nu e nimeni in zona sa ravneasca la el si... il mananc!!!! Asa cum este. Greu, nu? Poze cu Sarah si mami 1 si 2 www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!! Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5 Varsta Sarah Everything matures...eventually! |
Eu comand un tort pentru Bia si unu il fac eu pentru Mihai, ma gandeam sa il imbrac in martipan dar nu am gasit, noroc cu tine ca ai scris acum
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Catutza,
. Eu nu cred ca poti face mare branza cu matipanul din Kaufland. In afara d eintrebuintarea mea.
Adica exista salam la vreo 200 de grame...asa pana in 10 ron ca pret. Dar nu stiu cum se manevreaza...banuiesc totusi ca destul de dificil.
Dar ca o sugestie: cauta pe site-uri de prajituri, eventual la Hilde, cum il face ea, ca-l face in casa si cum lucreaza cu el. Si daca vrei sa fie cat mai aproape de realitate ca gust, cumpara niste migdale, toaca-le fin si gata! ai bunatate martipan.![]()
Dar ma gandesc ca ar trebui sa fie o compozitie relativ moale cea care acopera tortul, pe cand cea din Kaufland e beton.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
Neatza si de la noi, back in Olanda.
Anda mama am citit mesajul tau si mi s-a facut pielea gaina....Sper sa te duci cat mai repede sa iti faci analize, sa vezi ca nu ai nimic si sa incepi sa tratezi puiul de depresie pe care il cari de atata timp! Eu cred ca asta e esential si periculos daca il mai lasi mult.
Sper ca puiutii bolnaviori sunt mai bine, aici in jur toata lumea e racita.
Ca sa fiu in nota pesimista a colectiei: uite si eu sunt ingrijorata ca tot la 2 luni maxim mi se irita gatul si tusesc sec cate 2 saptamani. Anul trecut am fost in Ro la control, si-a bagat o tanti degetele la mine in gat si a luat o " proba" sa o trimita la laborator cred si mi-a zis sa iau antibiotic - cu toate ca inca nu aveam rezultatul iar eu doar tuseam sec fara febra fara nimic. Si nu l-am luat...
Despre martipan: bleah, nu imi place de nici o culoare, mi se pare gretos de dulce. Voi cum il pregatiti ca eu doar din bomboane si prajituri de cofetarie stiu - si alea luate din greseala!
Eu caut invitatii pt ziua missei, vreau sa gasesc ceva modele pe net si sa le imprim. Lunea viitoare as vrea sa le trimit.
Cristina N tu ziceai parca de luna de miere sapt asta cat sunt fara miss? De s-ar putea prin telepatie, ca am uitat sa precizez ca musiu e in delegatie hat departe in lumea lui Mickey - adica la Orlando, de unde imi tot arata pe webcam soarele, cerul albastru, palmierii si cele 3 piscine ale hotelului
.
Apropos, ma tot intreba dragutul de el ce sa imi aduca si zau ca nu stiu ce as putea sa ii spun - nu de alta dar nu vreau sa ii zic ceva ce ar putea sa imi iau de aici. Ceva sugestii?
Noki_Lara spune:
Catutza: http://www.gastronomicus.ro/retete-culinare.php?tip=&categorie=Dulciuri-prajituri-deserturi&reteta=Martipan
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31582
Hai ca ma duc la masa, ca m-a uat o foamete brusca....
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Da' dar se poate ghida dupa retele alea si sa adauge ea migdalele. Face un mix de retete.![]()
Lavi, ![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah