Puiuti de Randunici 2008!! (120)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gecko S-A INTORS!!!!!!![]() Luati si beti ![]() ![]() ca beau si eu![]() ![]() ca de maine...OCHIII si COPCHILU'![]() ![]() !!!SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
eheeee, te asteapta vremi interesante!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
dupa aproape 2 saptamani am facut-o sa pape fructe! la mine in brate , pe muzica de baby einstein
o para, juma de banana, branzica si cereale...probabil e doar o intamplare, da' buna si asta ![]()
gata, acu chiar iesim la plimbarica scurta ![]()
Liana, mami de Teo
luny spune:
liana m-ai pus pe ganduri cu scaunul de masa, ca il vad si eu ca se suceste sa vada florile desemate pe el, si ajunge aproape pe burta..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
DIANA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
pucca spune:
[blue]Randunici, ce iaurt dati la puiuti?
Sorry 

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Diana si Raducu!!! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Pucca, editeaza postul si scoate Danonino de-acolo, ca te
Ariel ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Pucca, eu ii dau Milli, i-am luat si Tnuva si din cele speciale de bebei de la Nestle.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
pucca spune:
Milli din ala galben? Si Tnuva natural?
Eu i-am luat Milli galben, dar vad ca nu-i place. Adevarul ca si mie mi se pare ciudatel rau la gust.
Voi cum puneti fructele in el? Eu am pus o piersica si un pahar de iaurt in blender si a iesit ceva apos, e ok asa?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

S-A INTORS!!!!!!

Ariel