Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 19
camelia_daniela spune:
Neatza!
In primul rand vreau sa urez inca odata sanatate maxima tuturor copilasilor bolnaviori !
Lavi, ma bucur ca Nati e bine!
Alinush, tare frumoase pozele cu Amalia dragalasa!!! 
Tania, si pozele voastre mi-au placut! Che e foarte matur si dragalas iar Anna e o dulceata!
Urata patanie cu temperatura lui Che! Sanatate multa! 
Ripley, nasoala chestia cu bona ... [x(] Spor la cautari! Tin pumnii sa gasesti una ok!
Negara, sanatate si Eliesei!
Mai asteapta cu antibioticul, poate n-o fi cazul deloc!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
melku spune:
neata si de la mine!
azi noapte Daria prin somn imi cere hartie! io, buimaca, ii intind un servetel, crezand ca vrea sa-si sufle nasul. cand pun mana pe ea, uda leoarca, facuse pipi in pat. Dar, fata constiincioasa, imi cerea hartie sa se stearga.

face destul de des in pat, noaptea. cam sa zic de 3 ori pe luna. de obicei, face la olita, dar de multe ori, din cauza somnului profund nu mai ajunge la olita.
nu ma stresez deloc. sunt accidente. Doar n-o sa faca pana s-o marita. oricum, cu racelile astea repetate, ii dau multe lichide si pun si pe seama asta scaparile. si inca un motiv de ne-stres e faptul ca patul e demult pe lista de schimbari.![]()
Adina si Daria
Varsta
Morgano spune:
Lavi, cam ca si la Alinush, numai ca eu bag tavile dupa ce le inmoi in prealabil, si dc mai ramane ceva uscat la final, atunci dau una cu buretele.
Eu am Hotpoint de la Ariston, modelul nou, cel neincastrabil cu inox, ca n-am vrut eu sa-l bag in mobila, d'aia
. Sunt fte multumita cu ea, mi-a salvat ore de frecat si stat cu mana in detergent de vase, cum sunt eu alergica sper ca iarna asta sa nu mai am mainile crapate la sange. Si bibe le bag in ea, si dupa o masa cea de gen ziua Irisucai, din 2 ture am spalat absolut tot luna si bec. O pun pe extra dc am vase mai unse sau uscate, si le spala pe la 90 grade.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
catutza spune:
hello!
Lavi , daca nu gasesc aspirator o sa caut si eu casa de marcat ca a voastra
Delia , spune-mi te rog de legumele alea de la plafar cum le folosesti .
Noki , deci Sarah organizeaza petreceri mai nou
Ai comnadat tortul, ce forma va avea?
Lavi , unde ii faci ziua lui Nati? ca stiu ca spuneai ca nu vrei la mc'donalds.
Melku , nu ii pui ceva pe pat sub cearceaf? Bia nu face pe ea si nu ii pun nimic, dar cand a inceput sa doarma fara pampers ii puneam sub cearceaf un scutec absorbant de la happy.
Mihaela , deci te mosteneste baiatul tau! ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Catutza, am comandat 2 toruri, la Alice, unde au vreo 5 cataloage cu zeci de modele.
Cel pentru party este cu Hello Kity, ca Sarah e mare fana pisici, din martipan, www.thecakestore.co.uk/acatalog/copy_of_Kitty_Cake.html" target="_blank">asta e modelul, iar cel pentru gradinita e rotund, tot din martipan, cu luninutze si balonase din martipan pe laterale si cu un trenulet din mastipan cu 3 vagoane deasupra.
Acum am emotii sa nu-mi placa mai mult ala pentru gradi decat cel pentru party, ca nu le pot schimba intre ele, ca au tonaje diferite.
Mai exista copilasi care fac ziua la wc/olita etc fara exceptie si scapari, dar care noaptea au pampers si fac in el? Ca noi la stadiul asta suntem de un an aproape, vorba aia. Si sunt nopti, fooarte rare,
cand fie ma striga pentru pisu, fie nu face. Dar regula e ca face full si dimineata de n ori o patesc ca din cauza de cat de mult face se umple pampersul si da pe dinafara.
E drept ca si bea f mult lapte, 330 ml in fiecare seara.
Nici nu stiu ce sa fac. Am vrut sa nu-i mai pun deloc pampersi si s-a nimerit exact la faza asta cu boala cand bagam lapte in ea si noaptea, cand ii dadeam antibioticul, deci nu am avut conditii de renuntat. Dar mi-am jurat ca e untimul box de pampersi luat.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina draga daca tot e Sarah mare fan pisici nu vrea ea de ziua ei 2 bucati picici reale, cu blana, una neagra una gri, iar cea neagra mai multi in unul ca e gravida? Ca are mama 2 si eu fac alergie la ele, ma umplu de bube numai cand le vad si tare as vrea sa le relochez.....Hai te rog zi ca da si ma oblic s aiti cumpar mancare pentru 1 an de zile pentru ele....Hai sa faci fata fericita de ziua ei.
mita
bb_alinus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noki_Lara Mai exista copilasi care fac ziua la wc/olita etc fara exceptie si scapari, dar care noaptea au pampers si fac in el? |
Da Noki, mai exista, nu-ti face proleme!
Pup Sarariciu.
Merg la masa.
soanso spune:
Leea,daca esti in Zona da un semn!
am gasit la o farmacie naturita Diavit,o cutie cu 60 comprimate este 21,50 RON.daca nu iau azi maine plec din Cluj la mama la Zalau(am o sapt de concediu),eu sunt la serv. pana la 15,30 as putea lua in drum spre casa si sa rezolv. pb azi!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Noki_Lara spune:
Mitzo, un raspuns subtil:
vecina mea are un motan care in calduri fiind iese si pe hol si miorlaie de zor. Sarah e in extaz si normal ca mereu deschide usa sa-l vada/mangaie/smotoceasca etc. Aseara in timp ce gateam, acelasi scenariu. O las sa deschida usa, cu mentiune stricta ca nu cumva sa-l lase in casa. La care ea senina "pai de ce sa nu-l lasam, ca doamna Flori l-a lasat in casa si a venit la mine in camera si ne-am jucat".
Moment in care eu am turbat efectiv si de atunci sunt obsedata de faptul ca animalul mi-a invadat spatiul intim.
Bleah.
Pentru cine nu stia...mie nu-mi plac pisicile. E drept ca admir frumusetea unora, dar nu suport caracterul lor. Si oricum, nu suport ideea de animal cu blana in casa. Bleah again.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
neata.
fetelor, help, am nevoie de un sfat: dr mi-a dat pt Vlad SINECOD ca tusea sec, doar ca de vreo 2 saptamani avea si ceva secretii in gat. Eu i-am spus dr, dar el mi-a dat sinecod. De ieri, tuseste cu secretii in piept. Adica clad tusea numai este seaca, aduna cate ceva, in gat inca mai are secretii.
O farmacista - in care am incredere, este diriginta si ne cunoastem de multi ani - l-a auzit azi tusind simi-a zis sa-i dau ambroxol, ca de-0 dau sinecod ii va "inhiba" secretiile.
ce sa fac??