Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

S-A INTORS!!!!!!
Luati si beti ca beau si eu ca de maine...OCHIII si COPCHILU'!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Din cate am inteles, Pidana pleaca la nunta, naseste.
Va spuneam ca vine azi un nene sa-mi puna gresia, nenea ala e taica-miu, , au mai venit 2 baieti, dar ca sa-l ajute sa scoata dulapurile din uscatorie si sa le urce in pod . De gresie nu se apuca azi, bani sa-mi iau dressing de la Ikea nu am acum, si uite cum stau eu cu bulendrele in mijlocul casei. Ma intrebati de ce nu pun dulapurile vechi? Pen'ca daca nu le urca acu' in pod, p'orma nu mai are cine si raman si cu alea in mijlocul casei.
Gata, fug sa-i dau Andreei piureul de fructe si revin.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya, liana uite medicamentul care nu-mi aminteam ieri cum ii spune, si Olgutz l-a incercat:Norfloxacin
liana eu nu-i mai pun centurile la scaun..noroc ca pot sa-i trag tavita aproape de el sa nu evadeze, ca e inalt scaunul si cred ca ar iesi maaare bubuiala!
ccris suna bine ideea, noi venim cu placere!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Buna randunici!
Eu tocmai am aterizat de la pediatru cu Bianca. Am fost de dimineatza caci e ragusita de cateva zile si ma speriasem cu laringita. Ce tie si cu internetul asta, citesti si ce vrei si ce nu vrei! Din fericire fata nu are laringita, ci are gatul putin iritat si asta de la mucozauri. In rest este mult mai bine. Noaptea doarme bine si nu face mucisori. Mucozaurii apar doar ziua. Mi-a dat sa-i fac aerosoli, asta doar in cazul in care in 2 zile nu-i trece raguseala. Si sa ii dau si stodal de 3 ori pe zi, cate 2.5ml, 7 zile.
Fetelor era omor la ea. Cred ca eram vreo 10 bebei la rand, si toti raciti, care mai de care tusea. Offf ce-i mai sacaie raceala pe strumfi.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ccris multumesc de PM ....oooffff .......
te inteleg cu nebuneala din casa, noi o tinem asa de cand ne-am mutat ...maine luam si noi un dulap, cica a gasit randunoiu meu nu stiu pe unde, ptr balcon.....alta zapaceala
luny si teo are tavita lipita de piept, da' e experta in evadari....asa ca eu zic sa-l urmaresti pe mufa...si ea avea scaunul f inalt, dar l-am dat pe nivel jos, tocmai din motive de bubuiala

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumim de urari randunici!
Azi facem 6 lunitze
Diana inca nu evadeaza din scaun ca nu poate cu cele 100 de centuri cu care-i prinsa
Si nici din carucior din acelasi motiv, da va spun ca din carucior ar taia-o imediat, numa pe jos s-ar duce, pupe-o mama

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MAI MULTE LUNI DIANA! sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

La multi ani Diana, sa fii sanatoasa!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Geckoooo,

! trai nineaca pe tine de-acu'

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pucca, Liana multumim!!!!!!!!!!!!!!!!
Uai ce trece timpul, parca nu demult topaiau agitatele de le sareau capacele

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput