Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 10
lavi02 spune:
Noki
si io's rea.
Dar eu cred ca daca tot te omori si faci mancare in casa, macar sa o faci cat mai sanatoasa si valoroasa dpdv nutritiv. Daca nu, cumperi tava cu lasagna ca soacra Alinusei si macar esti doamna cu unghiile facute si stai picior peste picior in loc sa amesteci in oale.
Ca si o vecina a soacra-mii care crestea gaini si curci da' le hranea cu concentrat de la abator
.
Vegeta se pune ca sa pacalesti papilele gustative; glutamatul actioneaza asupra limbii, sa simta gusturile mai puternic.
In loc sa pui 2 morcovi si o lingura de vegeta la o oala de supa, mai bine pui 10 morcovi si zero vegeta iar supa aia stii ca "e pe bune".
catutza spune:
Noki , merci din suflet pentru deranj dar nu ma apuc eu sa fac martipan sau alte nebunii pentru ca nu cred ca mi-ar iesi si nici nu vreau sa incerc tocmai acum cand am musafiri si daca nu iese bine...nu va fi bine deloc !
Lavi , 

Alina , nu am idee ce cadou sa-ti aduca sotul tau , dar sunt sigura ca-ti va lua ceva frumos! ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
catutza eu la fel as face in locul tau; ceva "la sigur".
Alinus si pana la urma cum ti-a iesit exudatul?
Nu cumva o fi alergie la ceva?
bb_alinus spune:
Buna intrebare Lavi.... cred ca trebuia sa merg dupa rezultat, nu? upssssss...am uitat de detaliul asta! ![]()
Serios acum trebuie sa o intreb pe mama ca sigur l-a luat ea - eu fiind pe picior de plecare atunci.... sa vezi pesimism in explicatiile maica-mii! Cred ca de asta nu am intrebat-o pana acum.
Alergie nu cred, cred ca am ramas cu o sensibilitate de pe vremea cand fumam plus ca si maica-mea are aceleasi probleme, o fi ereditar...
Si tot serios, eu in supele mele de pui sau de ce-o fi pun legume dar si un maggi ceva, ca sa fie gustul mai bun.... Deh, nu ma pot abtine.
leea_cv spune:
Lavi, da am facut conizatie la Cluj. Despre mamografie...desigur ca sunt investigatii mai oribile,da pt sanii mei si asa mici si sfrijiti, chestia aia a fost de neiertat.
Fetele de la topicul "Cluj rulz" mi l-au indicat pe dr Miu ca fiind un gastroenterolog pediatru foarte bun. Tot google-ul e plin de numele lui. L-am sunat si m-am programat. Am avut noroc sa-l prind chiar pe el la telefon si la primul contact "oral" mi se pare tare de treaba. Alt noroc este ca m-a programat anul asta
. Deci pe 11 nov merem in Cluj.
Io-s mai bine ,am facut polidin im si vit C iv. Ce l-as fi intepat si pe T...Oricum si el pare mai bine. Cred inca ca nici maine nu-l duc.
Fetele cu gradinatzari bolnaviori - ii tineti acasa pina-s bine de tot?
bb_alinus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Daca nu, cumperi tava cu lasagna ca soacra Alinusei si macar esti doamna cu unghiile facute si stai picior peste picior in loc sa amesteci in oale. |
Lavi, soacra-mea nu are unghiile facute si nici nu sta picior peste picior pt ca nu are timp deloc, are programul zilnic extrem de incarcat: dimineatza scularea ( pe la 9), o ora in baie ( ce doamne iarta-ma face atat, e intrebarea mea de fiecare dimineatza - intrucat iasa de acolo tot in halat si furou pe dedesupt) apoi sa te tii, pana la ora 13 prepara pranzul: cartofi cu carne, mereu, apoi o ora ( jur) freaca masa de frimituri, inca o ora ( jur) pune vesela in masina de vase apoi inca o ora se fataie prin casa dupa care se apuca sa prepare cina : cartofi cu carne, ce altceva?....

lavi02 spune:
Alinus 
si cumnata-mea sta o ora in baie daca face numai dus si 2 ore daca se spala si pe cap.
Nici ea n-are timp si nici nu prea gateste si nici copii n-are.
Si mie mi se irita gatul daca stau langa unii care fumeaza. Si ma ustura ochii. Daca stau mai mult ma doare si stomacul si incepe sa mi se faca greata. Mai mult de atat n-am incercat.
Leea, aoleu, de ce vit C intravenos? Brrr!
Bafta la dr, bine ca te-ai programat!
Da, eu o voi tine pana va fi bine de tot pe Nati. Daca era o raceala usoara o lasam sa o duca pe picioare, dar cum s-a complicat cu febra si puroi in gat o tin.
leea_cv spune:
Aici sunt cateva poze din vara-toamna asta. Parca m-am lenevit la facut foto. Adevarul e ca nici aparat n-am avut. Acu am.Oi fa mai multe.
http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2008-08-15/18:23:33
Sunt din Ungaria cu T, Germania - Passau si Nurnberg, Delta, o nunta de aur, prin parc si-acasa
Noki_Lara spune:
Alinush, deci io de azi o sa te consider o rautacioasa, ca la o asemenea comoara de scoacra - muncitoare, organizata si bucatareasa desavarsita pe deasupra... tu o vorbesti de rau! ![]()

Leea- deci sa-mi pice fatza de 2 ori la pozele cu fii-tu. Una in cucu gol
, alta cu masca de aerosoli pe nasul, de m-am inristat de tot. Ia baga tu warning de amu-nainte!!! Altfel frumos si ochios ca de obicei!
Si noi stam acasa de lunea trecuta. maine, dupa terminarea antibioticului deci, va fi prima zi de gradi...
Sarah abia asteapta sa mearga la gradi maine.
M-a intrebat aseara: "mami, mai sunt racita?" Io: nu, mami, ti-a trecut. "Ayunci mergem maine la gradi?" Adica azi...i-am zis ca azi sta cu Flori si maine merge la gradi si a fost taaare happy.
Apropo, Lavi, la tine cine sta cu Nati? Bona, nu? A ramas ca la noi, un fel d ebon part-time, in caz de nevoie?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
melku spune:
in primul rand:
La multi ani cu mult drag si din partea noastra Alexiei si lui Kristzi!!.
scuze de intarzierea cu care am facut urarile, va doresc sa fiti sanatosi in primul rand!!!
secondo:
am citit, sunt la zi, multi copii bolnaviori si va anuntam cu tristete ca suntem in ton cu voi: adica, o sapt. otita, luat antibiotic, lipsa gradinita, lipsa serviciu pe motiv de CM, mers la control ORL vineri, vindecat urechea, plecat buzau sambata, intors in bucuresti cu o raceala pe cinste (nasul ca o stropitoare, stranut, curg ochii) deci, din nou azi lipsa la apel de gradinita.
a ramas cu taica-su acasa, am chemat-o si pe mama de urgenta.
sunt foarte trista: asa dintr-una intr-alta??
am stat toata sapt. trecuta acasa regulamentar, am fost la cotrol dupa ce a terminat antibioticul si acum a raciitt??? i-a trecut una, a luat-o alta!!!
are 10 zile fara gradi si intentionez sa n-o duc nici sapt. asta deloc.
mama trage de mine s-o las din nou la ei ca uite ce des imi raceste, ce des se imbolnaveste, ca ea nu poate sa vina mereu...mie a inceput sa mi se faca foarte frica, nu stiu cum e mai bine. in timp ce era cu otita, nici nu vroiam sa ma gandesc la varianta asta, eram optimista. dar acum cand am vazut ca a racit iar, nu mai stiu...nu stiu unde gresim, de ce raceste asa usor. mi s-a facut o frica teribila.
cat a stat la barlad, un an de zile, nu s-a imbolnavit o data si acum intr-o luna, numai in medicamente o tin.
vine ziua ei si io nu stiu unde io fac...
multa sanatate copiilor bolnaviori!
am trimis si io niste poze in contul comun.
Adina si Daria
Varsta