Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 8
crissy77 spune:
bianca, e f. bine maine. Am gasit si pe net o varianta a-la Florin Piersic cu "ma dusei la targ". Sanatate lui Serban. Trece toamna, vine iarna
Cristina & Elise-Stefania
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Nu am citit nik in urma, dar acum am ceva timp pt ca Doru dragutul a uitat sa dea ceasul...si m-a trezit cu o ora inainte deci....am si eu timp de forum.
Vreau sa urez si eu 

Alexiei si lui Kristian si sa aiba o viata buna, plina de sanatate si bucurii.
Acuma merg fuguta sa citesc in urma...si revin daca mai am timp.
VA poop!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
lavi02 spune:
leea draga pai am scris pe forum, tocmai am facut-o joi. Mai astept un an pana la urmatoarea
. Stiu cum e mamografia, am facut si eu acum 5 ani. Hai ca nu e asa groaznica, e cam neplacut ca iti preseaza sanii dar nu doare nimic; sunt proceduri mai neplacute decat asta.
Ai avut cancer de col? Inainte de T banuiesc. Si ai facut conizatie? Intreb pt ca am o prietena care e posibil sa aiba asa ceva si e cam disperata.
-----------------
Nati a mers foarte bine 2 zile cu Ospen-ul, m-am uitat in gat, nu mai are puroi iar amigdalele nu-i mai sunt asa mari, rosii si umflate. In schimb aseara iar a facut febra, 38.5 si de dimineata 38.2. Am vb cu doctorita, zice ca eventual sa o trecem pe Augmentin; m-am programat la ea maine si vaca muuu!!! de asistenta, desi eram prima care sunasem pt programare maine n-a vrut sa ma programeze decat la ora 14
; ca sa nu iasa incurcaturi si sa pice ea de vina
Asa ca va trebui sa ma invoiesc sa plec mai devreme de la servici, ceea ce e naspa.
Of, maine de ziua ei o duc la doctor. Dar n-am ce sa fac, asta este. ![]()
Bic spune:
Sinteti niste scumpe
.
Lavi, pai daca o duci la doctor pe Nati de ziua ei e ca si cind ai merge la zoo...Ca doar nu te duci in fiecare zi la doctor ![]()
Catutza, esti draguta, dar cum eu nu ma laud cu ea decit cind face prostii, in ultimul timp nu prea am mai avut motive de "lauda." E destul de ascultatoare de mai mult de o saptamina si asta imi face tare bine.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Bic
eh, nu-i chiar asa rau de Nati pt ca ea cu pediatra ei se inteleg tare bine si se simpatizeaza reciproc. (Ceea ce nu se poate spune de mine si asistenta
)
O pupam pe Smaranda cea cuminte.
Nu mai ai poze cu ochisorii ei albastri? (Imi amintesc cand am baby-sitter-uit-o eu ce ma admira lumea cu 3 fetite frumoase pe strada
)
Noki_Lara spune:
Mneatza!
La mine urmeaza o perioada tare agitata...toceala multa pentru examenul de la serviciu, pregatiri pentru ziua bufnitei etc.
Asa ca o s-o mai raresc nitel, sper.![]()
Anda, nu-mi place ce citesc si in cniciun caz nu as fi crezut asa ceva. Adica ambalajul tau exterior pare perfect. Dar daca zici ca interiorul nu e chiar asa de roz, musai fgui la doctor. Si gandeste pozitiv! stiu ca poti, ca tu etsi genul care poate orice!
Daca vrea.
Lavi- nu e cam pripita concluzia ca nu e bun antibioticul? Mie doctorul asa mi-a zis ca efectul se vede clar-clar abia la 72 de ore de la incepere tratamentului. de-abia de atunci daca mai face febra, e de reua. La noi s-a verificat. A facut febra pana pe la 50-60 d eore de la administrare, dupa care gata. Sanatate multa, oricum si te asteptam cu vetsi bune!
Nataliciul
Feli- la noi cu laptopul a fost mai simplu, ca sa zic asa: ei mi-au zis de lainceput ca nu s eocupa de service, serviciu delocalizat si mi-au dat adresa si telefonul firmei care se ocupa. E undeva pe la Sincai, in spate, pe acolo. Si am mers eu direct acolo cu el la blojit. ca acolo am dat d eniste cretini, vorba ta, asta e altceva. dar macar la termenul promis, mi l-au reparat. Faza naspa la noi a fost ca a durat asa de mult ca a trebuit comandat monitor nou, ceea ce evident ca nu tin pe stoc, la cat costa.
Ma duc sa ma apuc de treburi. Am cel putin 5 puncte fierbinti pe ordinea de zi: tort, deciderea mancarii pentru party si lista e deschisa...
Apropo de tort...ma hotarasem sa-l iau de la Piticot...au niste torturi de copii superbe, imbracate in martipan, diverse forme. Noroc ca aseara ne-a venit ideea s amergem s apapam acolo o praji sa vedem cum e, desi stiam de demult ca era buna cofataria. Mi-au zis atunci ca torturile inelite in martipan se pot face doar tip Maresal-Richard, o chestie cu un blat uscatura si tone de ciocolata cu alune. Hmmm...nu mi-a suras ideea de ciocolata servita seara la copii, dar am zis ca sa vedem totsui cum este. Naspa...bleah. O uscaciune pe care nici nu puteam s-o inghit. Asa ca ne reprofilam pe alice. Ca acolo stiu sigur ca-s bune. Mai trebuie sa decid forma.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki pai nu schimbam inca antibioticul; a zis sa continuam si mai vedem maine cum evolueaza. Ciudat e ca a mai facut febra (in scadere) pana dupa a 2-a doza de antibiotic, apoi o zi si jumatate deloc si acum din nou.
Sa vedem.
Asa am auzit si eu, ca Piticot nu mai e ce-a fost in materie de praji si torturi. Eu ii stiam in 2001 cand erau super. Dar intre timp...
De la Alice am cumparat eu sambata pt sarbatorirea cu socrii si cumnata, am luat tort Jeni. Confirm ca inca e bun. [:-)] Cumnata-mea a mancat vreo 3 felii.
Spor la pregatiri.
Noki_Lara spune:
Roxi, m-am tot gandit la voi. Ce mai face Lexi?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Ma mai aberez in continuare: "martipanul" ala de pe torturi de fapt nu-i martipan, e fondant; adica zahar la greu, cu ceva lapte praf; nu cred sa contina migdale; precum martipanul adevarat din ciocolata Ritter sau Milka cu martipan... Martipanul de la cioco Ritter contine parca vreo 30% migdale.
E adevarat insa ca arata foarte bine pe tort.
Noki_Lara spune:
Da, din pacate cam ai dreptate, Lavi. Dar..alternativa la martzipan la torturile de copii este frisca, ceea e cam nasol, ca e riscant si la extreme: poate arata foarte bine si sa fie si f buna, saaaaau...la polul opus, sa se crape si arate ca dracu'.
Cum am patit noi la primul tort, ala in forma de ursulet, tot de la Alice.
Apropo de martipan, eram disperata ca nu gaseam...ei bine, am dat lovitura:
au adus la Kaufland, in diverse forme: bulete de martipan, slam de martipan, batoane de ciocolata neagra cu martipan. Si preturi foarte mici, spre marele meu soc. Evident, de la mare firma producatoare specailizata pe martzipanisme, Zentis.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah